AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Apla bu düşüncelerden arın belki gelmeye çekiniyolardır yanına olumsuz düşünme
Tabi öncelikte en büyük etken dış görünüş aile faktörü kızın huyu suyu da etkiler
Ne kadar ciddisin, eğer boş bi soru değilse bana anlatabilirsin, destek olmak isterim
Begenilecek biri degilsin. Sansin yoktur. Veya farkina varmamissin
Bende 35 sosyal ortamları çok laçka ve cıvık buluyorum o yüzden bende biraz senin gibiyim
tek etken dış görünüş değil senin o konularda çok pasif kalman bence
Ne gibi mesela
ay pardon yanlış soruya dalmışım :D
@MürdümKadife çok çirkin kadınlarında sevgilileri var çirkinlik yanlız olmaya sebep değil. biraz girişimci olamk gerek bazen ilk adımı kadında atabilmeli veya sosyal ortamlarda fazlasıyla aktif olmalı
@MürdümKadife bende okadar açıklama yaptım burada
Sorun sadece guzellik değil kendini biraz göstermen lazım
belki de duruşunuz mesafeli ya da soğuksa çekinmiş de olabilirler, kendi adıma ben öyleyim çünkü insanlar ilk başta çekinip sonra aaa çok farklı sanıyordum seni diyebiliyor.
bir diğer açıdan belki ideal kişi karşınıza çıkmamıştır henüz.
Bana da böyle söylüyorlar sana yaklaşırken çok cekiniyoruz ama aslında çok canayakınmişsın diyorlar ama ben napayim simdi
bunun belli bir çözümü yok aslında, daha güler yüzlü ya da konuşkan olmak ortamına göre işe yarayabiliyor.
Bi foto görmeden nasıl bilelim güzelisin çirkinmi foto olsaydı ciddi bi yorum yapardım
Bunu yorumlayabilmek için seni görmemiz gerek ayrıca bu işlerin tamamı tiple ilgili değildir.
Sen adım atmak beklersen nasibin gelmez böyle. Sosyal olmayı denemelisin kurslara aktivitelere katılmalısın insanlar tanımalısınz
Ailem pek izin vermedi anca bu yıl. kpss kurssuna gitme durumum var ama bu sefer babam hasta içim rahat degil
Anneni babanı düşünerek yaşını geçiriyorsun hayatta herkes kendi yaşamından da sorumludur. Arkanı dönüp baktığında geç kalmış olmazsın umarım. 32 yaşında ailen izin vermiyor ise suçu kendinde aramalısın biraz bu yaşta kendi kararlarını almalısın.
maalesef öyle olmuyor bişeye karşi koysam bağırıyor sinirleniyorlar kadına şiddetin sözlü şidddetini uğruyorum ne gerek var otur evde biz senin her ihtiyacini aliriz modundalar ellerinden gelseler cam fanusta bakacaklar sorduklarimda biz cevreye güvenmiyoruz sana değil oluyor
Tek çocuk musun? Yaşlılar o kafadan çıkmaz sen dik durmayı öğreneceksin git yazıl KPSS kursuna kurtar hayatını. Baskın olup bastırıyorlar susturuyorlar yapma böyle kendin için de bir adım at. Ben siz bakasınız diye bu hayata gelmedim diyeceksin yoluna bakacaksın. Ölene kadar onların yanında başında durmazsın sağlık var hastalık var ölüm var her şey bizler için.
Tek çocuk değilim iki kardeşim daha var ama onlar erkek olduğu için sorun olmuyor ben kiz olduğum için bu moddalar hayatımı mahvettiler gün boyu onlara hizmet ederek geçti ömrüm ve geçmeye devam ediyor bazen yapmak istemeyince evlenince ne yapacaksn diyorlar kaynanan daha beter olacak diyorlar bazen evlilikten de soğuyorum ama çalismak daha cok isterdim ama ataerkil zihniyetteler hemen gidecegim bir ortamda ilk iş erkekleri soruyorlar
Hangi bölgede yaşıyorsun öyle bir dünya yok artık ailen kabile hayatı gibi seni köle olarak kullanıyor resmen, sen onlara hizmet etmek sorunda değilsin artık erkeklerde yapıyor. Kır zinciri bence böyle hayat geçmez
Batıda yaşıyorum ama öyle sürekli hizmet etme modundalar yapmayinca laf oluyor sürekli. ilgi üstlerinde olsun istiyorlar bir kere yapma senden kötüsü yok. Üniversite okudum ama zorlamalarla okudum şimdi gel atansam doguyu istemezler o. puani yapsam bile engel var. Anca memurluk görevi calisma hayatim olsun istiyorlar eger olmazsa ileride kocan baksin gibisindeler bende bunu istemiyorum hep bir çatisma halindeyim ama bennde bitiyorum bu sırada
Gerçekten batı da bu düşüncede aile çok garip, öyle bir dünya yok ki nasip kısmet , o puanı yapıp gidersin kim engel olacak bas git kaç yaşındasın kendi ayakların üstünde dur sevgili yap evlenme ne olacak artık evliliklerde saçmalaştı, paranı kazan hayatına bak. Olmasın ne olacak senden kötüsü olmasın boş ver
Yine ailem olunca onların lafları daha çok acıtıyor canımı insanın ailesi böyle yapar mı iste git görecem o zaman seni. Hele Allah korusun evlenip boşansam düşünemiyorum. Gece saat 11 den somra kendi bahcemize dahi cikamiyorum birisi kacirir diye korkuyorlar kılık kıyafetime dahi karışıyorlar kapali biri degilim çok açikda değilim ama onun bile lafı döñüyor ben anlamıyorum neden böyle bu kadar baski yapilir bazen diyorum erkek olarak gelseymisim
Ailenin yanlış anlama ama psikolojik destek alması lazım. Yani kapalı açık farketmez kaç yaşındasın 10 yaşında değilsin. Evlenirsin boşanırsın kime ne hayat senin yaşam senin ki
Bu konuda anlayışlı değiller asiri sinirliler aşırı paranoyak durumundalar basima birsey gelecek diye ellerinden gelen kisitlamayi yapiyolar. Birini bulayim istiyorlar ama bir yandan cok cikip gezmemi istemiyorlar hava kararmadan evde olucaksin o kadar cok sart varki say say bitmez
Bu şekilde direk evlenmeye adım atmanda çok yanlış olur yanlış bir karar vermiş olursun. İşin zor gerçekten.
Evet biliyorum ama onlar biriyle görüşsem nasıl görüşeceğim bilmiyorum benimle görüşecek insan bende de sıkılır bu durumlardan
Hayatına birisi girdiği zaman ailen değişecektir
Umarım. Teşekkür ederim yanıt verdiğiniz yorumlar için🙏
Ne demek rica ederim inşallah her şey güzel olacaktır 🙏🏻🙂
İnşallah çok sağolun güzel günler diliyorum size 🙏🍀
Ne demek çok teşekkür ediyorum her daim pozitif olun herşeye ve herkese rağmen 🙏🏻🍀
en iyisi çıkacaktır karşına veya dışarda nasıl görnüyorsun bilmem soğuk veya utangaç görünüyosan yaklaşmıyolardır
Soğuk göründüğümü söylüyorlar bunu nasıl yok edebilirim tanıdıktan sonra çok canayakınmışsın diyorlar
gülümsemeyi dene ama bartmadan hanım bir kız olduğun aşikar ufak bir gülümseme yeterli olacaktır
Deneyeceğim bana bir yakınım çok gülümseme elinden geldikce demişti sanırım aliskanlik haline geldi ondan dolayı ciddiyim
çok değil biraz gülümsesen yeter
Yalnızlık insanin kendi seçimidir. Bu hayat senin kendi secimin.
Ya beğenilme diye bişi yok millet sapık bir kızı açık saçık gördüler mi saldırırlar
Sen Allah tan iste onu duanla
bir şey olmaz ailene söyle görucu üsülü evlenin
Belkide karşına kalbini sahiplenebileccek biri çıkmamıştır...
sap kalmissin artik yasamana bak hobi edin yunus resmi ciz..
Bende yüze bakıp yorumlama ve anlama yeteneği var istersen üzerinde konuşabiliriz
sadece dış görünüşün etken olduğunu düşünmüyorum, sevmek başka şeyleri de gerektirir çünkü
Bunun tamamen yönelimle alakası var takıldığın ortam ve biraz giyimle teklif alırsın tabii absürt bakımsız ve aşırı kilolu değilsen çünkü gerçek anlamda erkekler koluna yakışmayacak bi kadınla cinsel olmadığı takdirde bağlantı kurmazlar
Hiç tanışma/teklif bile olmadıysa ilk etken tabii ki dış görünüştür. Ben de çirkin olduğumu çok geç farkettim 😂 estetik olabilirsin
Bence yeterince çevren ve ortamın yok. Ya da çok mesafeli soğuk birisi olabilirsin
Evet çevrem yok evdeyim hep. Ve genelde soguk biri oldugumu taniyinca cok canayakinmissin diyorlar
Mizacın sertmi yoksa hiç bir kadının çirkin oldugunu düşünmüyorum
Bana ilk tanıyanlar senden çekinirdik diyorlar tanıdıktan sonra çok canayakin olduğumu söylüyorlar
İşte o ilk intibadan dolayı yaklaşmıyorlardır yoksa çirkin değilsin eminim
Nasil yokedebilirim ki bunu?
Gülümseyerek başka Altarnatifi yok
Gülümsemek bunu birçok insan yazdı ama ben elimden geldikce gülümsüyorum ama farkedilmiyor yine gülümsemeye devam edecegim ama işe yarayacagini sanmiyorum
Şimdi ilk bakış çok önemli yeni tanıdığın birine sert bakarsan çekinir gülümseme karşı tarafı tedirgin etmez ve sana ilgilisi varsa zaten sana yakınlaşmaya başlar sohbet olarak
Evet ben bu konuda hiç göz teması kursamda kaçırıyorum
Sen utangaç bir yapıyada sahipsin
Evet o da var
Kısmetin varsa gelir bagdattan derler sen elinden geleni yap gerisi nasip kısmet
Aynen haklısınız cok sağolun
Rica ederim ne demek herzaman elimden ne gelirse
Benimde yaşım 30 yakışıklı olmama rağmen sevdiğim olmadı
Doğrudur bazi şeyler şans galiba
Evet nasip dedim bekledim ama çıkamadı karşıma zina felan bana ters onun içinde yapmadım
Sen erkeksin bence beģendigin biri varsa kaçırma derim kadın teklif etse yanlış anlaşılır
Kaçırma derken karşıma fırsatlar çıktı yapmadım
Neden beğenmedin mi onları?
Beğendiğim oldu ama ben gitmedim üstüne
Sanırım nasibin değildi belki de
Sonra zina yaparsam kendimi affetmem dedim ateş ile barut yan yana durmaz
Nasibim değildi evet
Biraz tanıdıktan sonra evlenebilirsin hem günaha da girmezsin
Öyle tabi çok istiyom evlenmeyi çoluğa çocuğa karışmayı normalde
Ne mutlu umarım gönlüne göre birini bulursun 👍🏻🌸
İnşallah sağlasın nerelisin
Eskişehir siz?
Sivas ordamı yaşıyordunz
Evet
Güzelmiş peki düşüncenz var mı hayatınızda birisi olsun ister misins
Neden soruyorsunuz anlamadım?
Merak ettim
İsterim ama maalesef o kişi çıkmadı
Peki çıksa çıktığını görmüş olsaydın o kişi sosyal medyada karşına çıkmış olsaydı ne düşünür dün güvenirmiydiniz
Eğer gerçek hayatta görmüş olup sosyal medyada bulmuş olsaydı olabilirdi.
Anladım onun dışında olmaz mı
Nasıl güvenebilirim ki. Buradan bir arkadaş şans ver tarzında yazmış kimsenin bana acımasını istemiyorum sadece içimi dökmek istedim. Hem bana yazan herkese yazar
Öyle tabi sosyal medyadan herkese güven olmaz var öyle gereksiz tipler önüne gelene yazmaya çalışan edepsizler ama ben öyle değilim bunu söyleyeyim acımak ne alaka sizi gibi kızlar o kadar değerli ki bu zamanda
Sizin fikrinizi ne değiştirdi daha önceden beğendiğiniz insanlar çıkmiş oysaki ve kabul etmemişsiniiz beni görmeden neye dayanarak bunu söylemek istediniz merak ettim doğrusu
Bu zamana kadar sevgilim olmadı demişsiniz o değiştirdi
Anlıyorum eğer başka bir yerde karşılaşma ihtimalimiz olsaydı olurdu ama buraya içimi döktüm o yüzden üzgünüm olmaz
Sağlık olsun hanım efendi estağfurullah kendinize iyi bakın selametle
Siz de kendinize iyi bakın her şey gönlünüzce olsun
Amin inşallah
Çok aşırı seçicisin galiba
Şansın oldumu çirkin olsan bile güzel gözükursun karşıdakinin gözünde
Kadere ve kazaya mutlak iman etmek gerekir. Etrafa pek kulak asma
Ultra bakire diye buna derim. Bence baya iyi bir şey
Olsak ne olur olmayanlar kapılıyor bu devirde
bence daha iyi hele de böyle dikkat çekici bir fizik sahibiyse bu kişi
Belki insanlara karşı soğuk davranıyorsun biraz yakınlaşmayı dene belki senden de bir elektrik alan olur
Biraz işveli cilveli ol
Asosyalsindir, çekingen gelenekselci bir tipsindir her şey olabilir
Bende tam senin gibi bir kizla evlenmek istiyorum hangi sehirde yasiyorsunuz? Tanisalimmi
Görücü usulü ile görüştüklerin nasıllardı ve onlar seni beğendiler mi
Buna karar vermem için seni görmem lazım istersen tanışıp konuşabiliriz.
Neden begenmesinler kendine haksızlık etme herkes güzeldir
Tavırlar ve dış görünüm etkili
Biraz da giyim kuşam
Çok mu soğuk davranırsın
Yani benimle ilk tanışanlar çekiniyor sonrada ne kadar canayakinmissin diyorlar
işte ilk yaklaşım çok önemli. Herkes o ilk yaklaşımı gösteremiyor demekki. Soğuk olduğun için
Ama benim yapım böyle bunu nasıl değiştirebilirim ki
biraz güleryüz herşeyi halleder
Neden kimseyle sevgili olmadığının asıl sebebi ortada
Nedir?
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Allah yardımcın olsun üzüldüm
Sağolasın
Keşke geciktirmeseydin. Her şey zamaninda
Benlik bir durum yok onlar gelmiyorki
Ama gelen olmuş
O gelenler kaderimdeki kişiler değilmiş
Kaderinde kimse yokmuş demek ki
Evet kesinlikle nasip diye diye yıllar gecti
Kötü hissetme kaderinde vardır biri
O inancımı kaybettim
Ah be
Hayatta herkesin sevgilisi olmuyor maalesef