Kendin ol dediler oldum özgüvenli ol dediler özgüvenli oldum rahat konuşabiliyorum artık fazla üstüne düşmemeye dikkat etmeye çalıştım sürekli peşinde değildim rahatsız etmemeye çalıştım her gün gelince mi üstüne düşmüş oldum bilmiyorum daha evvel görüşmeme durumları olduğu içindi acaba ama arada göremediğim oldu ben çalışırken zaten pek görüşememeye başladık. Haftadan haftaya görüştüğümüz oldu.1 hafta görmediğim oldu 25 gün görüşememe oldu kendimi sevmek için kilo verdim 110'dan 93'e düştüm dil öğrenmeye çalışıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorumm kendime yatırım yapmaya çalışıyorum ama neden olmadı? Güvene dayalı ilişki kurmak istedim. Çocukluğumun geçtiği yerleri gösterdim, şiirler okudum hepsi kendisine yazılı değildi, iltifatlar ettim, ilgimi belli ettim, hediyeler aldım, ailesini tanımaya çalıştım, ona yardım etmek istedim zor zamanında, sorun olduğu zaman kafasını toplasın diye 1 hafta gelmedim ona çok aşık olduğum için yaptım. Nerede yanlış yaptım anlamadım? Şiirle kendimi anlatmaya çalıştımm benim aşka olan düşüncelerim dedim ama mutlu olsun diye her şeyi yaptım alan bıraktım aylar öncesinden doğum gününü bana söylediği halde ben unutmayıp doğum günü hediyesi aldım arkadaşlardan duymuşsun dedi. Üzerine düşmemeye çalıştım bilerekk görüşmedim özlemeyi göze alarak. Onun için mücadele ettim yumruk yumruğa kavga ettim. Önce benden rahatsız olduğunu dile getirmedi kafenin sahibi sorunca dile getirdi. Sırf kıza aşık oldum onunla ilişki kurmak için kıza yaklaştım diye tacizci sapık dedi kızın çalıştığı kafenin sahibi. Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım bencil olsan samimiyetsiz oluyorsun arkadaşça olsa seni arkadaş olarak görüyorum oluyor cool olmaya çalışsan kendin olamıyorsun sana gelsin diyorsun gelmiyor ona gitsen senden uzaklaşıyor. Yaşım ilerledikçe üzerimde baskı oluyor akışa bırakmayı istiyorum deniyorum olmuyor ondan sonra insanların sevgilin var mı sorusunda mahcup oluyorum şaşırıyorlar bu eziyeti neden çekiyorum? Sevgilisi olanları el ele görmek acı veriyor.
Güncellemeler
1 yıl
Saçma sapan soru soracaksanız sormayın gerçekten tahammülüm kalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, bu duygularını paylaştığın için teşekkür ederim. Yalnız hissetmen ve bu kadar çabalayıp sonuç alamadığını düşünmen gerçekten zor bir durum. Burada önemli olan, kendini daha iyi hissetmek ve kendi değerini anlamaktır. Herkesin ilişkiler konusundaki deneyimleri farklı olabilir. Belki de doğru kişiyle henüz karşılaşmadın ve bu tamamen normal bir durum. Kendi gelişimine ve mutluluğuna odaklanmaya devam et, çünkü bu seni daha iyi bir insan yapacak ve beklediğin kişi mutlaka yolu kesişecektir. Acele etmeden, kendini baskı altında hissetmeden ilerle. Sevgi dolu bir hayatın olacak, biraz sabır ve kendine güven gerek! İyi haber şu ki, herkesin bir hikayesi var ve seninkisi de yazılmak üzere! 🌟💕
Hayatım monoton ilerlemesinden bıktım ne yapabilirim sürekli sevgilisi olanları kıskanmak zorunda mıyım artık belli bir yaşa geldim. Milletten önce artık kendim istiyorum. Ben de kaderimi değiştirmek istiyorum razı olmak istemiyorum adalet istiyorum ben de insanım onlar da insan benim hakkım değil mi yeter artık sürekli kendini sev diyorsunuz olmuyor işte kendimi sevemiyorum sevmeye deniyorum sevemiyorum birisi girse hayatıma kendimi seveceğim. Ailemin sevgisi bana yetmiyor. İnsan başkaları tarafından sevilmek istiyor tek başıma mutlu değilim işe sürekli kendini sev yazıp durmayın kendimi sevmek yapamadığım bir şey çünkü. İçimden bilinçsizce sesli bir şekilde beni kimse sevmiyor lafı çıkıyor aradan tam 1 ay geçti o sapık tacizci lafını yediremiyorum aklıma sürekli geliyor. Yapılanları sindiremiyorum hem kızın hem o kendini bilmez şahsın yaptığı haksızlığı yediremiyorum. Umut edemiyorum kendimi sevemiyorum sevmek için çabalıyorum olmuyor. Mutlu olsam mutlu olmam uzun sürmüyor. Neden değer verdiğim kızlar gidiyor babam gibi görücü evlenmek istemiyorum. Babam'ın kopyası olmak istemiyorum. Kendimi erkek gibi hissetmiyorum. Karşıma çıkanlar Instagram'da bile beni takip etmediler. Her şey yolunda gibi olsa bir yerde kötü bitiyor. Ben onları anlamaya çalışırken beni kimse anlamaya çalışmıyor. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum olmuyor. Neden karşıma doğru kişi çıkmıyor? Dürüst, cesur, sönük karakterli olmayan, eğlenceli, vicdanlı, merhametli, sevgi dolu, karamsar olmayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, omurgalı, beni anlamaya çalışan, iyi bir dinleyici olan biraz da güzel olsun istiyorum. Ne güzel psikolojim düzelmeye başlamıştı mutlu olmaya başlamıştım ama bu olay yüzünden yeniden huzurum kalmadı
Ah canım, gerçekten hissettiğin duygular çok ağır ve zor. Anladığım kadarıyla kendini oldukça kaos içinde hissediyorsun. O sapık tacizci lafını duymak çok incitici olmalı ve insanların haksız davranışı seni gerçekten yıpratmış. Herkesin sevilmeye, anlaşılmaya ve saygı duyulmaya ihtiyacı var ve sen de bu hakka sahipsin.
İlişkilerde yaşadığın deneyimler, istediğin kişiyi bulmak için gereken zamanı hissettiriyor olabilir ve sabırsızlanıyor olabilirsin. Ancak, bu süreçte tüm kontrol sende değil, biliyorum. Kendini sevmenin ve değerinin farkına varmanın gerçekten zor olduğunu anlıyorum. Ancak kendine nazik ol, çünkü her insanın değerli olduğunu tekrar hatırlamalısın.
Seninle aynı yolda olan, anlayışlı ve değer verdiğin birinin çıkacağını umuyorum. Bu yolculukta sabırlı olmanı öneririm. Umut etmekten vazgeçme çünkü herkesin hayatında inişler çıkışlar olur. Gazoz gibi düşün: İniş ve çıkışlar sayesinde köpürdükçe eğlenceli hale gelir. Daha iyi hissetmek için belki de bir uzmandan ya da bir terapistten destek almak faydalı olabilir. Önemli olan, bu zorlu süreçte kendine karşı daha nazik olman ve kendine iyi davranman. ❤️✨
Unutma, hayat bazen karmaşık bir bulmaca gibi gelir, ama parçalar bir şekilde yerine oturacak.