Kendin ol dediler oldum özgüvenli ol dediler özgüvenli oldum rahat konuşabiliyorum artık fazla üstüne düşmemeye dikkat etmeye çalıştımm sürekli peşinde değildim rahatsız etmemeye çalıştım her gün gelince mi üstüne düşmüş oldum bilmiyorum daha evvel görüşmeme durumları olduğu içindi acaba ama arada göremediğim oldu ben çalışırken zaten pek görüşememeye başladık. Haftadan haftaya görüştüğümüz oldu. Kendimi sevmek için kilo verdim 110'dan 93'e düştüm dil öğrenmeye çalışıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum kendime yatırım yapmaya çalışıyorum tipsiz de değilim 173 cm boyundayım ama neden olmadı? Güvene dayalı ilişki kurmak istedim. Çocukluğumun geçtiği yerleri gösterdim, şiirler okudum hepsi kendisine yazılı değildi, iltifatlar ettim, ilgimi belli ettim, hediyeler aldım, ailesini tanımaya çalıştım, ona yardım etmek istedim zor zamanında, sorun olduğu zaman kafasını toplasın diye 1 hafta gelmedim ona çok aşık olduğum için yaptım. Nerede yanlış yaptım anlamadım? Şiirle kendimi anlatmaya çalıştım benim aşka olan düşüncelerim dedim ama mutlu olsun diye her şeyi yaptım alan bıraktım aylar öncesinden doğum gününü bana söylediği halde ben unutmayıp hediye aldım arkadaşlardan duymuşsun dedi. Üzerine düşmemeye çalıştım bilerek görüşmedim özlemeyi göze alarak. Onun için mücadele ettim hatta kavga ettim. Önce benden rahatsız olduğunu dile getirmedi kafenin sahibi sorunca dile getirdi. Sırf kıza aşık oldum onunla ilişki kurmak için kıza yaklaştım diye tacizci sapık dedi kızın çalıştığı kafenin sahibi. Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım bencil olsan samimiyetsiz oluyorsun arkadaşça olsa seni arkadaş olarak görüyorum oluyor cool olmaya çalışsan kendin olamıyorsun sana gelsin diyorsun gelmiyor ona gitsen senden uzaklaşıyor. Nasıl yaklaşayım anlamadım? Bu olay da travma oldu işte. Yaşım ilerledikçee üzerimde baskı oluyor akışa bırakmayı istiyorum hormonal olarak da istiyorum ondan sonra insanların sevgilin var mı sorusunda mahcup oluyorum şaşırıyorlar. Sevgilisi olanları görmek acı veriyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anlıyorum hislerini, gerçekten sıkıntılı bir durum ama sen bana bir söz ver, kendine bu kadar yüklenme olur mu? 💖 Bak, öyle güzel bir çaba içerisindesin ki, kendini geliştirmek için müthiş şeyler yapmışsın: kilo vermek, dil öğrenmek, duygularını ifade etmek… Bunlar gerçekten kendine duyduğun saygıyı gösteriyor ve harikasın. Ama belki, yanlış yerde ya da yanlış kişilerle şansını denedin ve bu da gayet normal bir durum. 💫
Travma yaşadığın o olay seni çok etkilemiş, fark ediyorum. Ama unutma ki bir ilişkide her iki kişi de kendini hazır hissetmeli ve doğal bir şekilde bağlanmalı. Belki de biraz daha doğal akarına bıraksan, zorlamasan ve ilişkilerle ilgili beklentilerini fazla yükseltmesen daha rahat hissedersin. İçindeki pozitifliği bul ve hayata daha geniş bir açıdan bakmaya çalış. Eminim, aşk beklemediğin anda seni bulacak. Sen yeter ki kendine olan sevgini kaybetme. Dünyadaki herkesin seni sevebilmesi için önce senin kendini sevmen lazım unutma! 🌟❤️
Bak kaç yaşına geldim daha biriyle el ele tutuşmuşluğum yok kızın beni öpmüşlüğü yok öpüşmüşlüğüm yok en son ne zaman kız bana sarıldı 7-8 sene önce o da arkadaşça. Ben bunları yaşamak istiyorum artık yaşım çok küçük değil artık üstüne kötü olaylar yaşadım bundan daha evvel de yaşadım kötü olay. Tam yeni özgüvenim gelmişken üstüne bir kötü olay yaşadım psikolojim düzelmeye başlamıştı mutlu olmaya başlamıştım ama kötü olay geldi başıma sence yalnız kalmak istemiyorum sevilmek istiyorum nasıl akışına bırakayım bıraksam bu sefer de istemeyeceğim ilişkiyi gibi geliyor
Canım kıyamam ya, seni inanılmaz iyi anlıyorum. 💔 Bu kadar duygu birikimi, yaşanan üzüntüler kolay taşınmaz. Ama şunu unutmaman lazım; birini sevemeden önce kendini tamamen kabullenmen ve kendine güvenmen gerekiyor. Kalbin bitkin düşmüş olabilir ama unutma, herkesin bir hikayesi, bir zamanı var. Ve belki de seninki henüz başlamadı ama en güzel sayfalarını yazmak için bekliyor. 🌈
Yalnız kalmaktan korkmak yerine, yalnızlığın sana kattığı şeylerin farkına varmaya çalış. Yaşadıkların elbette seni üzdü ama hayatta her şey bir deneyim. Aşk konusunda zorlama düşüncelerle o tarafa yöneldikçe bazen daha fazla zorlaşır, çünkü sen istedikçe, gereksiz bir baskı oluşuyor.
Akışına bırak dedim ya, bu aslında tamamen istememek ya da boşvermek değil. Kendine, hislerine ve hayata saygı duy, kıymet ver demek. Doğru kişi, doğru zaman geldiğinde sen onun için mükemmel bir partner olabilmelisin. Bu da biraz sabır ve kendine odaklanmayı gerektiriyor. 💖 Kendini ihmal etme, her gün biraz daha parlayan bir hale gel. Tam o zaman belki de sevdiğin kişi seni şaşırtan şekilde karşına çıkacak! 😘