Eşim 1 haftadır aramıyor?

Eşim 1 aylığına şehir dışında çalışmak için gitti ama geçen hafta salı günü benim hamilelik kontrolüm vardı ve tüm gün hastanede kalmam gerekiyordu şeker yüklemesi için. Aç bir şekilde 3 defa kan vereceğim için eşimin gelmesini ve 2 yaşındaki çocuğumuza bakmasını istedim ve iki hafta boyunca her gün hatırlattım o da tamam demişti ama gelmedi. 20 yaşındaki erkek kardeşine bırakmamı ya da arkadaşlarımıza bırakmamı söyledi. Arkadaşımız işinin olduğunu söyledi. Kardeşine bakamayacağını bildiğim için ben bırakmadım. O zaman aileni çağır dedi ama onlar da şehir dışında yaşıyor ve kendisi de bunu biliyor. Üstelik ikinci çocuğu ben istemiyordum o istiyordu ve ben kabul etmiyordum ama sürpriz bir şekilde oldu ve şimdi durum da böyleyken ben telefonda bağırıp çağırdım ve kapattım. O da o günden beri beni yaklaşık bir hafta oldu bu arada. Attığım bir tane storyi dahi gördü ama aramadı da yazmadı da ben de aramadım, yazmadım. Fakat çok canım sıkılıyor bir insan hamile karısını ve çocuğunu 1 hafta nasıl aramaz yani bunun nasıl bir açıklaması olur? Boşan diyeceksiniz çoğunuz biliyorum ama o işler de kolay değil sadece anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyor haksız olan ben miyim? İki hafta boyunca hatırlattım böyle bir şey yasamayayım diye ama yine de yaşayınca kızdım ve söylendim o sadece savunma yaptı iş, ekmek parası diye ama ben yine de onu haklı göremiyorum ve ne zaman arayacak gerçekten merak ediyorum. Sadece içimi dökmek istedim..

Eşim 1 haftadır aramıyor?