Eşim beni gün içerisinde bir kere bile aramıyor merak etmiyor 2 gün oldu başka şehire gitti hala aramadı yardım?

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce eşimle karakolluk olduk o benden ben ondan şikayetçi oldum sonra aileler girdi ortaya geri barıştık şikayetimi çektim barıştıktan sonra ilk günler iyi davranıyordu şimdi ise beni hiç aramaz sormaz merak etmez ben arayınca meşgule atar bana soğudum dedi bir ara kendisi de yaptığı hareketlerle beni kendinden soğutuyor ama yine de olsa eşimi seviyorum önümüzdeki ay 1 yıl olacak evleneli bana güzel kelime kullanırdı şu an asla kullanmıyor eve geliyor koltuğa uzanıyor eline telefonu alıyor ben geliyor diye süsleniyorum kendisi için umrunda bile olmuyor şu an şahit dışında dün saat öğlen 3 te konuştuk bu saate kadar daha konuşmadık aramadı mesaj atmadı bir mesaj attı kırılan kalp kolay kolay düzelmiyor diye bu evlilikte benim de kalbim çok kırılmıştı ama benim ki düzeldi beni 3 kere telefonda mesajlaşarak aldattı ama ben affettim şu an iki yabancı gibiyiz aramaz sormaz bunun için ne yapmam lazım dua varda dua edeyim yardımcı olun lütfen bilgisi olanlar?

Eşim beni gün içerisinde bir kere bile aramıyor merak etmiyor 2 gün oldu başka şehire gitti hala aramadı yardım?