Eşim 3 gündür benimle konuşmuyor?

Merhaba eşimle sürekli kavga ediyoruz boşanma konusu açıyoruz sürekli ama ne o ne de ben boşanmaya dair bir şey yapmıyoruz öyle birbirimizi tehdit etmek gibi bir şey oldu ben bir keresinde açacaktım ama geldi özürler gönlümü almalar felan. Neyse eşim değişik bir insan duştan çıkıyor kıçını başını sildiği havluyla yüzünü siliyor sonra külodunu salonun ortasına bile çıkarıp gidiyor çoraplar her yerde bende çok Çok pissin dedim alındı. Ama çok uyardım yapma diye anlamıyor en son kavgamızda bana 3 gün küstü konuşmadı neymiş aklım başına gelsinmiş.. şimdi yine küstük beni bir yere götürecekti dalga geçer gibi bi götürcem bi götürmeyecem dedi benim hevesimi kaçırdı bende hazırlanmadım sonra kavga çıktı bende midemi bulandırıyorsun Çok pissin dedim şimdi yine 3 gündür benimle konuşmuyor bu arada okuyunca suç bende gibi olabilir ama o da ağır sözler söyleyen ağxı bozuk bir insan beraber televizyon izliyoruz espiri yapacak küfür ederek yapıyor ve böyle dolu dolu bağırarak ediyor gülüyor komik sanıyor hiç bir şeyden keyif almaz oldum
Eşim 3 gündür benimle konuşmuyor?