Ona hata eden benmiyim?

Beni seven birisi var uzun zamandır seviyor biliyorum beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elimi cebime attırmazdı her zaman geldiğinde hediye alırdı gelirdi sevdiğim şeyleri hediye ederdi bana mutlu ederdi beni hayallerimi gerçekleştirmek için elinden geleni yapan birisiydi. Çocukken bende yakınlık duydum ona sonra ama işte orta okul bitiminde ben birisiyle sevgili olmuştum öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz çocuktuk unut beni dedi akrabayız uzaktan onunla beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık o yine ilgiliydi bana karşı telefonum bozuldu yaptırdı kontorume kadar yolluyordu sevdiğim şeyleri alıyordu geziyorduk hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk beraber saatlerce telefonda konuşurduk gelirdi gezerdik filan mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için sonra işte ama bir şey değildik yani sadece böyle ilerliyordu sevgili gibi de değildik sevgili gibiydikte ne oldugu bellisizdi sonra ben üniverste kazandı geçen yıl orada birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim aradı açmadım numaramı değiştirdim heryerden engelledim onu konuşup görüşüyoruz şu an herkese de magdem degersizdim sevmiyordu beni neden benimleydi diyormuş kullandı beni diyormuş

Ona hata eden benmiyim?