Hatalı olan benmiyim ona karşı?

Beni seven birisi vardı uzun zamandır seviyor biliyorum beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan uzaktan akrabayız onunla biz gelip giderlerdi ayrı şehirlerdeyiz onunla işte her gün konuşmalar başladı telefonda konuşurduk sonra mesajlaşmalar filan başladı bana her gelmesinde hediye alıp geliyordu sevdiğim şeyleri hediye ederdi bana sonra işte başlarda öyle bir yakınlaşmamız oldu sonra işte ben lisede birisiyle sevgili olmuştum öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi ozamana kadar hiç söylememişti cekinmistik ikimizde akraba olduğumuz için bende biliyordum dedim belli ediyordu bana sevdiğini biliyorum ama olmaz dedim konusmadık sonra sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine ilgiliydi bana karşı işte mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için kontorume kadar yolluyordu filan ben üniversite kazandım sonra yine her gün konuşuyorduk mesajlasıyorduk sonra ben üniverste de birisiyle flört etmeye başladım kimseye söylememiştim sonra bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş küfür etmiş filan oda bana söyledi baktım intagramda bu ekli bende beddular ettim engelledim bir daha arama konuşma benimle dedim engelledim aradı açmadım numaramı değiştirdim filan heryerden engelledim onu şimdi konuşmuyoruz görüşmüyoruz yani bilmiyorum karşılaşırsak ne olur aileler de etkilendi bu durumdan yani konusmuyorlar mesafeli oldular

Hatalı olan benmiyim ona karşı?