Kuzenim evine geldim onun için o çalışıyor bende bu yüzden onu yormak istemiyorum ama o hiç beni umursamıyor ve geçen gün onun kardeşiyle sarma sararıyorduk o ben yatıyorum dedi bende yorgundur dedim yardım etmesin boş ver dedim kendi kendime ama sonra öğrendim ki hanımefendi telefonla oynuyormuş benim elim kirli diye ondan birisini aramasını istedim ama o bağırıp çağırdı yırtı kendini sonra yatığı odaya girdim üstümü değiştirmek için o da susun ışığı kapatın diyen yine bağırmaya başladı bende artık dayanamadım artık canım hiç ilgilenmedi bile benimle neyse bende annemi aradım babama söylesin gelip alsın beni diye o da karşı bina da oturan teyzemleri aramış sizde kalsın bugün biz yarın alıcaz diye teyzemler de neden diyince annem anlatmış teyzemler de sonra kuzenimi arayıp kızmış bu arada o bunu sürekli yapıyor
Ben mi hatalıyım yoksa o mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenimle yüz yüze geldik konuştuk bütün suç benimmiş gibi davranıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatalı olan aslında o ama maalesef siz yanlış hamle yapıp haksız çıkardınız kendinizi anne baba derken teyzeni aramislar teyzen kuzenini aramış gereksiz büyümüş olay
Haklısın ama ben sadece annemin gelip almasını istedim o da zorlayınca anlatmak zorunda kaldım böyle olacağı bilmiyorum ve ben onunla konuştum ama o her seferinde umursamadı ben başka bir şehirde yaşıyorsun sırf onun için başka şehirden geliyorum ama o misafiriyle asla ilgilenmiyor evine gelen misafirlerleriyle bile ben ilgileniyorum
Birde başka şehir mi çok ayıp o zaman
Gitme bir daha oraya haddini bilsin