Neden sevebileceğin iyi bir adam bulup arkadaşlık kurmuyorsun. Bak bir kişi diyorum sana yüzlerce mesaj gelecektir ama doğru olan bu değil zamanını saçma sapan insanların sapıkça mesajlarıyla ya da sevgi sözcükleriyle heba etme. İlla kalbine dojunan o doğru tek adam öıkacak karşına. Gerisi yalan.
bir erkekle dolmaz duygusal boşluğu dolduracağım diye daha büyük bir boşluk yaratırsın ki buda sonra sende daha büyük sorunlara neden olur biraz kendinle kalmalı kendine yetmeyi öğrenmelisin yoksa daha büyük sorunlar yaşayabilirsin
Duygusal boşluğunuzu doldurmanız gayet anlaşılır bir istek fakat lütfen bunu insanları istismar etmeden yapınız. Sevmediğiniz biriyle sırf boşluğunuzu doldurmak adına birlikte olmayınız. Kalbi hasara uğratmak gerçekten çok zor.
dolduramak için birisini araman yanlış insan önce kendi ile yalnız ve mutlu kalabilmeyi öğrenmeli daha sonra senin o doldurduğun boşluğu işte bir erkek ile taçlandırirsan keyfine denmez sanırım
Kendine hobi bul. Kafanı bir süre bişeylerle meşgul et. Dans spor vb kurslar var. Bir de imkanın varsa köpek ya da kedi al evine. Terapi gibi gelir. Birkaç ayda kendine gelirsin..
Kendi acını geçirmek için başka birisini yara bandı olarak kullanmak bana biraz zalimce geliyor. Vampirlikten başka bişey değil bu. Başka birisinin kanını emiceksin ama sonunda o ölecek sen yaşamaya devam edeceksin.
Merhaba. Ben ciddi ciddi bir ilişki olarak tanisp tıpkı senin gibi konusmak istiyorum. Ve tamamen ciddiyim söylemimde cunku amacim evlilik odakli. Egitimsiz, ipsiz sapsiz birisi de degilim. Isimde gucumdeyim. Dilersen yaz konsalm 🙏
Ben hep ilgili birisi oldum. Gecem, gunduzum sabahim aksamim karsimdaki insan oldu. Ama kaybeden yine ben oldum. Ve yorumumda eger istiyorsan gercekten cok ciddiyim.
Biliyor musun tinderdaki insanların %80'i ciddi düşünüp evlilik arıyorlarmış ve yine %80'i bana vücudunu göster bebeğim diyerek profilinde bu kişileri arıyormuş. Hadi ama insan buralarda nasıl ciddi düşünebilir ki?
@Miiira Benim amacim senin vücudun degil buna isrter inanirsin ister inanmazsin bilmiyorum. Benim istegim mutlu, huzurlu, hayatimdaki insanın mutluluguna sebep olacagim bir yuva, aile. İste bu yuzden de kaybettim ben hep. Bu dusuncelerimden dolayi