Eşimle tartıştık oda haklı farkındayım?

Selam ben çalışıyorum eşimde çalışıyor bu aralar ikimizde çok yoğunuz gün içinde asla görüşemiyoruz ancak gece zaten eve birimiz şuanda 8 de diğeri 9 da geliyor gelir gelmez de 1 saat içinde uyuyoruz. Ve bu süreçte sürekli 1 saat içinde açtığı konu bebek. Ben şuanda istemiyorum ama anlatamıyorum henüz daha 3 aylık evliyiz. Şimdide 3 gündür izinliyiz düğün vardı oraya gittik bebek vardı kucağıma almıştım ay çok tatlı dedim. Biz niye yapmıyoruz o zaman dedi. Kayınvalidem falanda vardı şok oldu herkes. Sonra yolda konuştuk bu konuyu hala bebek bebek diyor sonra sen benden bebek istemiyorsun demeye başladı. Kayınvalideme gittik kaldık o gün orada da arkasını dönüp yattı. Normalde bana sarılmadan asla uyumaz. Anlatamadım bir türlü dünde eve geldik zaten uzun süredir birlikte olmuyoruz güvenmiyorsun bana hamile kalırsın diye korkuyorsun dedi. Halbuki tamamen yoğunluktan birlikte olamadık. İzin günümüz de zehir oldu az önce duştan çıkmıştım bilerek yanında giyindim özellikle yavaş yavaş gerildi bi yutkundu böyle. Ama konu yine bebek nasıl düzgünce anlatabilirim bunu? Şuanda daha erken ve ikimizde çalışıyoruz hem ben daha kocama doyamadım her anlamda.

Eşimle tartıştık oda haklı farkındayım?