Az önce eşimle biraz tartıştık sizce eşim haklı mı?

Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum bugün çok hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazım ağrıyor az önce uyandım çok susamıştım canım çay içmek istedi mutfağa gidip eşime kocana da hiç bakmıyorsun ben bugün rahatsızım boğazım ağrıyor sabahtan beri bir çay yapmadın yapsaydın ne olurdu en son 2 saat önce kahvaltıda çay içtim susuzluktan öldüm dedim sonra eşim ne çay yapması ya bende sabahtan beri çalışıyorum 1 dakika oturmamışım hem sen sabah kahvaltıda çay içmedin mi bekle öğleden sonra işlerimi bitireyim saat 3-4 te çay yaparım dedi sonra bende eşime öyle olmaz ben şimdi saat 3-4 e kadar böyle susuz mu kalacağım bu hasta halimle dedim ama eşim beni rezil etti eşim bana off ya banane yapmıyorum cehennemin dibine kadar sana çay yapacağım dedi sonra bende eşime kızım bak böyle konuşma yoksa kötü olur dedim sonra eşim bana sen bana hiç bir şey yapamazsın sen benim yüzüme bile bakamazsın diye bağırdı sonra bende hemen ortamı terkettim tekrar odaya geçtim şu an da çok sinirliyim ve eşimle konuşmuyoruz.

Az önce eşimle biraz tartıştık sizce eşim haklı mı?