Ben eşimle evlenirken hamileydim ve her ne olduysa bilmiyorum hamilelik sürecinde ondan çok soğudum hiç bir zaman yoğun aşk beslemedim evet iyi insan sanıpta evlenmek istedim azda mantık evliliği diyelim ama ona asla itiraf etmedim ama hamilelikte sanki olan duygumda kayboldu. Evimizi kurarken pek bir yardımda bulunmadım içimden zerre gelmedi o aralar ölmek istiyordum çok ağır depresyondaydım evlenmekte istemiyordum onunla ama zorunda hissettim kendimi hamileyim diye aile hariç kimse bilmiyordu hamile olduğumu her neyse depresyondan çıktım 3-4 ay sonra ama ben çok düzelmedim ona karşı. Yani seven kadın gibi olamadım ona karşı. Bir sever gibiydim bazen de tam tersi. Kavgalar çoğaldı bana saygısız davranmaya başladı başka kadınlarla konuşmaya başladı birbirimize hakaretler başladı ( beni de yakaladı başka erkeklerle konuşurken ) ve şu an boşanmak üzereyiz ama barışmak istiyor kendisi çocuğumuz var diyor && sen bana karşı hep soğuktun ilgi göstermedin diyor gözlerine baktığımda sönüktün beni severek işten karşılamıyordun kapı da diyor kavga edince yemek yapmazdın günlerce suratıma bakmazdın diyor bunlar beni agresifleştirdi diyor başka kadınlara itti. Yatakta benden iğrendiğini hissediyordum diyor. Bu benim içim de olan bir şey ama çoğu zaman evet istemedim onu. Zoraki gibi oldu.
Ve bana şu an çift terapisi yapalım diyor beraber..
Ama bilmiyorum hem evet biliyorum içten içe çok iyi eş olamadım güzel başlangıç yapmadık ama kızıyorum da neden yaptı bunları.. yine de anlayışlı olamaz mıydı diyorum daha sabırlı başka kadınlarla konuşması şart mıydı hakaret etmesi şart mıydı
Ve hep bana şey diyor senin bu evde ne hakkın var ki benim evden çıkmamı istiyorsun sen ne yaptın ki bu ev için bu yuva için.. ben hep yalnız çabaladım diyor
Ve bana şu an çift terapisi yapalım diyor beraber..
Ama bilmiyorum hem evet biliyorum içten içe çok iyi eş olamadım güzel başlangıç yapmadık ama kızıyorum da neden yaptı bunları.. yine de anlayışlı olamaz mıydı diyorum daha sabırlı başka kadınlarla konuşması şart mıydı hakaret etmesi şart mıydı
Ve hep bana şey diyor senin bu evde ne hakkın var ki benim evden çıkmamı istiyorsun sen ne yaptın ki bu ev için bu yuva için.. ben hep yalnız çabaladım diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, bayağı zor bir durumdasınız... Ama biliyor musun, herkesin hataları ve eksiklikleri olabilir, bu çok normal. Evliliğin başında yaşadığın o yoğun depresyon ve karışık duygular, sana ne kadar ağır gelmiş olmalı. Anlayış bekliyorsun ve haklısın da. Birbirinize karşı sergilediğiniz davranışlar sonuçta durumu daha da kötüleştirmiş 😰. Ama şu an için belki de en mantıklısı çift terapisi denemeniz olabilir. Terapi, en azından nerede yanlış yaptığınızı anlamanızı sağlar ve belki de yeniden sağlıklı bir başlangıç yapmanıza yardımcı olabilir. Kendi durumunu açıkça ve içtenlikle anlatabilir, onun hislerini de dinleyebilirsin. Umarım her şey en iyi şekilde sonuçlanır 💖.