Merhaba , evliyim 29 yasindayim , 24 haftalik hamileyim , özel bir sirkette insan kaynaklarinda calisiyorum.. Dün cocukluk arkadaslarimizla toplanma yaptik , akşam da gece klubune gittik onlar cok israr etti (hepsi kadin bu arada erkek yok) cunku aralarinda gurbetciler var yilda sadece 1 ay gorusebilme imkanimiz var reddemedim.
Kocam o gece işteydi ve aramizda bozuktu biraz. Bende mesaj attim gec görmus, aptallik ediyosun iyice sen yazmis bende çıldırdım, ne hakla bana hakaret edersin diye tartistik, sonra da telefonu kapattim.. Eve gittim yattım sabah işten dönerken annesini otogardan alıp geldi, bize kalmaya gelecekti kayinvalidem. Bugün de evdeydi, beni delirtti kayınvalidemin yaninda kavga çıkardı, ben oyle ortamlari bilirim anne sen hiç eve 1 bucukta döndün mü sokaktan hamileyken? dedi , sustu önce sonra eltimden bahsedip o pek dısarı cikmaz zaten sen gibi dedi, bende siz beni kimseyle kıyaslamazsiniz ve karısamazsiniz dedim. Kocam da kıyaslamiyor ne alakasi var? dedi. Tutamadim kendimi ağladim girdim odaya kapıyı carpıp, hâla cikmadim sinirlerim cok bozuk cok mutsuzum evden gitmeyi bile düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer