Akademisyen iken atandım iş adamı bir şekilde tanıştık sonra evlendik daha sonra anası hiçbir gelinden istemediği benden istedi yani kızlığı var mı yok mu diye sebebi annemin beni oğlu için sömürüsüne izin vermedigim için bana namusuma iftira atışı çekmiş kaynanamı iftiralarini dizmiş tabi düğün günü bu olunca sanırım annemde ortada kalır nasıl olsa adam çalışmasını istemedigi için ortada kalır diye asla affetmeyecem annemi gerdek gecesi sabahı kaynanam kanlı çarşaf görmek istedi sonra eşim oda da annesiyle konuşurken ben uyandım yanıma geldi anlattı ben kendimi o kadar korudum elime erkek eli değmedi çirkin bir kadında değilim ama bu muameleyi hak etmedim tabi onuruma tehdit olarak gördüğüm için istemedim o da annemin kalbi mutmain olsun yoksa huzursuzluk çıkar dedi ve aldı götürdü hem çok utandım hem çok ofkelendim hemde çok üzüldüm resmin her duygu bir renk ise benim duygularım allak bullak oldu oysa ben ona bedenimi sunarken ruhumu da sundum tamamen sadakat saygı ile ama o napti anasını tercih etti önceden onun annesine anne derdim şimdi annesinin adına hanım koyup o geldiğinde ciddi bir ses tonuyla hoş geldin diyorum tabi izin almadan gelir ama diğer hekimlerine yapmaz izin alır bende dingonun ahirina girer gibi gelir daha sonra bu kaynana geldiğinde ben onunla aynı ortamda oturmam hanimefendinin ona artık anne demeyisim sonra yanında oturmayiaim eski samimi olmayisim kadının gücüne gitmiş ve ergen gibi oğluna şikayet etmiş bende dedim saygısızca davranmış miyim diye sordum ogluda hayır ben sordum öyle saygısızlık yapmadığını söyledi ama gel gör ki oğlu anneme neden anne demiyorsun dedi bende o güne nazaran içimde cozemedigim için dedim ama şu an eşime karşı tiksiniyorum. Adam gönlümü almaya çalışıyor ama herşeyi batmaya başladı. Karakterine ters ama gözlerim arayışa girdi aldatip karakterimi ezmek istemedigim için boşanmak istiyorum. Onunla resmi toplantılarda onu gerçekten onure edecek davranışta bulunuyorum ama benim içimden artık onunla toplantılara gitmek gelmiyor sanırım farkında nereye gitse beni yanında götürüyor ya da dışarı çıksam anası ile gönderiyor artık iyice bunaldım
Biliyor musunuz geçen kardeşi gelmişti kardeşinden kıskandı sebebi nedir biliyor musun adam eşi için Kürtçe öğrenmiş ben de eşin çok şanslı dedim diye kavga etti daha sonra maketten ev aldı hizmetlilerin önünde neymiş özür mahayetinden resmen beni adlsagiladi daha sonra hiç ben et seviyor muyum sevmiyor muyum dogulular ete bayılır diye önüme et pişirip koydu oysa ben salata isterken sözümü kesip salatayı boş ver et getir demesi beni iyice uzaklaştırdı. Boşanmak istiyorum bazen kendime çok kızıyorum keşke isimden istifa etmeseydim hatta keşke evlenmeseydim diye kızlar nasıl bosanicam çünkü boşanmak istesem adam maddi olarak güçlü benim gücüm yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer