Kocamdan ayrılmalı mıyım?

Merhabalar, 25 yaşındayım, 4 senelik bir Evliliğim var, severek evlendik ama maalesef evliliğimizin 2. Senesinde eşimin beni Aldattığını öğrendim. Kendisini farklı biri olarak tanıtıp kızlarla yazışmalarını yakalım ve bunu yıllar boyu yaptığını öğrendim.
Ayrılma kararı aldıktan sonra ailelerin zoruyla affettim ve bir şans verdim. Severek ayrılacak olmak benim için çok zordu.
Beni aldattığından beri onu artık eskisi gibi sevemediğimi fark ettim. Yinede çok zorladım kendimi ve belki bir çocuğumuz olursa evliliğimiz güzelleşir ve artık eski konuları düşünmem diye düşündüm. 1 yaşında bir oğlum var.
Aldatma olayından sonra sürekli eski sevgilimi düşünür oldum. Beni çok istiyordu ama tek hatasında onu sildim ve yerine şimdi ki eşimle tanışıp evlendim. Evlenmeden önce hala bi şekilde benimle kontağını kurmaya çalıştı ama her seferinde onu reddettim. Yıllardır eşimle birlikte çalışıyor ve aldatmadan sonra keşke dediğim bir çok zaman oldu. Eşimle çok kez güven problemimden dolayı tartışırdık, aylar boyu konu açılmamışken telefonunu karıştırırken bundan rahatsızlık duymasıyla birlikte yine tartışmalarımız alevlendi.
Sizce bu güvensizliğim geçici midir?
Ayrılmalı mıyız?
Eski sevgilimi düşünmek, güvensizliğim beni ayrılığa sürüklüyor.. bu doğru olur mu?

Kocamdan ayrılmalı mıyım?