Sevgilimle iki yıldır birlikteyiz ve ailesi ile tanıştım. Gayet sorunsuz geçti ama kızkardeşi bana abla annem ve babam senin hakkında olmaz bizim ailemize göre değil çok serbest kalmış vs. diye konuştular diye mesaj attı.
Nr yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle iki yıldır birlikteyiz ve ailesi ile tanıştım. Gayet sorunsuz geçti ama kızkardeşi bana abla annem ve babam senin hakkında olmaz bizim ailemize göre değil çok serbest kalmış vs. diye konuştular diye mesaj attı.
Nr yapmalıyım?
Büyük konuşmayı sevmiyorum ama sevdiğim kişinin ailesi beni sevmiyorsa benim ilişkimi tekrar gözden geçirmeme neden olur. Bile bile ortada olan bir sorunu yok sayamam sevilmediğim aileye de girmem.
Cevap
1Cevap
Madem möyle düşünüyorlar hemen sevgilinle konuş durumu bitir Baska ne yapacaksın
Görümcenin haddi değil onların konuştuğu şeyi sana aktarmak. Sonuçta bunu sana açıklaması gereken sevgilin. Üstelik belki ilk öyle diyip sonra ikna olacaklar , bu süreçleri neden bilesin?
Sevgilinden habersiz bunu yapmaz diye dusunuyorum haber bence yani sevgiline yinede sormalisin acik net bi sekilde ve bence iliskiyi gozden gecir daha sonra cok daha fazla uzulen taraf olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?