Ailemle beni sevmiyo?

Ailem akrabalarim herkes tarafından dislaniyorum beni hiç sevmediler beni hep doverlerdi şiddet uyguluyolardi bazen yemek vermiyolar üstüne dövolardi herşeyden kisitliyolardi bişey istediğimde hemen azarlamaya basliyolar sinirleniyolardi lisedeyken herkes benimle dalga geciyilardi tefonum yok diye guluyolardi ailem almamıştı zaten dediğim gibi herşeyden kisitliyolardi beni bir gün sevmediler ama diğer kardeşlerime gelince ne kadar iyi davraniyolar seviyolar bana gelincede dovuyolardi kardeşleri mi seviyolar di beni de dovuyolardi hayat bana karsi çok acımasız ben napicam universte kazanmama çok var üstelik şimdide bana olan nefretlerini dile getirmeye başladılar işte seni kim sever gibi şeyler soyluyolar beni neden istemiyolar gerçekten anlamıyorum bı insan bunu evladına nasıl yapar bı insan bunu evladına yaparmi bıktım usandım besleme gibi yaşamaktan bıktım ne yapacam ben çaresizim üstelik akrabalrim da onlardan beterler onlar bana böyle yapiyolar benden nefret ediyolar sevmiyolar yaptığım ettiğim herşeyle dalga geçiyorlar bı gelmisler hicbisey olmamış gibi biz sana naptik diyolar çok mutsuzum
Ailemle beni sevmiyo?