Güncellemeler
+1 yıl
Babama para gönder misin dedim üniveriste için araban sat diyor
Ben 20 yaşındayım üniveriste okuyorum 14 yaşından beri çalışıyorum her işte abilerim çocuklar aynı sınıf gidiyorum annem kurtulmak için benden kurstan kursa yazdırdı babam da 14 yaşındayken artık çalışmalısin dedi bende çalışıyorum ek işler yapıyorum 18 yaşındayken araba aldılar eve 1 hafta gelmesem annem arar nerdesin diye tatildeyim der tamam der kapatır 19 yaşında kurtulmak için zorla nişanlandilar bende atim nişanı şimdi ayrı eve çıkıcam babam mutluluktan göbek atıcak zaten annem babam yaşlılar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seni neden sevmiyorlar ama bir şey diyim mi hayran kaldım. 26 yaşındayım hala bir işim yokkk
Mecbur kalınca insan yapıyor valla ben köpek gibi çalışıyorum yeni evim temizledim sabah da üniveriste sonra da işe gidecem 40 kilo düştüm
sen şu an yalnız mı yaşıyorsun
Evet ailemle daha fazla yapamam
Bide bazen yaşlı bir teyze var arada evin temizliyorum oda veriyor para torunlar küçük olanlar ders veriyorum
valla sana helal olsun cidden şaşkınlıktan doğruldum şu an. Hangi şehirdesin?
şu an ankaradayim üniveriste masrafım bile ben ödüyorum varya sarkan çok var sapık bide onlar uğraşıyorum ölsem ailem umrumda olmaz
ayy kuzum yaa istersen numaramı vereyim ihtiyaç duyduğunda ara yanii maddi olarak da yardımcı olmayı çok isterdim ama henüz bir işim yok :( konuşmak istediğinde konuşuruz istersen yanii.
Çok tessekur ederim abla ya ALLAH razı olsun hayat böyle iste
Üniveriste parası beni aşırı zorluyor ya ama olsun üniveriste kazanacam
inşallah sen kazanırsın ben sana güveniyorum :)
Tessekur ederim abla cansın burada biraz olsa derdim paylaşmak bile rahatladi babam çok kizginim baba para gönder misin dedim araban sat diyorn😑
Abla sana bir soru sorabilir miyim ananem bana ölmeden önce altın bir kolye verdi gençken dedem vermiş hani gerdekte verilir ya işte ananem beni çocukken bana verdi kimseye sakın verme dedi annem de duydu bana çocukken vermem için zorladı ananem kızdı ananem rahmetli olunca bana kızdı baya ver diye bende evin bahçesi gömdüm kaybetim dedim annem babam baya dövmüştü beni şimdi çıkardım annem geri versem mi kızı sonuçta
verme önce anneannen o kolyeyi sana vermiş annene değil. Kolyeyi ihtiyaç duyduğun bir zamanda kullan
Kolye satamam ananem varlığın hissetiyor bana manevi değer var
kimseye verme o zaman :)
Ahh ahh hayat devam ediyor takma ama seninle sohbet etmek dertleşmek isterdim benimde buna benzer bi kaç şey var bnmi kurguluyorum bilmiyorum
Çok zor hele ki kız olarak hep sarkan var ya çıkma teklif eden var uğraşıyorum devamlı akşam eve geldim yeni eski felan ama olsun temizleye temizleye bu saatte kadar uyumamisim
Çok zor tabiki allah yardımcın olsun
Üniveriste parası beni aşırı zorluyor ya
Ne okuyorsun peki
Mühendis olucam inşllah
Umarım en iyi yerlere gelirsin
Tr de ne kadar ki uni masrafları
Unutum ama kitap parası en az 300 tl
Hımm
Zaten bir ayakları çukurda boş ver kardeş
Öylede sanki üvey evlâdım muamelesi görüyorum annem beni 43 yaşında getirmiş dünya kazayla gelmişim diye abilerim dalga geçiyor çocukluktan beri hiçbirşeyim karismazlar sadece kurtulmak için zorla nişanlandilar ama kendime bakabiliyorum çok şükür ek işlerde yapıyorum
Bravo sana 👏
Her aile çocukları sevmez
Üveyler mi
Hayır öz ama üvey mumalesi görüyorum