Şimdi bazıları diyecek o çoraplar ne. Burası benim evim gibi. Ayakkabıyla giremem. Sürekli temizliyorum kabinimi. Her neyse ben evlenmek istiyorum artık. Evimde var babam aldı sağolsun 0 daire. Bu siteden tanışsam, buradan evlenilir mi sizce? 😄

Şimdi bazıları diyecek o çoraplar ne. Burası benim evim gibi. Ayakkabıyla giremem. Sürekli temizliyorum kabinimi. Her neyse ben evlenmek istiyorum artık. Evimde var babam aldı sağolsun 0 daire. Bu siteden tanışsam, buradan evlenilir mi sizce? 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu sitedeki biriyle evlensen o evlilikten sana hayır gelmez
Neden peki kardeşim
Kimi koca aldatıyor kimi yasak ilişki yaşıyor kimi birçok kişiyle birlikte olmuş rekora gidiyorum diyor
Temiz olanı yokmu böyle namuslu edepli ahlaklı aile kızı
Ohooo öyle birini burada hayatta bulamazsın mdpwmdmlö
İnstagramda takipleş beğendiğin insanlarla
Kumbarama para koyarsan giyim konusunda yardımcı olurum. çünkü fiziğini vs daha iyi gösterecek kıyafetler tercih etmen şansını artırır
Kumbaram derken?
Kumbaram var sghjk
Gizliden çıkmamışsın, inmisin cin misin
Ahaha
Bu siteye pek güven olmaz tavsiye etmem ama takdir ilahi belki bi kısmetin çıkar
Tanistigib kisiye bağlı çok güvenilir bi yer değil.
Buradaki kızlara güven olmaz diyosun
Yemin ederim bu ülkede üniversite okumak bir işe yaramıyor. Operatör nasıl 16 bin lira maaş alıyor ya. Ne mezunusun? Lise veya ortaokul?
Kardeşim ben lise mezunuyum. 18 yaşında liseyi bitirdim. Üniversite sınavına hiç girmedim. Üniversite okumak yerine şantiyede yağcı oldum. Yani iş makinesi kullanan adamın yardımcısı oldum. Sağolsun beni yetiştirdi, bu mesleği öğretti. Sonra ehliyetimi vesaire aldım. Bir firmada çalışmaya başladım. Herkes operatör olamaz, kullanımı kolay değil. Ciddi açık var. Mesela mühendis var burada. Aldığı maaş 11.000 tl. Benden düşük alıyor. Önemli olan üniversite okumak değil, meslek sahibi olmak. Türkiye'de şirketler diplomaya bakmıyor. Yaptığın işe bakıyor, senden ne kadar faydalandığına bakıyor.
Bende lise mezunuyum kardeşim. Aldığım aylık 6700
Ne iş yapıyorsun yaş kaç
29. 6 ay sonra 30 oluyorum. Devlet memuruyum.
Memurlar 6.700 almaz ki ama, bir yanlışlık olmasın kardeş
Kadrolu işçiyim.
Aldığın maaş yanlış anlama kma Türkiye şartlarında geçinmeye yetmiyor. Daha yüksek maaş alabileceğin bir sektöre geç. Operatörlüğü öğren diyeceğim ama 2 sene filan asgari ücretle yağcı olman lazım. Orada da çok ezerler. Zoruna gider belli bir yaşta olduğun için. 17 - 18 yaşında girsen bu işlere zoruma gitmez koymaz adama. Bana bu işi öğreten adam yeri gelince bağırıyordu yeri gelince küfür ediyordu ama bir yandan öğretiyorduda. Çok ezildim
Burası Türkiye kardeşim. Doğal küfür yemek. Sonu iyi olmuş ama. Aylık 16 bin gayet iyi
Çok şükür valla abi. Memleket neresi
Ordu...
Memnun oldum abi bende Hakkariliyim
Bende memnun oldum kardeşim. Hayırlı işler sana
Teşekkür ederim abim Allah razı olsun. Sanada Allah kolaylık versin
İnsan buraya pek güvenemiyor ya.
Buradaki kızlardan eş olmaz diyorlar. Katılıyor musun sen?
Çok zor araki bulasin
Ben yeniyim burada. Buradaki kızlar nasıl insanlar ki herkes eş olmaz diyor?
O değilde benim arkadaşım o kadar almiyo niye ya. Sen şehir dışı mi. Kaç kaç calisiyon
Kaç tanesine denk geldim. Para yiyen cinsten. Sanaldan yani. Erkeklerde az değil hani. Tek konu odaklı. Erkek yediriyo. Kadında yiyor. Paranı yerler
Ben şehir dışında çalışıyorum. Günde 8 saat çalışıyorum. Maaşlar firmadan firmaya değişir. Büyük firmaya girersen maaş da yüksek olur ama teşeronda çalışırsan yüksek vermezler
Paletli iyi para senin iste. Birde kendine ait olsa.
Sen nerden biliyorsun paletliyi filan 😄 erkek misin yoksa
Yok be kızım. Bizim az bilgimiz var aile boyu
Kendime ait değil ama çok şükür ya maaş yönünden durum iyi. Arabam yok mesela nasip olmadı ama ailem ev aldı bana 0 daire 3+1 6. katta. Evlenince kira derdim olmaz. Eşim çalışmasada benim maaşım yeter diye düşünüyorum geçinmemize. Artar bile
Oh mis
Tek eksik gelin
Evet belki bu sitede arkadaş oluruz sonra ciddi oluruz diye düşündüm de burada kız yok. Görüş paylaşanlarda hep nedense gizlenip yorum yapıyor
Abaza gibiler.
Tamam ama ben öyle biri değilim ki. İnsan kendini belli ediyor zaten sohbet edince. Yazdıklarımdan abaza gibi duruyor muyum
Yo öyle durmuyorsun
Ama herkes gizlenip cevap vermiş 😊garip..
Gizlenmesende değişen bir şey yok ya
Yazamadım takip attım sen yazarsın eğer istersen
Benden olmaz dostum
Sağol
Yanlış anlama kötü değilim. Sadece acı bir tecrübem var
Yok sorun değil canın sağolsun ne diyim. Zamanını ayırdın hakkını helal et
Rica ederim
Evlilik sitesine mi benziyor site?
Valla biraz p*rno sitesine, biraz evlilik sitesine benziyor. Her ayak var gibi
Sayenizde
Evlenmek için bu site yanlış yer
Niye kardeşim sebep nedir