Para & Ekonomi 9 bin TL maaşla işe girdim. Sevgilim evlenelim diyor, bu maaşla evi geçindirebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben maaşıma güvenmediğim için şu an evliliğe sıcak bakmıyorum ama sevgilim ısrar ediyor, ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl 9000 olcak Güncellemeler+1 yıl Başlığı düzeltebilir misin @livaneli @kızlarsoruyor 9 bin TL maaşla işe girdim. Sevgilim evlenelim diyor, bu maaşla evi geçindirebilir miyim? Cevapla Maaş Soruları İş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Evlilik biraz masraf gerektiriyor bir birikiminiz var ise olabilir ya da farklı bir geliriniz de varsa. 1 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl eşinde çalışırsa geçinirsiniz tabi İstanbul'da değilseniz. Ev kiranızda olmazsa rahat geçirinsiniz. 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilimde çalışsın mutlu mesut yaşarsınız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilinin mesleği yok mu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesleği öğretmenlik ama atanamadı henüz ne zaman atanır belli de değil kpss'ye hazırlanıyor şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlarınız kaç Yorumla Soran +1 yıl Ben 24 o 25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O atansın ondan sonra evlenin. Pişman olursun yoksa Yorumla Soran +1 yıl Sanırım haklısınız ben de öyle düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı senden büyük olduğu için hemen evlenmek istiyordur büyük ihtimal, o da haklı tabi ama geçinmek zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlilik biraz masraf gerektiriyor bir birikiminiz var ise olabilir ya da farklı bir geliriniz de varsa.
eşinde çalışırsa geçinirsiniz tabi İstanbul'da değilseniz. Ev kiranızda olmazsa rahat geçirinsiniz.
Sevgilimde çalışsın mutlu mesut yaşarsınız
Sevgilinin mesleği yok mu
Mesleği öğretmenlik ama atanamadı henüz ne zaman atanır belli de değil kpss'ye hazırlanıyor şu an
Yaşlarınız kaç
Ben 24 o 25
O atansın ondan sonra evlenin. Pişman olursun yoksa
Sanırım haklısınız ben de öyle düşünüyorum
Yaşı senden büyük olduğu için hemen evlenmek istiyordur büyük ihtimal, o da haklı tabi ama geçinmek zor