Arkadaşlar evlenmek istiyorum ama genelde annemin bulduğu kızlar oluyor görücü usulü. Köyden falan olanlar çalışmıyorlar yani ev hanımı. Evin tek geliri benim kazandığım para olursa geçinebilir miyiz sizce? Yoksa evlenme tek başına yaşa daha iyi mi dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınları farkettiysen eğer paran iyi olduğu için şaka yollu da olsa evlenelim diyorlar. Aslında paraya bakıyorlar. Bir ilişkide kadının paran için senle olmadığını anlarsan evlen ama genel manada kadınlar işin para kısmına çok fazla bakıyorlar. Rahat olup keyiflere yerine gelsin diye popolarını yaymak yatmak amacıyla iyi para kazanan erkekle evlenip adamın da işini bırak çalışma ben bakarım eve demesini istiyorlar. Bence kendi dengin bir kadın bul. Yani maaşı sana yakın olsun. Hatta çalıştığın yerden biriyle evlen. Kafan rahat olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de ayda 6k kazanıyorum ama bu kadar ilgi çekmedim daha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılİstanbul ya da diğer büyükşehirlerde zor. Ama şöyle düşün tamam başta güzel geliyor gibi olabilir tek başına ev geçindircen sorumluluk alcan falan ama eşin çalışmadıktan sonra her şeyin yarım kalacak. Onunda çalışması hem ev ekonomisi hem de evliliğin gelişimi açısından bence çok önemli. Düşünsene en azından her zaman kıskanılan biri olabilecek. Ev de kös kös oturmayacak. Ya da seninle global sorunlar hakkında konuşabilecek. Yani kadın programlarından konuşan bir kadınla nereye kadar varılabilir ki? Ayrıca tamam annen buluyorsa eyv ama birazda mantık açısından çok seninde gönlünün olması lazım. Sen sanki yaşım gelmişte evleneyim modundasın.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da kirada olacaksan, şu ana kadar herhangi bir birikim yapmamış ve kredi kullanacaksan ilk başlarda aşırı zorlanırsın. Ailesinden 100 lira harçlık alıp ayı geçiren ergenlerin 7 k büyük dediğine bakma. Bende ortalama 5.5 k kazanıyorum yaklaşık 40 k elimde var ama yarın evlenmeye kalksam çalışmayan eşle gecinemem o yüzden hesabını iyi yap
00 Yorumla
+1 yılİllaki geçinirsin ekonomi çökmüşte olsa kimse aç yatmıyor ayrıca çoğunluk asgari ücretle iki çocuk büyütüyor ama evlilik saçma tek kendine masraflarına harcadığını düşün o parayı mis gibi yaşarsın üstelik fazladan sorumluluk
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
102Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8200 kazanıyorum. Yaşadığın yere ve yaşam tarzına göre değişir bu. Eşinin yaşam tarzı da önemli. Ben İstanbul'da rahatça, eksiksiz geçiniyorum ve ailemi de geçindiriyorum.
Bir de şöyle bir şey var. Paranın nasıl kazanıldığını bilmemek. Genelde bu türler ile evlilik çok sıkıntı oluyor. Savurgan olurlar.
Zaten giderler bellidir, maaştan bir kısmını kenara ayırırsın, unutursun parayı. Geri kalanla da yettiği kadar geçinirsiniz. Yalnız kredi kartı kullanmamak lazım. Kartları taksit aracı olarak kullanmak daha iyi.
Tavsiyem, görücü de olsa oturup konuşman lazım. Maaş konjsunu açmadan, evlilik düşüncelerini, ev hayatı falan bunları konuşman lazım.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben kuryelik yaparken 5 k kazanıyordum kredi kartımın asgari borcu 1.5 k idi 1 k kira 500 tl faturalar desek kart borcu sıfırlanana kadar elimizde ay sonuna kadar 2 k ile geçiniyorduk çatır çuturda yedik mesela 1 k alışveriş tutsa 1 k ile her hafta sonumuz starbucks yeme içme biraz kıyafet yetiyordu 3 ayda kart temizlendi refahımız arttı tutumlu olmadıktan sonra 50 k maaş alsan tek başına bile yetmez. Hayatına iyi bir yoldaş bulduysan kaçırma aga evlen ama eşin olarak değil gerçek bir arkadaşın gibi olması lazım evlilik karı koca ya dayalı bir temelle ayakta durmaz halden anlamalı nokta.
10 Yorumla
+1 yılBurda şair kendini övdürmek istemiş biraz kızlar tarafından şakami yani 7000 TL maaşla neden geçinemiyorsunuz ki Ya neden bu düşünceye kapılıyorsunuz millet 3500 Dört tane çocukla kirada ev geçindiriyor siz neyden bahsediyorsunuz?
60 Yorumla
+1 yılBenimde Aylık gelirim 100.000 TL Bekarım Hürüm
Ağrısız başımı niye ağrıtayım.
Dünyayı geziyorum.
Keyfime göre takılıyorum.
Evlenmeye hazırmısın?
Başkalarının Senin Hayatın hakkında karar almaları yanlış bana göre Annende olsa.
Kendi kararlarını kendin veremiyorsan Evlenince nasıl olacak?
Görücü usulü diye bişey kaldımı.
Bukadar Acizmisin00 Yorumla
+1 yıl15 bin lira alıp gecinemeyenler var asgari ücretle geçinip para biriktiren var...15 bin alan dubleks daire kiralamış... bütün yemek kahvaltı dışarıda yapiyor.. esinin kuaför masrafı zaten 3000lira aylık... iki araçları var yakitlari... haftada bir masaj sauna eğlence vs onları saymıyor bile... nasil yaşarsan öyle harcama yaparsin
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğun güvendiğin biri yoksa hayatında boşuna zorlama görücü usulü ile.
Bana bu hep saçma gelmiştir kalbinde biri yokken olsun diye zorlamak gibi bir şey görücü usulü. Yaşa hayatını özgürce bir gün sevdiğin biri çıkar karşına mutlu bir yuva kurarsınız.08 Yorumla- +1 yıl
@Berkan63 değil. Sanırım aynaya bakarken yazdın bu yorumu 🤔
- +1 yıl
@Berkan63 görüşünü soran olmadi ama
- +1 yıl
@Berkan63 konuyla alakalı alakasız yorumumu yaparım diyorsun yani e bana gereksiz birinden gereksiz bir bildirim geliyor onu ne yapcaz?
- +1 yıl
@Berkan63 yakışıklı deseydin de bir şey yazmazdim yine fikrini sormadım çünkü.
Ben burda soru mu paylaştım da görüşünü yazıyorsun? Kırılacak da ne söyledim acaba neyse iyi geceler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 5500. Gel güçlerimizi birleştirelim hayatı yaşayalım 😂😂 Şaka bir yana bence kendi eşini kendin seçmelisin. Sen annenin bulduğu bir kızla evlenirsen o evlilik rayına oturana kadar çok zorlanirsin. Okumuş etmiş eğitimli biriysen, kendi denginde biriyle evlenmek en makulu. Konuşacak konunuz olsun evin içinde.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için para önemli.
Ben o kadar hazırlıkla beraber 7 yıl üniversite okumuşum TUS u kazanmışım 4 yıl uzmanlık okumuşum belli bir yere gelmişim güzel maaş alırken çıkıpta 3 bin TL alması bizi zorlar. Benim hayallerim var. Çok aşık olmam gerek bunu kabul etmem için. E görücü usulüyle aşk pek mümkün değil o yüzden ben kabul etmem. Tabi ben kızım sen erkek...18 Yorumla- +1 yıl
Böyle yorumlarla doktorların ismini kirletiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılÖsnxödnxkdbdkd ne kadar tuhafsınız ya
YouTuber bulucam ben youtuber 🤪
+1 yılHerşey maddiyat değil. İyi kötü asgari ücretede geçinirsin ama kalitesiz geçinirsin. Yanlız şu var. Sen ruhunu huzurlu hissettiğin ve seni anlayacağın biriyle evlenip geçinebilir misin? Yoksa daha hiç tanımadığın görücü usulü biri ile evlenmek için evlenip geçirebilirim diyorsan bizden sana hayırlısı olsun demek düşer…
00 Yorumla
+1 yılHayır geçinemezsin çok az bi para fakir misin nesin hiç evlenme sen bence 7bin ne ya sen o köydeki kızları da hak etmiyorsun, bence evlenme o parayla anca kendine bakarsın (!)
49 Yorumla- +1 yıl
Evet napacan bana mı kaçacan
- +1 yıl
Bu arada eksileyenlerin mq ciddiye almışlar galiba grz ler
- +1 yıl
Ben ederimde evdekiler etmez kusura bakma😂
+1 yılEşinde çalışırsa evet ama bizim eve benim maaşımla birlikte 10 küsür giriyor hala ay sonunu zor getiriyoruz 😁 birazda yaşam standartlarınla alakalı biz evde doğru düzgün yemek yapmıyoruz bile sürekli dışardan söyleyince doğal olarak bütçeyi zorluyor
20 Yorumla
+1 yılAyda 7000 tl ile geçinebilir miyim? Diye sormuşsun da.. Bence; sen annenin bulduğu, sevmediğin biriyle evlenirsen nasıl geçineceksin? Asıl soru bu olmalıydı.
30 YorumlaMillet askari ücretle geçindiriyor rahat ol sen 😉 tabi nerede yaşıyorsun hangi şartlara alışıksın bilemem ama şunu söyleyeyim görücü usulü ile evlenme cidden bu hata bence. Sevdiğin aşık olduğun mutlu olacağını düşündüğün biri ile evlen
10 YorumlaBenden az kazanıyorsun. 😋 Maddiyat önem veren biriysen ev hanımı ile evlenmeni önermem. Sana da ona da yazık olur. Eğer aksi ise hayat standartların biraz düşer ama değer mi? (Kişiye göre) değer bence.
14 Yorumla
+1 yılKarın da çalışsın geçinirsiniz. Karım çalışamaz diyen tiplerdensen evlenme milletin gül gibi kızının başını yakma.
40 Yorumla
+1 yılAsgari ücretle zor ama bir tık üstüyle bile geçim yapan insanlarız eğer yetinmeyi bilen bir insanla evlenirsen her türlü geçinir birikim bile yaparsın
40 YorumlaSaçmalama ya tabiki geçinirsin. Harcaminizi düzgün yapip savurgan olmazsaniz çokk rahat geçirirsiniz. 2 asgari ucretten daha fazla maasin var. Umarim karsindaki kisi savurgan olmazzz
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yıl2.000₺ kira
500₺ faturalar
500₺ doğalgaz
1500₺ çift kişilik market
500₺ mazot
750₺ arac sigorta kasko bakım vs
250₺ bes
SONUÇ: Geçinirsin ama tatil yapmayı, gezmeyi vs unut28 Yorumla- +1 yıl
@Caesaris daha bebek doğacak onun hastane masrafları vs saymadıklarım çoook
- +1 yıl
2000 kira mi neresi orasi?
- +1 yıl
@ΔƁDƱLLΔH sigorta 2 kasko 4 bakım 3 bin böl 12 ye
+1 yılYorumlara hiç aldırma kardeşim ee hanımı olabilir ama bu iş bulup çalışmayacağı anlamına gelmez ki tutukluysa kalbi güzelse vede anneniz istiyorsa düşünmekte fayda var yorum yakanların çoğu ac gözlü para düşkünü duruyor
00 Yorumla
+1 yıl7.000 tl ile karina bile araba alirsın eger evlendiğinde kendi başının çaresine bakacaksan fazlasıyla yeyer eğer diyosen ben kardeşimede para vericem akrabalrimda para vericem o zaman yemtez yetmesine yeterde seni çok zorlar
00 Yorumla
+1 yıl.
Hangi ilde yaşıyorsun?
Yaşam standartların ne?
Evin, araban var mı?
Birikim yapma alışkanlığın var mı?
İşin garanti mi?
Bunları bilmeden yardımcı olamaz kimse.
.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılgeçinirsin parayla hem annen bulduğuna göre çok temiz kız olur senide düşünür cebinide düşünür ona göre hareket eder o parayla evi geçindirir para bile biriktirir annelerin bulduğu kızlar hep böyle olur şaşmaz bu
00 Yorumla
+1 yılYa yorumlara bakıyorum da kimse demiyor 7 bin TL senin neyine Allah aşkına siz taş... Mı geçiyorsunuz. Kendince bir hayal korup 7 bin TL alıyorum deyip sizi trilliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçindiremezsin zaten 7000tl bir aile için açlık sınırı 10000tl yokluk sınırı 😪 Aklı olan erkekler evlenmez şu boktan ekonomiye sahip türkiyede.
1-2 yıl sonra bunlar enflasyon vs. 2 katı artıcaktır.23 Yorumla- +1 yıl
İroni yapmistir
- +1 yıl
Doğruyu söylüyor. Bunu söyleyen kişi ya açlık sınırının biraz üstünde ya da yoksulluk sınıfında.
Millet asgari ücretle geçiniyor. Kalkmışsın buraya evi geçindirebilir miyim diye soru soruyorsun. İsteyen her şekilde geçindirir zaten.
20 Yorumla
+1 yılO parayla geçinilir geçinilmesine de görücü usulü evlilik nedir? Sevmediğin, için ısınmadığı biriyle sakın evlenme. 7 bin değil 70 binle bile mutlu olamazsın o zaman.
00 YorumlaGeçim büyük bir dert. Daha doğrusu geniş bir tabir. İnsanın ihtiyaçları sınırlı, kaynakları kıttır. İhtiyacı ne kadar geniş tutarsanız o kadar kaynak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenme bence çevremde gördüğüm kadarıyla evlilik çok sorumluluk gerektiriyor hayatını yaşa hem görücü usulü evlenmek nie kendin mutlu olamazsan karşındakini de mutlu edemezsin
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Evlilik bana göre değil olgunlaştıkça bunu daha iyi anlıyorum ailemin de problem çıkaracağını sanmm
Yaşadiğın şehre göre tanıştığın kızın tutumuna göre her şey değişir hocam
Evlenince eninde sonunda da bir aile kurmak isteyeceksiniz çocugunuz falan olacak geleceği iyice düşünüp karar vermek gerek.
Kendinden emin değilsen akışına bırak annenin buldugu kadın değil de kendi gönlünün bağlanacağı bir kadını bulsan kafanız denk olsa hiçbir sorun yasamazsiniz.00 Yorumla
+1 yılYani pek tabi geçinebilmek adına yeterli bir para. Bunun dışında asgari ücret kazanan bir ailenin tek maaşla geçinmesi biraz zor gibi görünüyor bu zamanda.
00 Yorumla
+1 yılKanka ben ayda 20 k kazanıyorum çocuğum olsa özel okula verebilir miyim diye düşünüyorum ayda 7k para değil. Bekarsan bir nebze de inan evlilik için sadece sen çalışacaksan kıt kanaat geçinirsin.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yaşam standartlarına göre yaşaması lazım şimdi sen 7000 TL kazanıp 15.000 TL kazanıyormus gibi harcama yaparsan gezip dolasirsan gecinemezsin ama butcene uygun bir şekilde planlı projeli bir yaşam standarti belirlersen kendine gecinirsin ama dersen uğraşamam falan filan o zaman 2 gün sonra game over 👍
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıl3500 le bunu başaranlar var 10 000 le başaramayan da var iktisatlı olan için 7000 iyi para
30 Yorumla neden bir başkasının yükünü üzerine almaya çalışıyorsun ki? erkekler ev geçindiren kişi olmak zorunda mı? bence kendin bul ve çalışan birisini bul.
10 Yorumla5 binle bile gecindiren var senin maaşin gayet iyi he bide eşin çalışırsa 10 bin diyelim çalışmıyorsa bile rahat yeter tutumlu bir insana
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmayın lan yok 10k yeter mi 5 k yeter mi hepsi yeter asgari ücretli adam eğer evi varsa iyi kötü geçinebiliyorsa sen niye aç kalasın eğer 2klık evde oturmuyorsan rahat geçinirsin eğer müsrif değilsen rahat geçinirsin
10 Yorumla
+1 yılHangi sehirde yasadiginizda etken. Ama gecinilir.. cunku daha assagisinda maas alip kira odeyip cocuk buyutenler var.
10 Yorumla
+1 yılÇalışsa daha iyi olur eşin. 7.000 tl ile geçinmek zor özellikle büyük bir şehirde yaşayacaksanız.
21 YorumlaVillada yaşamayacaksan, Mercedes'e binmeyeceksen çok rahat yeter.
20 YorumlaAylık 7000tk kazanıosan ne kadar para yeter bilirsin illaki 2500 kira 2000 iaşe 1000 fatura 1500 sana kalıo işte ( İstanbul için)
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılPandemi öncesi desen bu soruya evet diyebilirdim ancak Pandemi'den sonra her şey 3 katı fiyatı arttı. Sanki ekonomimiz çok iyiymiş gibi.. Bir de yastık altındakileri istiyor yüzsüz namussuzlar.
00 Yorumla
+1 yılGözü yükseklerde olan biriyle evlenmedigin sürece geçim tabiki olur. Asgarî ile millet geçinmeye çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yıl7 bin ile çok rahat geçinirsiniz bana kalırsa. İhtiyaçlarınızı bütçenize göre ayarlarsanız bir sorun olacağını sanmam :))
00 Yorumla
+1 yılEv hanımı olsun calışan baynlrda sıkıntılar cıkyor dıkatlı hesaplı harcarsan yter para bile bırktırsın
00 Yorumla
+1 yılŞu an geçinirsin ama zamanla hee şeye daha da Zam gelecek gibi duruyor. Işte o zaman zor olur m bu devirde çift maassiz gecinilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenebilirsin bu parayla gayet rahatça ama evleneceğin kadın da çalışmalı mutlaka. Çalışmayan biriyle evlenmen mantıksız olur
30 Yorumla
+1 yılAga 3 bin tl ye geçinen kişiler var abartma istersen
10 Yorumlafena bir para değil.. rahat geçinirsin... içki kumar , gece hayatı gibi şeylerin yoksa ahat yeter...
10 Yorumla
+1 yılKöylü kızları şehirli kızları geçtiler valla herkes uyanık olmuş bu devirde. Soyledigin miktar evi gevindirmeye yeter diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu senin istediğin ve hayalin varsa onu etkileyebilir çünkü yapmak istediğin şeyleri yapamayabilirsin maddi açıdan yoksa isteğin sorunun olmaz
00 YorumlaBen asgari ücrete gecindiriyorum bro sen her türlü gecindirirsin
10 YorumlaAşık olduğun kadınla evlen soruna gelirsek tabikide gecindiririsn
10 YorumlaTek başına yaşa. Aşık olmadıktan sevmedikten sonra niye evlenesin ki?
10 YorumlaBu ülkede asgari ücret ile geçinen/geçinmeye çalışan milyonlar varken senin bu ücretle geçinmen kadr normal bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol evlenen insanın rizki artıyor evlenememek akılsızlık bence
42 Yorumla7 bin TL, açlık sınırında. yetersiz. hele 4-5 çocuk varsa. yetmez...
10 Yorumlaİyi maaş alıyorsun evlilikte keramet var geçinirsin.
10 YorumlaAmi*na koya*yım böyle hayatın adam 7000 TL maaş alıyor bunu dert ediyor ben asgari ücret akşam halike sukretcem adamın düşündüğüne bak gecindirirsin bilader ama zengin hayatı yaşamaya calisipta paranın a. mna koyarsan 10 milyar maaş ta yetmez sana
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ülkede 2825 TL olan asgari ücretle gecinen insanlar war onlara hala akil erdirmis degilim yasadigin muhit cok lüx degilse ve harcama aliskanliklarin lüx degilse bal gbide gecinirsin
00 Yorumla
+1 yılInsanlar asgari ücretle gecinebiliyor sen hayli hayli gecinirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ayda 7.000 TL kazanıyorum. Evlensem, evi geçindirebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler