Gizli Üye(18-24)+1 yılBu nasıl bir bakış açısı deyip şaşırmıyorum, böyle düşünen çok insan var ne yazık ki, alıştık artık. Ama yine de yazmak istiyorum.
Bunu neden karşı taraftan bekliyorsun? diye sorarım ben. Özellikle de hayata karşı kendi benliği ile dik duramayan, kendine yetebilmeyi öğrenememiş insanların sürekli karşı taraftan bir şeyler bekleme sevdasını anlamıyorum.
Aynı şeyi sen de yapabilirsin, çalışabilirsin, kendini geliştirebilirsin? Kusura bakma ama elde edemediğin şeyleri başkasından beklemen çok absürt.
Yani diyelim ki beklentilerini karşılayacak birini buldun bu mu gerçekten ya bunu mu istiyorsun hayattan? Çok yazık.
Karşındaki insanı severken kalbine bakmayıp maddi durumuna bakacak olmanı hiç söylemiyorum bile. Hoş böyle bir durumda ortada sevgi olmuyor zaten de neyse.
Ayrıca “erkeklere yüz verince koca arıyor diye laf yapıyorlar bu duruma düşmeden nasıl yaparım”demişsin onu da anlamadım, zaten aramıyor musun? Bence gerçeklerin üstünü örtmeye gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ne ariyo peki onlar ne istiyo benden en azindan koca ariyorum niyetlerini anlayinca uzaklasiyorum onlarin igrencligi nolcak sen hem cinsim olarak soyle
Cevap sahibi+1 yılNasıl ki kadınların ne istediği kişiden kişiye değişiyorsa bu erkekler için de böyle, genelleme yapamam, bilmiyorum.
Sen zengin biri istersin bir başkası karakteri düzgün biri olsun gerisi önemli değil der, kimi dış görünüşü ön planda tutar vs vs değişir. Asıl önemli olanı görmüyor bazı insanlar, sorun orada.
Niyeti iyi olmayanlar var evet ama şimdi sen bazı erkeklerin doğru olmayan davranışlarını öne sürerek ben en azından onlar gibi değilim mi diyorsun?
Yazdıklarımdan sadece bunu mu çıkardın?
Soran+1 yılYanlış anlam çıkarmışsın cikarman gereken anlam erkekler hep aynidir en azindan rahat edebilecegim bi hayat istiyorum
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle düşünüyorsun neden evlenmek istiyorsun diyeceğim ama nedeni senin de söylediğin gibi ortada.
Beklentilerin konusunda gerekli açıklamayı yukarda yapmıştım.
Umarım karşı taraftan bir şeyler beklemek yerine istediğin hayat ve kendin için adım atmayı denersin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden bilelim evlendirme programı mı burası. Birde böyle bir soru sormayı nasıl kendine yakıştırabiliyorsun cok ezikçe. Düşünüyor olabilirsin herkesin aklından geçer hali vakti yerinde biri ile evlenip çalışmadan rahat yaşayabilmek kime niyet kime kısmet bu işler. Ama bu şekilde dillendirme en azından ya ne bileyim
01 Yorumla
Soran+1 yılburada kimse beni tanimiyo ki ayrica kendin soyledin herkes istiyo ben burada yazincami sorun oluyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda 30bin ticaretten, sezonuna göre 50-80bin arası rehberlikten kazanıyorum. Toplam 80-100bin civarı aylık gelirim var. Ama asla senin gibi bir cahille evlenmem. Mevzu okumaman değil, maaşının az olması asla değil. Sevgilim 15bin TL maaşla çalışıyor ve aramızda para bahsi yoktur. Çoğu zaman kartlarım onda ve o da harcamaz bile çünkü gözü tok, kendi parasını kazanan bir insan. Yese de helali hoş olsun çünkü senin gibi para için benimle değil. Bu kız benim beş kuruşsuz hallerimde bana harçlık veriyordu. Rezil birisin sen
16 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, benim de erkek arkadaşım astsubay 25k maaş alıyor. Ben henüz üniversite öğrencisiyim son sınıf. İleride mesleğim garanti değil, atanamadigim durumda yapmak istediğim extra planım tabi ki var. Ben ailemden para alıyorum ve tatile gidiyoruz ya da yapacağımız ne varsa yapıyoruz. O da elinde olandan koyabildiği kadar koyuyor. 2k lik bir işte çalışıyorum part time olarak antrenörlük yapıyorum sadece hafta sonları. Maaşımı alınca muhakkak yemeğe gideriz veya bir şey yaparız. Sizce benim hakkımda olumsuz düşünüyor mudur? Bir şeye ihtiyacım olduğu zaman ben ondan alıyorum ve maaşımı aldıkça ona geri ödeyen biriyim.
Soran+1 yılSanane ya ayrica o kiz senin parani yiyo ama farkinda degilsindir
Cevap sahibi+1 yıl@Pandauzgunnnn Kesinlikle bunda bir beis yok. Bunu dert edinmeniz bile niyetinizin ne kadar saf olduğunu gösteriyor. Olunca siz, olmayınca o öder. Belki bir gün o işsiz kalır ve siz ödersiniz. Mevzuyu buradan okumuyorum. Mevzu uzun vadede, ömrün boyunca sırtından geçinecek insan bulma telaşesi. Bu çok sıkıntılı bir psikoloji.
Cevap sahibi+1 yılBen bu paraları 8 aydır kazanıyorum. Öncesine açlık derecesindeydim ve o bana harçlık bile verdi defalarca. Ben ondan harçlık almaktan utanmaya başlayıp bir yolunu bulup ticarete girdim ve çok şükür işim rast gitti. Arkamda hep sevgilim vardı. İlk mal aldığımda hiç param kalmamıştı ofisimin kirasını bile o ödedi. Ben düşünce de bırakmaz beni, bundan eminim. Onların adetleri baya katı, evlenmeyi düşünüyoruz ve ciddi bir altın istiyor ailesi. Benim o altınları karşılamaya gücüm var ama ortak altın hesabı açtık aylık o 2 gram ben 8-10 gram yapıyoruz. Herkes maaşına göre katkıda bulunuyor.
Cevap sahibi+1 yılVe altın benden istenmesine rağmen o katkıda bulunup "her şeyi elimizden geldiğince ortak yapmaya gayret gösterelim" diyor. Kınayı da erkek tarafı yapıyor olmasına rağmen onların kültüründe annesini kınayı kendileri yapmaya ikna etti. Daha ne yapsın bu kadın?
- +1 yıl
İlişkiniz çok güzel, maşallah Allah tamamına erdirsin ☺️ benim sevgilim 2 yıldır birlikte olmamıza rağmen ailemle tanışmadı. Evlilik için ise 2 yıl sonra tayin potasına gireceğim o ara hallederiz diyor. Ben ne yaptıysam ailemden aldım ve yaptım. Keşke biz de elimizi taşın altına koyup gelecek için birlikte yatırım yapabilsek o sadece borsadan kendisi alıyor. Ne kazanıyor ne yapıyor bilmiyorum. Bir şeylere yatırım yapsak bir şekilde yapabiliriz bir şeyleri...
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Soru çok saçma geldi bana umarım kafa yapını, hayata bakış açını, düşüncelerini değiştirip daha geniş düşünebilirsin. Gerçekten küçümseme ya da hor görme vs gibi düşünceler ile yazmıyorum, biraz kitap falan oku, kurslara git vs kendini kişisel gelişim açısından biraz geliştirmeye bak derim. Sorunun cevabını açıklamaya bile gerek yok bence, böyle bir soruyu görmedim, duymadım, bilmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYormussun kendini yazmasaydin keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen seni gayet iyi anlıyorum bu konuda seni insanlar çok yanlış anlar sen öyle dersen beni de çok yanlış anlıyorlar benim kendi hayatımı bilmiyorlar neden bazı şeyleri istiyorum bilmiyorlar sadece insanlar yargılıyor ben seni bu konuda anlıyorum ama maalesef şunu demek zorundayım öyle birisi olsa da illaki bir yer de sorun çıkıyor... İnşallah öyle birini bulabilirsin ( kardeşi veya abisi varsa bana da haber ediver amaa baak dalga geçtiğimi düşünme cidden seni çok iyi anlıyorum.)
Ve buradakiler her kafadan ayrı yorum yaptıkları için bazıları hat çoğu anlayışsız olabiliyo başka anlayabiliyorlar seni burada üzen olursa laflarıyla sen aldırış etmee. Seni ve hayatını neden öyle istediğini tam anlamıyla bilmiyorlar çünkü.
112 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden yazsana
Soran+1 yılKafalarinda şöyle bi algi var okumuş biri bu parayi hak eder deger ama sen degmezsin neden ben insan degilmiyim ben de kadinim bende degerliyim
Cevap sahibi+1 yılTabikii değerlisin rahat yaşamak istiyor olabilirsin bi kriterin olabilir bunlar normal şeyler insanlar neler neler istiyo da normal karşılanıyor biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen de ben gibisin He yeni farkettim bende lise mezunuyum fabrika işleri hep yaptım 2 aydır işsizim giridigm işlerde de uzun durmuyorum illa bisey çıkıyor
Soran+1 yılAyni fikirde olmamiza sevindim
Soran+1 yılNasipte yok demekki
Cevap sahibi+1 yılDimeek kii
- +1 yıl
Kriterim: koca parası yemek
Cevap sahibi+1 yıl@Sezotelles1 ben para peşinde değilim.
- +1 yıl
Bu rakamı kazanıyorum ama bu paranın hepsini yemiyorum ki birikim şart çok savruk yaşayan biri değilim her fazla para alana bakmayın soğan ekmek yersiniz ultra cimri olur adam 😀
Soran+1 yıl@seninsevginden hahaha yapma böyle
- +1 yıl
😂😂 cebinde akrep olan tanıdığım bir çok insan var
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBiz canım o zaman eşşek gibi 12 yıldır çalışıyorum böyle bir beklentim olmadı. Ki halim vaktim de yerinde olmasına rağmen. Hem yakışıklı hem 25 -30 bin kazanacakmış valla güldürdün beni. Kusura bakma da sen daha 15 günde bir iş değiştiriyorsan kocayı da değiştirirsin sana belli olmaz. Bu para da az gelir sana iki gün sonra ne günlere kaldık yarabbim şu kızlar el üstünde tutuluyor ya sonra işte o zaman size o nafakalar müstehak diyorum (sözüm meclisten dışarı genellemiyorum.)
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden kudurdun bu kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavul bile dengi dengine. Okumamışsın etmemişsin, çalışmıyorsunda. Kendin vaad edemediğin şeyleri nasıl bir başkasından bekleyebiliyorsun? O iş yaş söyliyim. Öyle iyi maaş alan okumuş insanların yanında hep okumuş ve iyi para kazanan insanlar olur bilgin olsun. Bence bir eş seçerken maddiyattan önce kalbine bak. Para her şey değil.
25 Yorumla
Soran+1 yılKizim erkekler zaten dusuk maasli kizlarla evleniyo askerler hele koyden bulduklari kizlarla
Soran+1 yıl@Erens19 bravo
- +1 yıl
Kölelik yaptırmak için, hanimlik değil
Soran+1 yıl@Sezotelles1 sanki diger kadinlar yapmiyo ev işleri
+1 yılDüşünce yapın beni üzdü, böyle küçük hesaplar yapan insanlar henüz hayatın tokadinı yememişler bence, zira hayat seni sınasaydı mutluluğun ne güzel yüzde nede yüksek maaşlı insanlarda olduğunu düşünürdün. Evlenmek için adam seçiyorsan ilk önce ahlakına bak her gün bir kadın kocası tarafindan öldürülüyor.
00 Yorumla
+1 yılNeden gizliler hep böyle saçma sorular soruyorlar? Tuhaf olan şey, bunu birkaç kişinin beğenmesi💆🏻♀️ Sana bir şey söyleyeyim mi: Böyle gözü parada olanlar yarın kocalarından dayağı yiyince salya sümük babasının evine dönüyor. Nasıl zengin koca bulurum diye kafa yoracağına okuyup meslek sahibi olsan daha mutlu olabilirsin söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılBebegim yasin küçük daha bana kalırsa bi kaç sene daha bekle biraz olgunlas hayatı o zaman biraz daha ksvriyacaksin gençsin böyle hayaller kurman normal ailenle vakit geçirmeye bak şimdi
25 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim
- +1 yıl
18-24 görünce bende öyle sandım pardon o zaman tam zamanı evliliğin yorumu düzeltiyorum şimdi zengin tamam ama bide cömert olmalı tatlim koca ariyo diyenlere de aldırma kadınların hakkı yokmu yani evlenecegi kişiyi aramaya bizim klasik turk halk görüşleri işte dediğim gibi zengin olması yetmez bide cömert olması lazım
- +1 yıl
Zengin ama pinti biri olursa soğan ekmek yer 😀 mesele maaş değil
Soran+1 yıl@seninsevginden sen öylesin sanirim
- +1 yıl
Alakam bile yok 😀 yemek konusunda asla acımam paraya
+1 yılEkonomik olarak maaştan çok evi olup olmaması önemlidir. Çünkü ev kiraları deli para oluyo. Bana sorsan hiçbiri önemli değil ama istediğin ile evlenmek senin hakkın olduğu için inşallah istediğini bulursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah guzel dilegin için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılValla bal gibide bulursun.
Erkeklerin işi bellj olmaz. Ne kadınlar var koca bulması imkansız sjmemsmwm Sen lise mezunu, işsiz, muhtemelen ortalama bir tipte olmana rağmen bulabilirsin kocayı. Pes etmek yok aramaya devam xkemwmxkd
10 Yorumla
+1 yılBence bi erkekte ilk başta arayacağın şey ahlak, merhamet, güven olsun
Kusura bakma ama yazdıklarına yüzümü buruşturarak okudum
Ama İnan ki sen bulursun çok da mutlu olursun değer de sevgi de para da görürsün Çünkü hep böyle insanlar mutludurlar20 YorumlaArtık çoğu kadın o gözle bakıyor. Para rahatlık demek, aşk bir yerden sonra yeterli gelmiyor maalesef. Öz bakımına dikkat et illa ki öyle biriyle karşılaşırsın.
20 Yorumla
+1 yılortalama 70 alıyorum. sana bakmam. neden sana bakayım? dengim varken neden varoş bir kızla birlikte olayım? senin neyin var internette takılmaktan başka?
05 Yorumla
Soran+1 yılDengin nasil biri
- +1 yıl
okumuş, aç gözlü olmayan, hayatı dizi ve sosyal medya sanmayan. bir disiplini kişisel gelişimi olan birisi. sen değilsin mesela.
Soran+1 yılBende sana bayiliyorum sanki ne saniyosun kendini
- +1 yıl
ulaşamayacağın birisi
Soran+1 yılAyy kıçım yaa
Valla hangi vasfın var ki siz bu parayı istiyorsunuz daha iş konusunda bile kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsun. Senin gibi sorumluluk sahibi olmayan bir kadınla inan işim bile olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Dediğin paranın iki katını belki daha fazlasını kazanıyorum ama benim merak ettiğim şey doğal mavi gözlümüsün acaba aradığım kriterler arasında bu varda
#Mirliva04 Yorumla
Soran+1 yılKahverengi
Soran+1 yılSaglik olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBen kazanıyorum bu parayı ama paraya bakan bir insanla karşı karşıya gelmedim üstelik dedem zengin bir insan paraya hiç bir zaman ihtiyaç duymadım hep vardı şu an hiç çalışmadan hayatımı sürdürebilirim gönlü zengin olmalı insanın
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi olan erkekler böylesine bakmaz. Adamlık önemli değil diyosan ortalıkta tonlarcası var. Aa pardon artık o kıchı kırıklarda bu türlere bakmıyordu. Unutmuşum tamamen
10 Yorumla
+1 yılNe kadar doğru ki söylediğin şeyler? parası bitince de terk mi ediceksin merak ettim. Başkasının parasını yemenin nasıl bir hayali olabilir, istediğin kriterlerlerde birini buldun varsayalım, her tartışmada yüzüne vurucak emin olabilirsin o yüzden geceli gündüzlü çalış güçlü bir kadın ol kendi paranı kazan kendi ayaklarının üzerinde dur...
00 Yorumla
+1 yılDostum ben 30 bin net kazanıyorum lakin neden seninle evlenmem gerek bide yakışıklı olmam gerekiyor sencede ortalamanın üstünü istemen için ortalamanın üstünde olman gerekmez mi tamam seni kırmak için demiyorum ama sen nasıl seçici isen bizlerde seçiciyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetini açıkça belirtmeniz çok güzel bisey dürüstlük önemli bunu mutlaka konusacagin bireye soylemisin
01 Yorumla
Soran+1 yılIllada oyle biri olsun demiyorum asik olursam asiri fedakar oluyorum o yuzden mantik evliligi benim icin onemli olan ve maas araligi bu olsun istiyorum
Peki senin ne özelliğin var? Onu dış güzelliğin dışında entelektğel açıdan tatmin edebileceğine inanıyor musun? Tek dış güzellik ile o isteğin karşılık bulmaz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim o kadar maaşım var, evlendim şimdi ayrılıyoruz ama nafaka istiyor. Bu saatten sonra hayatta evlenmem. Evlilik erkek için enayilik. Günde 30 dakika sevişmek için ağır bedeller ödetiyor devlet.1 senelik maaşımı da ona vericem.
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigin kadinin ne ozelligi vardida evlendin onla burada herkes benle dalga geciyo
Cevap sahibi+1 yılEfendiydi, güzeldi, iyi niyetliydi evlendim. Evlenince ayrı bir canlı türü cıktı ortaya pişman oldum. Sen de evlenirsin illa ki. Burada bos muhabbet yapanları umursama.
- +1 yıl
Üzüldüm sizin adınıza ne diyebilirim ki çok iyi kadınlar da çocuklarına bakarken eşleri bir akşam yemeği parası jöle göndermiyor
Soran+1 yılNe iş yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılValla benden bir kez para bile istemedi mesela, gerek kalmadî istemesine hep sormadan yolladım. Ayrıldık iş bulana kadar yine yardımcı oldum. Is buldu yine destek oldum tam maaş alana kadar falan. Anlasmalı ayrılacakken gidip mahkemeye verdi kendi kendine 1 senelik maaş ve aylık 4bin nafaka istiyor. Ben askerim, dağda bayırda yatıyorum geceleri. Onun keyfi icin ödeme yapıcam. Allah ahirette çıkartır insallah. Kendi hatam ama ben seçtim onu kendime.
Cevap sahibi+1 yılNeden konusmak istiyorsun?
Soran+1 yılHikayenizi merak ettim başka bisey icin değil
- +1 yıl
Bu nasıl zorunlu olur aklım almıyor ben bir kız olarak kadınları destekliyorum fakat bazı kadınlar bu hakları kötüye kullanarak diğer kadınların haklarını da gasp ediyor Rabb'im ayağına taş değdirmesin çocuk varmıydi
Cevap sahibi+1 yılCıktım gizliden yazabilirsin ama vaktim yok fazla. Link atıcam oradan dinlersin.
Cevap sahibi+1 yılCocuk yok, olsa seve seve bakarım. Mağdur etmiş olsam ona da ödeme yaparım vicdanım rahat etmezdi. Alkol, siddet, sadakatsizlik falan olmadı.
- +1 yıl
Sorun neydi ki o hâlde
Cevap sahibi+1 yılAnnesi doldurdu, kendisi alıngandî. Kendisinin degersiz olduğuna inanıyordu, kronik bir yetersizlik hissi falan. Psikolojik problemleri vardı, beni cileden cıkarıyordu. Bir gün annesi dahil oldu kavgaya. Polisi falan aradılar ben evde bile degildim. Polisle tehdit ettiklerinde ben de ayrıldım. Annesi onu calıstırıp para yeme derdinde.
- +1 yıl
Hım evlilikte üçüncü kişi dahil olmamalı tabiki bir sorun olduğundan kızım olur öyle şeyler vs demesi gerekir ama maalesef pireyi deve yapan bir nesil olduk
Cevap sahibi+1 yılAnnesi iblisin tekiydi. Neyse ki cocugum olmadan kurtuldum. Allah yenisine sabır versin, evlense de nafakadan kurtulsam diyorum.
- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim Allah akıl fikir versin nafaka olayı çok tuhaf çocukta yok kendi başına bir bireye nafaka ödeme zorunluluğu da çok tuhaf
Cevap sahibi+1 yılmaalesef gelir fazla olunca ceza veriyor mahkeme.
- +1 yıl
Askersiniz fakat bu hoş değil 🙁
Cevap sahibi+1 yılKendi vicdanı sorun etmiyor demek ki. Benim parada gözüm yok, onun bu düsüncesi hayatıma aldıgım kişinin böyle bir şeyi isteyebilmesinin manevi agırlıgı var. Para hic sorun degil, sevmiyorum o kadar zaten.
- +1 yıl
Ben bu durumlarda biraz pislik yapıyorum Allah affetsin konu para değil ki burada 25 kuruş vermek istemezdim hangi hakla benim olmayan bir kadına zorlukla kazandığım parayı ödüyorum
Cevap sahibi+1 yılMahkemede yapamıyorsun öyle seyler.
- +1 yıl
Biliyorum işi Bıraksaniz nafaka kesilir mi
Cevap sahibi+1 yılHic bilmiyorum da pire icin yorgan mı yakılır hahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta en korktuğum şey eşref saatime denk gelip senin gibi birinin hayatıma girmesi 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim gibi biri olur yeminle bak çok sadigimdir kocamin sozunden çıkmam onu gercekten severim sayarim aileye onem veren biriyim
- +1 yıl
Allah adı verdim beddua etme bak :D
Soran+1 yıl😅😅😅
Soran+1 yılDua ediyorum ama sen bilirsin en azindan sadigim
+1 yılValla ilk bulmak var hadi buldun diyelim de o sana bakacak mı oda var eğer bakacak olsaydılar ben şimdiden İngiltere Prensini kapmıştım
00 YorumlaUmarım öyle insanlar yoktur. Emek iki taraflıdır. Karşındaki de zengin isteyebilir gayet tabii.
00 Yorumla
+1 yılO maaşi alan sana neden baksin vasifsizmişsin sonucta.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikleri çok vasifli sanki
- +1 yıl
En azından siZin zihniyetinizde paragöz bir varoş değillerdir
Soran+1 yılNerden biliyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zengin değilsen zengin koca seni ne yapsın, niye evlensin.
Tamam istiyorsun, allah versin.
Ama biraz da mantıklı düşünmek gerekiyor.
Sen kendine odaklanmalısın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu adamlar bekar mi kaliyo sanki evlendikleri çok bişey onlarda ev hanimi oluyo
Evlilik işi nasip kısmet böyle diyorsun ama zamanla değişir kafan
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah istedigim gibi bi evlilik olur
Parasi için düşünüyorsan sonucunda sen üzülürsün. O yüzden hayırlısını dile
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece parasi degil tabikide
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl15 bin lira maaş alırken yanında olmadığın birisi ,30 bin aldığında sen onun yanındayken senin samimiyetine güvenmez ki
00 Yorumla
+1 yıl25 ya da 30 bin maaş alan erkeğe ne vaadedeceksin peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılDiger kadinlar ne vaad ediyo
- +1 yıl
Diğer kadınlar 25 ya da 30 bin maaşlı koca istemiyor. İsteyenler ise zaten kendileri de o paralara erişebilenler. Ben bundan dolayı dedim. Paran yoksa vaadin ne?
Soran+1 yılHayir benim gibi lise mezunu olup yuksek maasli biriyle evlenen var kizin geliri ne ona vaat ettigi ne
- +1 yıl
Sen evlenmeden önce evlilik senin için neyi çağrıştırıyor bunun cevabını ver? Bence evlilik senin için maddiyatı çağrıştırıyor. Ailenden göremediğin hayatı eşinden istiyorsun. Diyelim böyle birisiyle evlendin ce bana göre maddi isteklerin çoğalacak bir giydiğini bir daha giymek istemeyeceksin. Her sene çıkan yeni İphone modellerinden isteyeceksin ve eşin almadığı zaman surat asacaksın. Bu maddiyata dayalı evlilik bir zaman sonra patlak verecek ve büyük ihtimalle boşanacaksınız. Önce sen ne istediğine karar ver.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZengin birinle yat sonra hamile kal kendini yama başka türlü olmsz senin iş
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ya sirf para oldugu icin konu boyle yaziyosunuz ben ayni zamnda deger gormekte istiyorum
- +1 yıl
O zaman Ronaldo gbi biri cikicak karşına anca öyle her yerde zengin erkek gezio zaten 😄😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet koca arayan para acısı yazık, keşke erkekler gözünü açsada para yedirtmese böylesine oda eşit şekilde çalışan biri olsa, kendin çalış çalış çabala olu
10 YorumlaBence sen herkesi boş ver az kazanan koca da erkek çok kazanan da erkek.. burada ayıp olmazsın böyle yazdım.. Hepsi aynı karşılığı ister yani... Sen zengin iste zaten sende yok bi de o aynı çıksa nasıl geçinirsiniz:))
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn onu diyorum bende
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen git aç karnını doyur ya onlarda açmış kollarını seni bekliyordu hayale bak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılPara karşılığı kendimi kime satarim diye sorabilirsin mesela djdbsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşşttt
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde parası olan kişiler kendine denk birini ister, yani güzel ve zengo biri
10 Yorumla Yorumlara bak mq beyinsiz oc takımı kendi tercihini bile millete sorarak karar versin isterseniz mq çomarları
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana be çoğu o parayi alamiyo o yuzden kuduruyolar
+1 yılBen 30 K rahat yapıyorumda sen bu işe emin misin takibe al bakayım bir sen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Becerikli ve akıllı birisin sanırım kolaylıkla bulursun, az birazda tip varsa oldu bu iş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBen o kadar alıyorum ama para hiç bir şey önce karakter
00 Yorumla Her zaman zengin birini bulmak lazım şart yani artık hele bu devirde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılahaha noldu çalışmak zormu geldi hem o kadar para kazanan kişiye çok bir vaadin yokki sana baksınlar
13 Yorumla
Soran+1 yılDiger kizlarin ne vaadi oluyo onlar evleniyo ama
- +1 yıl
yani onları bilmem konumuz şu an sensin. En azından bir uyduruk üni bari okusaydında üni mezunu olsaydın.
- +1 yıl
olur anlat
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 20 arası alıyorum
Standartlarına uymuyor muyum
Tipte yok😢😢😢014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar az mı alıyorum cevap vermedin😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😢😢😭😢😭😢😭😢😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢
Soran+1 yılÇirkinsen olmaz bu iş
Cevap sahibi+1 yılCidden miii
Senin gibi değerli kızı nasıl kaybettim been
😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılBirazcikın normal tipli olsaydım şansım var mıydı 😢😢😢😢
Soran+1 yılBu siteden hicbir erkek olmaz sapiksiniz çünkü
Cevap sahibi+1 yılNormal tipli 18 20 maaş alan
Ve gerçek hayatta karşına çıkan birisi olsaydım olur muydu😭😭😭 e
Soran+1 yılBilmiyorum hal hareketin bana davranisin onemli
Cevap sahibi+1 yılPeki senin ne özelliğin var
Soran+1 yılNiçin sordun
Soran+1 yılSonuçta aradigim kişi sen degilsin
Cevap sahibi+1 yıl25 30 isteyen birisinin özelliği olur
Merak etme bırak doktoru ben bile istemem
Insanlar genelde kendi sosya kültürel düzeyine yakın kişiler ile evlenir...
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen torunun da fakir olucak
Şu linkteki videoyu izleyebilirsin
Fakirler torununuzunda torbanızında fakir olucağını biliyor muydunuz? ↗
Soran+1 yılDoktor demedimki ben asker olabilir mesela onlarinda cogu lise mezunu
Cevap sahibi+1 yılSenin dediğin askerler doğu da görev yaparsa o parayı alır
Batıda zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel aen yakisikli degilim ama aylik 36000 tl kazaniyorum yetermi
06 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapiyon
Cevap sahibi+1 yılBen malulen emekliyim 33 yasindayim. Kaza gecirdim ama yiruyebiliyorum
Soran+1 yılYasin buyuk
Cevap sahibi+1 yılSen kacsin yas olarak?
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılEh pek yas farkimiz fazla degil ama fazla
+1 yılBu fiyatlar biraz fazla olabilir yaa sen bir kolaylık yap vatandaşa en son ne olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne igrencleşt8niz malmiyim ben ne biçim konusuyosunuz yoksa sizde kudurmayin sizene benim isteklerimden
- +1 yıl
Neyse yaa...
Benim gibi cana geleceğine, senin gibi mala gelsin...
Soran+1 yılMal olan sensin bu arada
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. sen de o kadar maaş alırsan o kriterde birini bulabılırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuk dogurup mutlu bi ailem olsun istiyorum
Soran+1 yılYetmez ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu maaslar yüksek değil ki böyle maas olan bir sürü kisi var bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları bir yıllık anlaşma koyuyor nasıl çıkıyorsun sorunsuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kişiler denkleriyle evleniyo olabilir mi acaba? Davul bile dengine... Gerçekçi ol biraz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle kişi senle niye evlensin. Yakışıklı olsun zengin olsun diyosun. Sen okudun mu ayrıca
10 Yorumla
+1 yılParası için birini isteyeceğine, para için bir kaç kişi iste birlikte ol tek başına ye niye gidip de elin adamıyla bölüşesin
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla bu zihniyette degilim ben muhafazakar biriyim evimin hanimi olmak istiyorum bu yazdiklarin igrencce
- +1 yıl
Bende senin bu zihniyetine aşırı karşıyım. Sen birisine hep muhtaç yaşarsın. Dayak atsa sesini çıkaramazsın. Evden dışarı çıkmamakla muhafazakar olunmuyor. Bi işte emeğinle çalışınca da kimse sana kötü konuşmaz. Kendini kandır böyle, çalışmaya yemiyo de de bari kendine yalan söyleme
+1 yılKanka yanlış anlama sen kimsin ki senin neyin var yani bunları isterken bir kendine bak bu hayatta ne yaptın yanlış anlama lütfen
04 Yorumla
Soran+1 yılSizdede para yok benim standartlarimi buyuk gorup beni eziyosunuz asil sen kimsin soruma gelip hadsiz bi sekilde konusuyon
- +1 yıl
Senin standartlarin büyük işte küçükmü sence istiyorsunda senin neyin var ne yaptın bu yasa kadar bir yerlere geldinmi davul bile dengi dengine yani hersey istemekle olmuyor aradığını bulursun umarım ayriyetten bende para var veya yok kimseyi parası için sevmem sizin gibi 👍
Soran+1 yılO kAdar masumca sevdikde noldu bi hediye bile alinmadi sesimi cikarmadim. kullanmak istendim etmedigi kufur hakaret asagilanma kalmadi aldatildim erkekler hep ayni en azindan zengin olsun
- +1 yıl
Umarım bulursun 🤲
+1 yılOyle birisi egitimli yakisikli parali zeki birisi seni napsin oda var ruyanda gorebilirsin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin begendiklerinide goruyoruz aldatiyolar onlari
- +1 yıl
Onu bilemezsin erkekde dengine kendine esit birini arar onu sever genelde
Soran+1 yılBen kendim sahit oldum boyle biseye
+1 yılhaha onu bende istiyorum nerde mümkün bulursan haber vermeyi unutma 😅
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe eziksin. Bir kadın ilk önce kendi parasını kazanmalı. Zengin koca arıyorum nedir?
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani ben hayatımın savaşını verdim. Bir erkek eline bakmamak için. İyi bir bölümde okuyorum. Sonra bu tipler çıkıp zengin koca arıyorum deyince bana gülünç geliyor. Kadınları da genel olarak erkeğe muhtaç havasına sokuyorlar.
Soran+1 yıl2nizede hoşşttt sizemi kaldi kocamin maddi durumu yallah hadi
+1 yılAbla fabrikan sipariş mi veriyorsun yaa. Önemli olan para değil iç ruh anlayın artık şunu
20 YorumlaSenin vasfın ne ki sana öyle biri gelecek? Davul bile dengi dengine yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy yeter ya
+1 yılEyerki dünyadan çok bunaldıysanız doğaya yani kamp çadırı olsun doğa yürüyüşü olsun gerçektende içiniz ferahlanacaktır ve herşeydende zevk alacaksınız
00 YorumlaHangi burçsun bir tahminim var ama acaba doğru mu merak ettim?
09 Yorumla
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılHangisini tahmin etmistin
Soran+1 yılVenusum oğlak
Soran+1 yılVenus aşk burcu ve venus oglakta paraya itibara deger verir ve kolay kolay bi iliskiye girmez asik olsada plotonik takilir çünku standartlari karsilanmazsa o aşk yalandir
Soran+1 yılBi araştır
Bende 2 tane poposu olan ve 4 tane memesi olan istiyorum ama bulamıyorum hehehe :P
01 Yorumla
Soran+1 yılDayi bi git
+1 yılKendini geliştir çevrende senle birlikde gelişir kendi kaliteni ne kadar yükseltirsen o kalitede kişiler çıkar karşına
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat