25 yaşındayım, ayda 45 bin kazanıyorum. Kendime göre birini bulamıyorum, ne yapabilirim?

25 yaşındayım çalışıyorum ayda 45bin alıyorum arabam var spora gidiyorum ama bir türlü ruh eşimi bulamıyorum ne kadar çabalasam da olmuyor umursamaz tavırlılar, hiç vakit ayırmayanlar, evine çağırmaktan başka bir şey bilmeyenler, buluşmada hesabı alman usulü ödetenler, aramalarıma tek kelimeyle cevap verip kapatanlar ki önceden beni öpmeye çalışan kişi bu. hayır sevgiliyi bıraktım arkadaş bile olamıyorum karşı cinsle sorun bende mi gerçekten ya ortama bir insanım işte uzun boylu işinde gücünde snapchat kullanmayan kız arkadaşı olmayan sahiplenip dindar olan benimle vakit geçirmek isteyen birini arıyorum sadece çok mu bir şey istiyorum ağlıycam artık yeter ya 🥹 öneriniz var mı çözüm için yoksa salsam mı ya hani yani herkes de evlenmek zorunda değil sonuçta ama çok yalnız hissediyorum artık her şeyi tek başına halletmeye çakışmak çok zor

25 yaşındayım, ayda 45 bin kazanıyorum. Kendime göre birini bulamıyorum, ne yapabilirim?