25 yaşındayım çalışıyorum ayda 45bin alıyorum arabam var spora gidiyorum ama bir türlü ruh eşimi bulamıyorum ne kadar çabalasam da olmuyor umursamaz tavırlılar, hiç vakit ayırmayanlar, evine çağırmaktan başka bir şey bilmeyenler, buluşmada hesabı alman usulü ödetenler, aramalarıma tek kelimeyle cevap verip kapatanlar ki önceden beni öpmeye çalışan kişi bu. hayır sevgiliyi bıraktım arkadaş bile olamıyorum karşı cinsle sorun bende mi gerçekten ya ortama bir insanım işte uzun boylu işinde gücünde snapchat kullanmayan kız arkadaşı olmayan sahiplenip dindar olan benimle vakit geçirmek isteyen birini arıyorum sadece çok mu bir şey istiyorum ağlıycam artık yeter ya 🥹 öneriniz var mı çözüm için yoksa salsam mı ya hani yani herkes de evlenmek zorunda değil sonuçta ama çok yalnız hissediyorum artık her şeyi tek başına halletmeye çakışmak çok zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden seni öpmeye çalışan kişiyi "aiyyyy napıyosun ois sapık" modunda dövüp azarladıysan sonrasında sana tek kelime dönüşler yapabilir elbette. Hesabı alman usülü ödemekte ne sıkıntı var anlayamadım? Hepsini sen mi ödemek istiyisun? Teklif etmeyi denedin mi hiç?
Kendini tanıtma şeklin bile 45k kazanıyorum, harikayım bana denk birisi yok şeklinde. Eğer ilişkilerinde de karşı tarafa böyle davranıyorsan seninle birlikte olmak istememelerine şaşırmamak gerek. Arladaşlarınla da şu soruyu soruş şeklindeki gibi konuşuyorsan eh pek tabii arkadaşların da kaçar. Şahsen ben de seninle arkadaşlık yapmak istemezdim.
Ay uzun boylu olsun, işinde gücünde olsun, kız arkadaşı olmasın hatta mümkünse kızlarla iletişim kurmasın ama o zaman biz nasıl tanışıcaz bilmiyorum, snapchat instagram twitter hatta whatsapp bile kullanmasın, tuşlu telefonla gezsin, dindar olsun şeriat istesin. Sürekli benim yediklerimi de ödesin, ben onun hiçbir şeyini ödemiyim ama. Kendi paramı kazanıyorum ama sonuçta o erkek, kadın ödemez ki, ödemek erkeğin görevidir, o bir cüzdan çünkü. Ben ona hiç hediye almıyım ama o bana hep hediye alsın. Erkek almalıdır çünkü. Ben erkekleri para kaynağı olarak göreyim ama erkekler beni cinsel obje olarak görmesin.
Ben harikayım zaten bende hiçbir problem yok ama bu erkekler çok sal*k işte. Bir türlü olmuyor :(((
Bu kafayla fazla bile yaşamışsın bu yaşına kadar.024 Yorumla- +1 yıl
Kız kendisinin opulmesinden hoşlanmıyor demek ki ciddi ilişki arıyorum diyor. Ciddi düşünen erkek zorlamaz öpmeye çalışmaz zaten. Bu konuda kadını suçlaman pick me yapar seni. Ayrıca tabii ki erkek ödemek zorunda günümüzde çalışma sadece erkeklere yaradı. Kadına avantaj sağlayan bir şey yok! Evli adam çalışıp eve gelip yatıyor aynı halde çalışan kadın da eve gelip hem kendisine hem kocasına yemek hazırlıyor evi toparlıyor temizliyor çocuğa kadın bakıyor gece uyanırsa kadın kalkıp bakıyor. Herşeyle ilgilenen kadinken bırakta erkekte kendine düşeni yapsın ağır pick mesin
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen de öyle erkeklerle birlikte olmayacaksın. Karşındaki erkek sana değer vermiyorsa, yaşadığı yeri temiz tutamıyor, kendini doyuracak yemeği pişiremiyorsa, kendine bakmaktaktan aciz bir erkekle neden birliktesin? Kendine hiç mi saygın yok? Bu bahsettiğin işleri cinsiyet ayırt etmeksizin herkes yapmalı. Tartışması bile anlamsız. Bunu hala kadının görevi olarak gören kadınlar oldukça erkeklerin kadınlara b*k gibi davranması gayet normal. Kadınlara avantaj sağlayan bir şey yok diyorsanız hakkınızı arayacaksınız. Güçlü olup güçlü erkeklerle birlikte olacaksınız. Yoksa çok ağlarsınız. Bir de pick me'nin anlamını araştırın lütfen.
- +1 yıl
Çık dışarı çalışan kadınlara sor bakalım kocalarının hangisi yemek temizlik yapıyor çocuk bakıyor. Artık evlenmiş iş bitmiş diye düşünen erkekler ben yemek temizlik falan yapmam diyip yan gelip yatıyor öyle oradan güçlü ol demesi kolay. Evlendiğin zaman görürsün gününü. Erkekler evlenmeden önce ortak yaparız böyle yaparız evlilikten sonra hoop ben yapmam diyorlar. Pick menin anlamını sen araştır belli ki bilmiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılKendini böyle bir erkeğe layık görüyorsan evlen, benlik problem yok. Ama buraya gelip ağlama böyle. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak, kendi ayakları üzerinde bir erkek bulunca evleneceğim. Bulamazsam da evlenmem, çünkü hayattaki en büyük amacım bu değil. Evlendikten sonra bana şu şekilde davranırsa da anında boşanırım. Kendime saygım var.
- +1 yıl
Hahahha boyle büyük konuş sen 😂 konuş böyle erkekle evlendin bile büyük konuşarak geçmiş olsun. Ağlayarak gelecek olanda sensin. Hayatla hiç tanışmamışsın sen daha dur 😂😂 kendi ayaklarının üzerinde dur ya da durma öyle ha diyince bosanamiyorsun. Anlama zorluğu yaşıyorsun tekrar yazıyorum. Kendimi öyle erkeğe layık görmüyorum erkekler başta ORTAK YAPARİZ DİYİP EVLENDİKTEN SONRA KENDİN YAP BEN YAPMAM DİYORLAR anlaman için büyük harflerle yazdım umarım anlamışsındır.
Cevap sahibi+1 yılOrtak yaparız demeyecek zaten, sen o adamın kendi evinde ne yaptığını göreceksin. Evlenmeden önce birlikte yaşayacaksınız, gözlemleyeceksin. Söylediğin şeyi yapacak adamı da sal*k değilsen bu süreçte anlarsın zaten. Evlenmiş ve kocandan nefret ediyor ama boşanamıyorsun galiba... Ne bu kuyruk acısı ne bu öfke bir hemcinsine karşı, assssla anlayabilmiş değilim. Neyse üzüldüm senin adına. Bu kadar aşağılanmayı kabullenmiş olmana... Kolay gelsin
- +1 yıl
Hemcinsini aşalayan sensin. Gelmişsin öpünce ay iyy yapıyorsun yapma demişsin ayrıca erkek ilk buluşmada ödemek zorunda değil demişsin hemcinsi atan erkeği savunan sensin ağır pick mesin. Ve yazdıklarımdan evk olduğumu çıkaracak kadar saIaksan o da senin sorunun. Evlenmeden once birlikte yaşamayı seciyorsan evlenmende saçma. Herkesin zegonu o kadar geniş değil.
Cevap sahibi+1 yılErkeği cüzdan olarak görürsen onların da seni bulaşık makinesi ve cinsel obje olarak görmesine göz yumarsın. Kendine gel. Evet sevgilimle birlikte yaşıyorum ve çok da mutluyum. Bundan da kime neeeee. Evlenince ağlayacak olan sensin sonuçta :d istediğin gibi kudurabilirsin
- +1 yıl
Erkek arkadaşınla aynı evde kalınca seni cinsel obje olarak görüyor zaten:D senin gibileri çok uyutuyorlar böyle masallarla sende akilliyim güçlü kadınım diye geçin kendini pohpohla 😂😂 adamda hem seninle evlenmesin hemde parandan hem etinden sütünden faydalansın 😂😂 erkek arkadaşın kapının önüne koyduğunda çok ağlayacaksın evlenmedi benimle diye hergün görüyoruz senin gibilerin sonunu burada. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek gibi bi amacım yok ki zaten? Ben adama o şekilde yaklaşmıyorum?
Cevap sahibi+1 yılDoktor oldum evet akıllıyım güçlüyüm. Kendi param, kendi hayatım istediğimi de yaparım :d
Cevap sahibi+1 yılEv benim evim, kim kimi kapının önüne koyuyor? Ahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılTanımak gerekiyor ya öncesinde, birkaç sene sevgili olmak falan?
Cevap sahibi+1 yılHala niye alıntıladığını anlamıyorum :d
Cevap sahibi+1 yılYorucusun kankim ya, hadi daha fazla uğraşamıycam seninle. At gözlüklerinden dünyaya bakmaya devam et sen
- +1 yıl
Sen şimdi kendi evinde bir erkekle yaşayarak o erkeği evliliğe uygun değil mi diye ölçüp bicmiyorsun yani yazdıkların ve sonraki yazdıkların inanılmaz çelişki de. Sanıyorum bir kısmı yalan yanlış uydurdum aklınca ben güçlüyüm ezerim ayakları. Ama hayatta herkes kazık yer be gülüm bekle senin de siran gelir ister doktor ol ister mühendis bunu yaşamayan yoktur 😂
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarım çelişkide değil. Sevgilim var. Evlenir miyim bilmiyorum. Onun hayatımda olmasından mutluyum. Aynı evde yaşamaktan da mutluyum. Gerisi çok da umrumda değil yani. Harika bi adam, senin gibi sığ görüşleri yok. İlişkimiz güzel giderse neden evlenmeyeyim? Erkeği bulup şak diye yıldırım nikahı da yapmam, o kadar sal*k değilim. Tabii ki tanımak için birlikte yaşayacağım. Beni mutlu eden şeyi yapacağım. Bunda da herhangi bir yanlış görmüyorum. Bir doktorun çalışma saatlerinden bihabersin ki aynı evde kalmazsan sevgilinin yüzünü göremeyeceğini bilemiyorsun tabii. Olabilir böyle şeyler. Bir gün ilişkimiz bitebilir de, evlenmeyebiliriz de. Aaaa tamam bizden olmuyormuş diye yoluma devam ederim ben de. Bunda problem olacak ne var ki :d
- +1 yıl
Sana şu kadarını diyebilirim sevgilinin benim gibi düşünmemesi gayet doğal sonuçta o bir erkek ve hayatındaki kadının böyle olması işine gelir şayet evlenmeyecekse:D ben senin kadar zegonu geniş değilim ve muhtemelen hayatımdaki erkekte senin gibi zegonu geniş olmaz. Dolayısıyla erkeğin hayatta erkek olması gereken yerler varken ben senin gibi bütün yükü sirtlanmayı tercih etmem kendi hayatımin erkeği olmaktansa gerçek bir erkekle olmayı tercih ederim. Sonuçta hem kadın hem erkek olacaksan erkeğe çokta sorumluluk düşmüyor anlarsın ya sadece yatak erkeğine ihtiyacim yok erkek erkekliğini yatakta göstermemeli sadece:D
Cevap sahibi+1 yılErkeği sadece maddiyat ve cinsellik olarak görmen çok acı. Hiç sevemiyorsun ve sevemeyeceksin demek ki. Seven insan böyle cümleler kurmaz. Ben ondan daha fazla yük sırtlanmış değilim. Hem kadın hem erkek olmama da gerek yok. Ben kadınım, sevgilim de bir erkek. Hiçbirimiz bigender veya genderfluid değiliz. Konuyu da niye buraya getirdin anlamadım? İkimizin de eşit sorumlulukları var. İkimiz de çalışıyoruz, ikimiz de eve alışveriş yapıyoruz, ikimiz de hesabı ödüyoruz, ikimiz de yemek yapıyoruz, ikimiz de temizlik yapıyoruz. İşlerin cinsiyeti yoktur. Bunu neden anlayamıyosun. Normal iki yetişkiniz. Eşitiz. Sen istiyosan daha errrrrrkek bi erkekle birlikte olup tümmmmm temizlik ve yemeği üstlenip kocanın hizmetçisi olabilirsin.
- +1 yıl
@Elissana helal sana elisa aynen öyle
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine odaklan ve devamlı gelişmeye bak. Her anını iyi bir şekilde geçir, zaten zaman kavramı çok çabuk ilerliyor.. 🍀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında benim gibi birini arıyorsun ama benim hiç sevgili işleri deneyimim yok ama günümüzde Leyla şüpheli Mecnun küpeli olmuş bu yüzden gerçek kişilikli bir kadın artık tek tük nasıl ki ben tek tük isem kadınlar da öyle
İnan maaşı arabası zenginliği umrumda değil bir kadının
Ben öyle zengin biri değilim sıradan Kendi halinde biriyim
00 Yorumla
+1 yılGüzel yazmışsın sen mühendis misin 45 bin guzel para ben şahsen bir filmi beraber izleyebilecek bi ruh arkadaşı arıyorum mesela bi kitap okuyalım ve ikimiz tartışalım bu kitabı umarım öyle birini bulurum benim de bazen canım sıkılıyor seni merak ettim ama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayda 45.000 kazanıyorum dediğin anda kaydetmissin gibi geldi. Niye bunu belirtme gereği duydun ki?
61 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet arkadaşlar bir Troll sorunun daha sonuna geldik yeni bir Troll soru ile karşınızda olacağız şimdi bir Reklam Arası 😀😀
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende aklıma kalbime sinen maddi manevi denk birini istiyorum… ama bu devirde her şey zor güzel adama denk gelmek beklentilerinin uyuşması… nerde çıkar karşımıza? Belki de vaktine esirdir nasibimiz olacak gibi olmasındansa olmaması daha hayırlıdır…
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl bu kadar maaş alıyorsun bu yaşta ben ona takıldım. Millet seneler sonra o maaşı alıyor.
240 Yorumla- +1 yıl
Yalandan kim ölmüş
- +1 yıl
45 bin çok mu? Şaka yapıyorsundur umarım
- +1 yıl
@0_VizyonSahibi_0 bunların maaş zamlarından haberleri yok ya da gerçekten fakirler
- +1 yıl
45 bine çok diyorlar ya ülkeye bak😅
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 sen ne diyorsun ya haddini bil. İlk basta insan olmayı bil sonra benim karşıma çıkıp konuş hadsiz
- +1 yıl
@0_VizyonSahibi_0 çok degil mi neyse ben susayım
- +1 yıl
@KaptanMehmet78 kesinlikle
- +1 yıl
@bilinmeyenkiz5454 fakirsin sanırım
- +1 yıl
Veya ülkeden haberin yok Şu an tum memurlar 45 50 bin alıyor uzayda mı yaşıyorsun
- +1 yıl
Haddimi bilmiyorum b usitedekiler asosyal herhalde hayattan haberleri yok
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 fakirim gurur duyuyorum kendimden. Çünkü zengin koca avcısı değilim. Kendi ayaklarıma basarak 0 dan aile desteksiz bir yerlere geldim. Kimseden de yardım da talep etmem. Kendimi geliştirerek bir yere gelicem. Bundan gurur duyuyorum kendimden. Her an her saniye kendimi geliştirdiğim için yaşıtlarım gibi olmadığım için.
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 çok şükür beyinsiz degilim sanane ayrıca istwrse 100 bin tl alirim ister 1 milyon ama fakir yaşamayı tercih ederim. Maaşımı burada sergileyevek değilim. Sergileyenlerden hiç değilim
- +1 yıl
Ben millet ağzı ile konusuyorum yazdığı şeye bak ne sa* ak insanlar varya
- +1 yıl
Ben de zengin koca avcısı değilim kendi paramı kazanıyorum merak etme önyargın ıcın teşekkürler
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 sana karşı önyargili değilim ki. Sadece ben millet ağzı ile konuştum. Çoğu insan asgari ücret alıyor. Ben onun için yazdım sadece.
- +1 yıl
Ben parayla övunmedım 45 k ya şaşırmana şaşırdım aslında
- +1 yıl
Ülkede gerçekten açlık var bunun sebebi ise ampul partisi
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 @bilinmeyenkiz5454 ortasını bulacak olursak. Gerçekten 45 bin artık bu ülkede küçük bir rakam. Memurlar en az bu miktarı alıyor zaten.
Diğelim ki bu rakamı alamayan varsa da onu küçük görecek değiliz. Maddiyam İnsanı değerli kılmaz. Ondan çok daha değerli şeyler var bence. - +1 yıl
Maddiyat*
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 kusura bakma yalnış anlamışım o vakit ama o değişine sinirlendim biranda. Aslinda olması gereken ama maalesef türkiuede bu rakamı alan çok çok az insan var dediğin gibi
- +1 yıl
@0_VizyonSahibi_0 tabiki asgari ücreti alanlar küçük görülmez. Pat diye insan çakılı kalır o paraya muhtaç kalır. Hersey maddiyat değil
- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
@bilinmeyenkiz5454 yok sorun değil insanız yanlış anlayabiliriz ama hakikaten 45 bin cok az bu ülke için ve cidden ülke yakında batacak diyorlar ekonomi cökecekmis
- +1 yıl
@0_VizyonSahibi_0 cok haklısın
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 maalesef bende korkuyorum. Gerçekten zor durumumuz. Nereye doğru gidiyoruz kestiremiyorum sonumuz hayır değil o bellide.
- +1 yıl
Bu ülkeyi bu hale getirenler utansın bir de yaşlılardan oy alıyorlardı emekli maaşı 10 bin lira yaptı resmen dalga geçer gibi
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 o konuyu hiç düşünmek istemiyorum o insanlar kısmak zorunda mı? Ama mecbur gecinebilmek icin kisiyorlar.. Hele asgari ücretli 4-5 çocuklu aile olunca. Gerçekten zor ya. Çocuk yapın çocuk yapın. Tamam iyi hoş da bunlara ben istediği hayatı veremedikten sonra ben nasıl çocuk yapayim. Sacmalik adeta çocuk bakmak kolay mı bir oyuncak bin tl olmuş en normali bu hafif dandikler 500 tl
- +1 yıl
Oyuncağı geçtim bebek bezi sütü kişisel ihtiyaçları da çok pahalı oy vermeyi düşünmuyorum güya oy zamanı emekliye yeniden zam yapıp oy toplayacak resmen insanları manupıle ediyor erdoğan simdi az verdi secim zamanı arttıracak görün bakın resmen halkla dalga gecıyor lar zaten bı roportajında fakir calmasını beceremedigı ıcın fakirdir diyor erdogan acıp izleyin anlarsınız
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 ben herşeyin farkindayim. Ben kimseye oy vermem al birini vur ötekine bana göre. İnsan evlenmeye korkuyor bu pahalılıkta
- +1 yıl
Evet ben evliyim kocamın bi çiçegini dahi görmedim zaten evlenme bence
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 çok zor gerçekten ya. İnsan vallaha korkuyor. Yeğenim var dediğin gibi mama parasi v. s var ben oyuncak görünce şoka giriyorum
- +1 yıl
Allah yardımcıları olsun cok zor gerçekten...
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 Amin inşallah vallaha evlenmeye korkar oldum ne hale geldik
- +1 yıl
Tavsiyem evlenmeyin Ben bin pişmanım
- +1 yıl
@0_VizyonSahibi_0 mutsuzum hayatımı mahvetti kocam
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 neden ki vallaha bende üzüldüm
- +1 yıl
@bilinmeyenkiz5454 durmadan kadınları escleri övüyordu benı aşağılıyordu sağlıgım herşeyim bozuldu
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 bu baya kötü bir şey eşi olarak en çok seni desteklemeli. Sen narsist biriyle beraber olmayasın. Herseyde kendisini haklı buluyor mu ? Dilersen dm den devam edelim
- +1 yıl
@bilinmeyenkiz5454 olur ekliyorum
- +1 yıl
@Kırıkkalbim1 tmmdir
İslami flört uygulamaları var play storede ya da türkiyede muhafazakar sosyalleşme dernekleri vakıfları var araştırıp içlerine girersen mutlaka dindar bir erkek bulursun
00 Yorumla
+1 yılBende iyi bir kadın arıyorum ikinci sırayada beni yaz sen birini bulunca banada ayarlıyalım ya da taktik verirsin bende bulurum dalga geçme amaçlı yazmadım caresizlikten yazdım🥹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirini niye arıyorsun anlamıyorum. Yaşın genç para kazanıyorsun. Paranı bekarken harca evlenmeyi sonra düşünürsün. İlla birisi şart mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat, bazı şeyleri bu kadar kafaya takacak kadar değersiz değil. Akışına bırakmak gerek 😊. Kendine odaklan ve kendini diğer insanların seveceğinden bile daha çok sev ♡ Bu arada ne iş yaptığını öğrenebilir miyim? Özel değilse tabii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ruh eşi diye bir şey yok. sinema ve kitaplardaki o kurgu karakterleri aramaktan vageçin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat bu ne yapacksın.
İnsan bazen önünden geçenleri de görmekte zorlanıyor.
Elbet bir gün senin de fark edeceğin biri çıkar daha geç değil.00 Yorumla
+1 yılHem dindar hem de sadakati olan birini araman direkt 404 not found bunlar karı için babalarını vururlar
00 Yorumla
+1 yılBu Yüz vermeme olayını kadınlar en fazla aşırı yapıyor ve sen bulursun merak etme kadınsın sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyum uzun değil işimde gücümdeyim sosyal medya kullanmıyorum kız arkadaşım yok nadiren görüşebildiğim 2-3 arkadaşım var dindarlık göreceli ama inançlı biriyim arkadaşlıkta uyar aslında ama gelirim şu an senin kadar yüksek değil
00 Yorumla
+1 yılSen incinmiisin sanırım birazda dönemsel olarak iyi değilsen ondan olabilri gelde iki laflayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaydığın özellikler ruh eşi kavramıyla uyuşmıyo olabilir mi sen ruh eşi değil finansal eş arıyosun gibi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılCinsiyet ten kaybettik bak sen ya. Erkek olursam ilerde kahve içelim bir yerlerde 😎😜
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Taksiciler bile kasıntı olmaya başlamış. Hiç sevmem kasıntı tipleri
00 Yorumla
+1 yılSansar gibi erkekler yapışmış bare deseydın 25 bin diye 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılRuh eşi ama aylık 45.000 alıyorum diyorsun 😂
Anlıyorum seni00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Bende 25 yaşındayım aylık 30 bine yakın alıyorum ve sana yetişemiyorum 😃
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendinle vakit geçirmeyi kendi başına eğlenmeyi öğren daha sonra diğer konulara geçersin başkan
00 Yorumla
+1 yılBen tanıştırıyım seni yakışıklı 1.90 boyunda biriyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılPeki ne ariyosun o senden daha çok almasını bekliyorsun maaşı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini güzel anlatmışsın ama sosyalleşmen lazım. Tabi burada değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende o kadar maaş alıyorum, merak etme sonunda kimseye ihtiyacın olmadığını idrak ediyorsun :D
00 YorumlaTam beni anlatmışsın Ama Maalesef yaşlar tutmuyor Hahaha
01 Yorumla45₺ kazanan kadın kendine göre eş arıyosa, eli en az 45 bin kazanmalı
00 Yorumla
+1 yılAcele etme yalnizsin diye de yanlis kişileri tanimaya çalışma akisina birak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Çay kapı gelebilir o kişi şöyle 190 boylarında kumral biri ahahahah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zorlamamak gerekir bazen akışına birakmalisin. Kendine sıkıntı stres yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüge ablanın dediği gibi yaşıtların asgarî ücretle geçiniyor. Sen nasıl bu yaşta o parayı kazanıyorsun ilginç
10 Yorumla
+1 yılAradığın ne. Bence ruh eşi denen şeyi yanlış algilamissin sen. Sen sana denk birini arıyorsun. Evi olsun arabası olsun spor yapsın kazancı iyi olsun istiyosun. Bu ruh eşi demek değil yalnız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 bine şaşıran lar malmsnz normal memur maaşı 50 bın
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Melksn87 Ben tıbbi sekreterim 45 alıyorum
Cevap sahibi+1 yılHemsıreler 50 alıyor
Cevap sahibi+1 yılBabam muhasebeci memur 50 alıyor
- +1 yıl
😊😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm 45 e çok diyorlar Ah Erdoğan ne hale getirdin ülkeyi agsgsg
- +1 yıl
Asgari ücret 17 olunca 45 çok gelir
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm o da doğru
Cevap sahibi+1 yılŞaşıranlar asgari ucretlı o zaman
- +1 yıl
Yüksek ihtimal
Gizli Üye(30-35)+1 yılayyy evlenmek isteyenleride anlamiyorum evlenmeyin delirdinizmi ya saka gibi😂
23 Yorumla- +1 yıl
Siz evlisiniz galiba
Cevap sahibi+1 yılaynen
- +1 yıl
Neden peki yani zorluk nedir
+1 yıluygun ortam bulamissindir, is ortami okul ortami vs gibi. mesela duzgun adamlar erelerde takilir veya cevresi nerelerde olur, dolayli yoldan seni ulastirirlar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıletrafı kalabalık oslada kendını yalnız hıssedenlerden mısın?
00 YorumlaBen hepsini buluyorum o dediğiniz erkekleri bulmak ve anlamak isteyen bulur. Yeterince istemiyorsunuz bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağıdaki kendini bi halt sanan kiza aldirma onun burada altına girmedigi erkek kalmadi bos konusup milletin maaşını ne sorguluyosun zina çocuğu
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat statü kafa dengi bunlar hep engel karşıdaki kişi bir yere kadar gezer sever ama sonrasında hayatın gerçekleri yüzüne vurur adamın
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi spor yapan bir sevgilim olsun isterdim bende spor yapmayı çok seviyorum umarım bana cevap verirsin
00 Yorumla
+1 yılYani günümüzde bi çok kişi aynı ben 33 yaşına geldim senin yaşadıklarının hepsini yaşadım kısmet nasip diyip oturmaktan başka çaremiz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki memur bu arkadas. Memur olduktan sonra bir cok insan beynini kullanmayi bırakıyor. Bu arkadasta onlardan biri. Cunku boyle soru soran birine ozel sektorde asgari ucret bile vermezler.
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin
10 Yorumla
+1 yılcanım burada ciddi ilişki mi aranır herkes avcı olmuş olta atıyor zaten
00 Yorumla
+1 yıltamam gel, ben paranı yerim :) hesapları sana kitlerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSnap kullanmıyorum ama pek dindar sayılmam🤔
10 Yorumla
+1 yılameller niyetlere göredir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimse ayranım ekşi demez tabi
00 Yorumla
+1 yıl45 binmi 🤣🤣 dilenci den bol ne var al birini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla bulursun
00 Yorumla Nerede yaşıyorsun merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılApla ne iş yapıyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Apla :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda 45 binmi ne iş yapıyorsu
10 YorumlaGöz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasip bence bu durumda tek sen değilsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kurgu bacım. 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeciçimisin sevgili de secici olma. bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45.000 lik sevgili lazım 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat işte parayı buluyorsun gönlün boş kalıyor 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurcun nedir merak ettim?
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat