AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
erken yaşta evlenenler zengin koca bulanlar emin ol sen
Ya saçmalama 19 yaşındaki birine evde kaldım denilir mi. Ya 23 yaşındayım bana derler ama şakasına.
Okuma çağındasın ne evliliği bu yaşta yıl olmuş 2022 hala düzelememişler mi
normal tabii senin yaşıtların torun torbaya karıştı sen ksde takılırken
Eğer sen orta çağda yaşıyorsan evet evde kalmışsın.
Ne alaka ya çok saçma, erken evlenenlerin halini de gördük, Allah beterinden saklasin
Sakın kimin ne dediğini umursama en güzel yaşındasın hayatını yasa
Bayb sen evde kaldıysan bizim de mezara girme vaktimiz gelmiş demekki
Yuh oha yani sizin zihniyetiniz hangi yüz yılda kaldı 10 yaşında mı olsun daha erken ne koca meraklısınız
Yok yok sen evlen en çok sen geç kaldın yuh sana
Soruyu adam akıllı oku. Belli ki sen 10 yaşındasın
Ben o yaşta değilim ama sen baya yazık geç kalmışsın yazık daha erken nasıl dayandın şuana kadar ah vah hadi iyi günler
39 felansın da 19 mu yazdın yanlışlıkla? Yoksa çevrendekiler kafayı mı yemiş?
28 yaşındayım bende bekarım napayım öleyimmi
😂😂
@MadamBovarry yanlışmı
Doğru doğru.
@MadamBovarry kabul et
Daha erken be çalış bi paranı kazan ye iç gez eğlen
birini bul buluşma ayarla ilk bulşmada gelinlikle git oldu bu iş
Bundan dolayı evlenilir mi, sev sevil öyle yoluna bak
Saçmalama daha çocuksun ne evlenmesi? Bu yaşta kocs derdimi çekeceksin?
koca derdi dskaka truee
Bencede
Mskskd yok artık ben bile evde kalmadım kız kendine gel
Sen evde kaldıysan biz ne olduk acaba dbsjsks
Sanırım çevren cahil ve yobaz bir kesimden oluşuyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Oha nasil bir çevrede yaşıyorsun sen evde kaldıysan ben öleyim
Evlilik meraklıları ne olacak, tek vasıfları evlenmeleri. Umursama şöyle insanları
Abi dalga mı geçiyorsun
Babanemin döneminde öyleydi, evet
Ben 28yasindaydim daha evlenmezdimde o insanlarin evde kalmisin Demeleri olduruyor mecbur evlenecen diye birsey yok
Benimki nasildi
19 mu, delimisin. Kadın evde kalmaz, istedikten sonra, istediği yaşta evlenir
19 yaşında evde kalınmaz hatta kimse hiç bir yaşta evde kalmaz
Cahilin yobazın dibi ailen belli ki. Onların yaptığı baskıdan nolacak, kaliteli yaşamak istiyosan ne diyosalar tersini yapacaksın
Çevrendeki insanlar muhtemelen evliliği başarı olarak gören cahil ve eski zihniyetli insanlar. Daha yeni reşit olmuşsun çocukluk kimliğinden çıkalı 1 sene olmuş. Sence evlenmeyi düşünmüyor olman anormal bir durum mu?
Millet camdan atla dese camdan mı atlıcan? Geri kafalı yobazlarin dediklerini yapipta kendine yazik etme
öyle bir şey yapma hayatının hatasını yaparsın bunun için evlenilmez
Bence evlenmeyi düşünme benim çevremdede var böyle ama takılma onlara sen onları bir de 35 olunca gör gençliğini yaşayamamış 3 çocuklu tek vasfı kocası meyve soymak kocasının parasına bakmak olduğu için pişman olacaklar
1 yanlış oldu 2 olacaktı sanırım 29 anladım da 19 ne kafayı mı yediniz reşit olma yaşı 18 zaten
Ahaha onlara göre normal evlenme yaşı kaçmış? 15 mi.. Ne cahil cühela insanlar var
Gerçekten öyleler
Asıl evlenen evde kalmıştır evlenmeyen istediği zaman çıkar gezer 😂
Yemin ederim bende öyle ya 19 yaşındayım bütün çevrem evlendi
E yuh artık! Benim bir akrabam 38 inde evlendi senin iki katın iken
kızım git derslerine çalış abuk sabuk sorularla sitenin iq sunu düşürdünüz iyice
Ben de 19 yaşındayım aileme evlenmek istiyorum diyorum 5 kardeş geliyor diye tepki veriyorlar nerede yaşıyorsunuz siz
Aldırma benim 18yaşım var halamlar yapıyo bana çekilmiyolar hiç geçen kavga ettim. Yani aldırma bebek hayallerinin peşinden koş eğer evlenirsen koç şey kaybedersin
Saçmalama yaşın daha evlilik için çok genç en az 4 5 sene daha olgunlaş üni okuyorsan onu oku çalışıyorsan işine devam et zaten zamanı gelince biri çıkıyor illaki karşına
Cahiliye döneminden kalma adetler bunlar, takılma boş ver gitsin.
Çocuk yaşta evleniyolar sonra boktan evliliklerle mahvoluyolar ne acı
Sakın sakın sırf bu yüzden evlenmeye kalkma banada aynı muamele yapıldı bi yere ladar sabredip en son evlendim ama olmadı boşanmak zorunda kaldım asla elalemin lafiyla hareket etme
19 yasinda evlenmeleri garip bence sen onlara cok erken evlendiniz muamelesi yapmalisin 19 yasinda evlenilir mi hangi devirde yasiyoruz egitimine hayatina odaklan hic acele etme
Benim akrabalar 28 yaşında hepsi bekar sizde neden bu kadar erken oluyor
Yaşın Daha Çok Genç
Bak benim bile yaşım çok genç evlenmiyorum
Saçmalama bu yüzden de evlenilmez. Evde kaldığın falan da yok
Olur Ne Zaman Evlenelim :D :D Yahu Nasıl fikirler bunlar...
Normal değil tabiki de daha yeni reşit olmuşsun bunu söyleyenler ya ugrasiyodum seninle ya da geri kafalidir
Hayır evde kalmış filan değilsin.19 nedirya evde kalmış diyolar. boş ver takma. Canına yazık. İyi düşün taşın doğru karar ver. Sadece zaman
Yazık evlende gör. 19 yalında çocuksun sen daha ya kariyerine odaklan üniversite oku yaşıtların erasmus yapıyor
evet normal. boş ver kim ne derse desin. 19 yaşında azıp kocaya verenler ile beni bire tutmayın. Evlenmeseler tüm mahalleye vereceklerdi zaten dersin
Başkalarının görüşlerini dikkate alıp ona göre yaşayan insanlar hata yapmaya pişman olmaya mahkumdur en iyisini bilen sen ol
Normal değil saçma takma laflarını kafaya
Sana şunu soyleyim acele etme gençliğin baharındasın acele etme olur ama zamani vardir
Kalmadin eger oyle ustune gelirlerse ben alirim senii
19 yaşında evmi kalınır sen daha küçüksün evde olmalısın tabiki böyle şeylere kulak asma 😊
üniversiteye gitmediğinden mi bunu yapıyorlar acaba.
kız derdini anlatmış kimse inanmamış yazık aw
Evlenmek için oldukça erken bir yaştasın bence. Onlar aceleci davranmışlar.
Ben 24 yaşındayım hala evli değilim. Bu gidişle 30 u bulur gibi ben ölüyüm o zmn 😂
Daha 19 yaşındasın bismillah ne evde kalması millet 40 da evleniyor.
Sen kaçsın ki 19 erken
Trol musun bu ne ya gercekten ciddiysen de gul gec o insanlara