Kayınbabam sorunsalı?

Biz 5 aydır evliyiz 3 tane kayınımla evimiz birbirine yakın kayınbabam biz daha 3 buçuk aylık evliyken geldi başka bir ilde yaşıyor kendi evi var daha yeni evliyiz gergin bizde kalmak istiyordu diğer kayinlariminda evi yakın orada kalmıyor ben çalışan biriyim eşime kayınbabam bazen bizde bazen diğer kayınlarimda kalsa daha yeni evliyiz eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum evlendiğinden beri sürekli misafir ağırladım çalışan biri olduğum için bu beni çok yoruyor bir kayınbabama bunu söyledik çünkü sürekli eşime ben evsizim ben sana kaldım diyordu bide bana sen bana bakarmisin diyor evi olduğu halde hiçbir hastalığı yok çok dinc kayınbabam bizde dedik ki baba biz yeni evliyiz bazen gel bizde kal bazen diğerlerinde Allah korusun elden ayaktan düşersen bazen ben bakarım bazen de diğerleri bakar sana dedim alındı küstü bide kayınbabam herşeye karıştığı için ben huzursuz oluyorum bir 10 gün sonra başka bir ilden kayinim gelecek bizde kalacak yine her yaz 3 4 ay boyunca evimiz dolu olacak heralde ben ne yapayım kayinbabamin gönlünü alayım mı😔?

Güncellemeler
+1 yıl
Fikirrr?
Kayınbabam sorunsalı?