Babam torunlarina surekli kızıyo?

Ablamin eşi madde kullandigi icin son radde babasinin evine geldi cok direndi katlanmaya çalıştı ama mecburen baba evine geldi 2 tane torun var daha bayramin ilk gunu geldiler cocuk dokunuyo sanki buyuk bisey yapmis gibi cocugu azarliyo cekisiyo cekistiriyo 1 degil 2 değil kızıyorum oyle davranma cocuga diye sen karisma severim de kizarim da gecerli bi neden olsa kiz diyicem ama dokundugu icin cocugu azarliyo bu gun masada cocugun burnuyla dalga gecti dedim oyle yapma cocuk sevmez seni daha geleli 2 gun olmus dedim hemen azarliyosun az alttan al idare et ablamda hak verdi bana babam bana bagirdi doverim ederim diye konustu dedim hele bi döv cocuk yok karşında dedim 22 yasimdayim diyo kuru b***kumu ararsin falan dedi biseyini aramam ben senin dedim ne var sanki küçük seyleri abartmasa zaten halalarima enisteme gidene kadar kotuledi beni bin tane sey soyledi niye kotuluyosun beni diyince iyi yaptim diyo ona ayri bir sinirliyim yok boyle bisey ya tam bir odun oldu ya bayrami zehir etti hungur hungur agliyasim var ablam daha da uzuluyodur kiyamam kendini yuk gibi hissediyo kesin :(
Babam torunlarina surekli kızıyo?