Kayınbabamdan rahatsız olmaya başladım?

Merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim 2 senedir de nişanlı kalmıstım. Kayınbabamdan rahatsız olmaya başladım her kadın hisseder bilirsiniz ama yinede kendimi sucluyorum acaba bana mı öyle geliyor haksızlık mı ediyorum diye? Eşim sürekli annesini ve babasını aramamı istiyordu nişanlıyken baslamıstı bu durumlar bende ararım ancak cok sık arayamam sonucta nişanlıyız yagcılık gibi algılanır ve ben mesafemi saygımı korumak istiyorum demiştim. O sıralar ara ara da olsa arıyordum kayınbabam saatlerce telefonu kapatmıyor sohbet ediyordu benimle bende mecbur kapatamıyordum teli. Kayınvalidem o kadar sohbetli biri degil bu yüzden eşiyle cok uzun konusmamdan rahatsız oldugunu hissettim ve bir kadın olarak hak verip biraz daha az aradım kayınbabamı. Ancak eşim bu durumu anlamıyor sürekli aramamı istiyordu hatta bu görüntülü aramaya kadar geldi iş artık daha sık arayıp ve ayrıca görüntülü konusmaya basladık kayınbabam olur olmadık zamanlarda beni görüntülü arayıp üstüne acamadıgımda laf sokuyordu aile evinde yasıyorum sürekli müsait olamıyorum acamıyordum. Hatta kac defa görüntülü konusurken kayınvalidemi rencide edip kilosuyla falan dalga geçiyordu ben bile rahatsız olmuştum durumdan. Bir gün yine kayınbabamla telde konusuyoruz bana saat kacta uyandıgımı vs whatsapta takip ettiğini söyledi hatta ben durum paylasıyorum neden girip bakmıyorsun gibi seyler söyledi ve her konustugumuxda eşimi bana karalıyor adam degil şöyle böyle akıl yok hic gibi laflar ediyordu ve bana bir ara alakasız bir sekilde senin fiziğin on numara keske karımda senin gibş olsa dedi bana bende asırı rahatsız oldum bu laflarından. Bir kac defa beni süzdüğünü hatta kalcama baktığını fark ettim. Rahatsız oldum ve birseyler bahane edip kayınbabamla atısıp aramı bozdum Şu an konusmuyorum ama esim bahane edip bulduğum sebebi basit buluyor o senin baban barıs diyor anlatamıyorum esime. Ha ayrıca eşim mesaide kalıyor 24 saat kayınbabam bazen gelip bizde kalıyor oglu olmadığı zaman bile ben de tedirgin uyuyorum ne yapacağımı bilmiyorum temas vs olmadı ama hissim cok yoğun sizce haksızlık mı ediyorum önyargı mı benim ki?

Kayınbabamdan rahatsız olmaya başladım?