Annem 6 ay önce evlendi, adamı da bizim evlere iç güveysi getirdi üçümüz birlikte yaşıyoruz. Adamın bana karşı tavırları o kadar laubali ki anlatamam, ama son zamanlarda iyice arttı. Gece yatarken kapımı kitliyorum nolur nolmaz elin adamı sonuçta diye, bunu farketmiş anneme söylenmiş biraz annem de bana abin rahatsız oluyo kitleme dedi. Artık kitlemiyorum, bu sefer de çat kapı odama dayanıyor bir şey istemeye söylemeye geliyor. İki tıklatmada müsait misin demeden dalıyor. Geçende annem gececi işteydi, onla ikimiz evdeydik, bende enerji içeceği ile çikolata yiyordum gelmiş kapıma çok yeme cinsel istek arttırıyormuş diyor. Annem gececi olduğu için anneannemler beni yanlarına köye çağırdılar, annemin yanında bana “sana binmemden (yani s*kmemden) ne çok korkuyorlar dedi. Annem de anan Allah korusun diyor. Anneme bu kız bana bir adım atsın ben ona bin adım atarım diyor benim için. Giyimime saç tarzıma bile karışıyor, bu kızı çocuk gibi değil genç kız gibi giydir, saçlarını yok şöyle yaptırın böyle yaptırın diyor. Kız arkadaşımla sabah 8 de kütüphaneye gidecektik, o saatte ne işin var, sen delirdin mi, erkekle mi buluşacaksın diye deli oldu. Birde bana sürekli annemden gizli para veriyor sakın annene söyleme bak aramızda falan diyor. Annemle sevgiliyken de bana karşı bu şekilde davranıyordu, herbişeyime karışıyordu, şimdi son zamanlarda daha da arttırdı. Sizce bu adamın amacı ne, bu adama karşı nasıl bir tavır takınmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
23 yaşında oğlu var, geçende anneme bizim oğlanla bunları yaparız, evlenmek istemezlerse de bir odaya kaparız birlikte olsunlar diye diyor, annemde kahkaha atarak gülüyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer