Annem ve babamın yerli yersiz yapmasından rahatsız oluyorum?

Bunları buraya yazmamak anlatmamak için çok zor durdum. Ben küçükken sabah beni odalarından kovar s33x yaparlardı , öğlen beni dışarı yollar veya öylece bırakır giderlerdi ve akşam ise uyuyamadığımda kimse yanıma gelmez , üstüne git burdan diye azar işitirdim ve yine s33x yaparlardı. Neredeyse aklım bazı şeylere ermeye başladığından beri (5) bunların bu hallerinden muzdaribim. Madem yapıyolar bu sefer de kardeşim olsun yalnız kalmam dedim ama şu an 2 kardeşim var ve benim yaşadıklarımı yaşamalarından çok korkuyorum. Yaşanmadan anlaşılacak şey değil bana bunu travma olarak bıraktılar senelerdir bunu çekiyorum. Kardeşlerim oldu bu sefer de onları yalnız bırakıp odalarına gitmeye başladılar. Ben bu duruma katlanamıyorum bana yaptıkları şeyler sürekli aklımda beni kovmaları gülüp alay etmeleri kapıyı kitlemeleri... İnsan çocuğuna neden bunu yapar ki? Neyse ben bunları yazmadan önce en son yine böyle şeyler yaşanınca onlar odadayken anneme mesajdan saydırdım da saydırdım çünkü o kadar rahatsız oluyorum ki artık yeter diye bağırmak istiyorum bağıramıyorum. Başıma gelecekleri bilerek ve hiç bişey düşünmeden yazdım da yazdım. Annemin haberi vardı bu arada bu konudan dolayı çok tartıştık doğanın kanunu falan diyip durdu. Doğanın kanunu olduğunu bende biliyorum ama gündüz vakti çocukları kenara atmak mı doğanın kanunu lütfen ya. Buraya kadar okumuş herkese teşekkür ederim. Ben o mesajları yazınca bu sefer babam da her şeyi öğrendi. Kapımı kitleyip yatağa yatmıştım gelmesinler diye. Kapıma geldi gitti sürekli sinirle bişeyler söyledi. "anne baba öyle olmazsa çocuk olmaz biliyo musun sen" , "biz senin elinden telefonu böyle şeyler yap diye mi almıyoruz" , "ayıp ya ayıp" falan bişeyler söyledi beni hâlâ küçük sanıyor ama ben 5-6 yaşımda bile bunları biliyodum sayelerinde. Arkadaşlar 19 yaşındayım ben ve hâlâ bunlara takılıyorsam bir sorun vardır ki var yani bu kadar yoldan çıkılmaz bencil olunmaz ya. Ayrıca evlenmeden önce de yapıyomuş bunlar hatta evlenme sebepleri benim annem hamile kalmış o yüzden ama bunu bildiğimi onlar bilmiyor. Neyse özet olarak bu duruma sizin de bakış açınızı ve yaşayan var mı merak ettim.

Güncellemeler
+1 yıl
Sabah oldu ve odamdan nasıl çıkacağım bilmiyorum. Makyajım ağlamaktan akmış şişmiş gözlerle öylece duruyorum gözlerim çok acıyor. Ayrıca bugün bayram :(
Güncellemeler
+1 yıl
Geldiler bol bol bağırdılar saatlerdir ağlıyorum ağlamamla da dalga geçtiler hareketlerimle söylediklerimle. Asla dinlemediler. Çok kötü durumdayım. Odam da bana hapishane oldu. Evden uzaklaşmak istedim gitmeme müsade etmediler. Napıcağımı bilmiyorum şu yaşta düştüğüm duruma bakın. Bunları ağlayarak ve nefes alamayarak yazıyorum. Tek isteğim bana sabır dileyin. Tez vakitte ölürüm kurtulurum inşallah bunların eziyetlerinden.
Annem ve babamın yerli yersiz yapmasından rahatsız oluyorum?