Kaynanam babama sarkıyor?

ÜŞENMEYİN OKUYUN LÜTFEN, nefret ediyorum bu kadından manyak yemin ederim anlatıyorum simdi; ben yeni evlendim 1 sene felan oluyor esimle cok mutluyuz eşim de beni kaynanama karşı koruyor burda bir sorun yok kaynanamla da iyiydik ama kaynanam dul , ben eşim kaynanam kayınlarım vs izmirdeyiz annem tarafi İstanbul , iste annemler ara sıra geliyor yanıma fırsat buldukça bu ay da geldiler bende kalıyorlar kaynanam bize hiç uğramaz ama babamlar geldiği zaman kadına bir şevk geliyor o da burada kalıyor tabii bir sey diyemiyorum o da annem sayılır felan diye dün konuşuyoruz babamla özel kimseyi almadık yanımıza zorla yanımıza geldi oturdu bizle konuşmaya başladı diyorum ki anne azıcık gider misin ozel , diyor ki benden saklama felan babama çok ozel samimiyet gösteriyor dün tutturdu kravatını ben bağlayacam pantolonunu ütüleyeyim bazen tatlım canım diyor yav sanane ya babam da cok rahatsız eşim çok kızıyor ama dinlemiyor annem çakmadı hala olayı çaktırmamaya çalışıyoruz yav ben bu kadınla napacam ya?
Güncellemeler
+1 yıl
koca mı bulayım illa
Güncellemeler
+1 yıl
YARDIM
Kaynanam babama sarkıyor?