Aile & Toplum Babam klozet kapağına işiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeterr artık bu evde yaşamıyorum ben mk Güncellemeler1 yıl Ona sorsan ben yapıyorum mk Babam klozet kapağına işiyor? Cevapla İş Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LuxToilet Takip Et Xper 4 Yaş: 106 1 yıl Hiç doğru değil bu ama cidden efendim bize de yazık 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye yazıkmış size? Yorumla LuxToilet 1 yıl E biz de tuvaletiz ya ayıp ya bizi de düşünün Yorumla Soran 1 yıl Tuvaletmisin? Gel üstüne işim o zaman kdkxjdjd Yorumla LuxToilet 1 yıl Ohaa cidden mi e gelirim efendim seve seve hemen nasıl isterseniz Yorumla LuxToilet 1 yıl Size özel tuvalet hizmeti veririm işte kurtulursunuz babanızdan Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tuvalet eğitimi verin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sorsan ben işiyorum mk Yorumla GlnrByrr 1 yıl Ayakta yapamadığını bilmiyor galiba 😂 Yorumla Soran 1 yıl Biliyor da evde ondan başka erkek olmadığı için kimi suçlayacağını bilmiyor nsnsnsnsn Yorumla GlnrByrr 1 yıl Yapmasın yani. Kapağı kaldırmak bu kadar zormu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yani yanlış anlama da babanın mk yani 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Mal adam ya suçu da bana atıyor sanki skm var benim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Puhahahahahshs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani skniz yok ama şöyle inceden minicik bir taşıma kolu niyetine boru çıkıntınız olsa fena olmazdı, dudaklar arasında kalıp koku yapıyor sonra mk Yorumla Soran 1 yıl Yoo vajina kendi kendini temizliyor zaten ama sizde öyle bi özellik yok ahahha acınası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek mi var kızım? Bizde haşmetli bir beyefendi var Yorumla Soran 1 yıl Aman hiç olmasa da olur djdjjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç olmaması bizim için dert değil rahatlık ama size sorun olabilir iyi düşün ahshshs Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kapağını kaldırmıyor mu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa hayır iki kapağı varya hani ona işiyor
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Anana kız 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Anneme de benim işediğimi söylüyor Yorumla Trachovski 1 yıl Babannen suçlu egitmemis çünkü bir orman hayvanı ile yaşıyorsun. Annen de suçlu bu hayvan ile evlenmiş. Evlenmeden önce beyin kullanmak önemli Yorumla Soran 1 yıl Zorla evlendirmişler yoksa o da Bi hayvanla niye evlenmek istesin ki kendi de şikayetçi Yorumla Trachovski 1 yıl Boşanmak mümkün Benim arkadaşım var 48 yaşında 3 çocuk annesi 2 kızı 1 oğlu 25 21 yaş arası bu çocuklar. Kaçmış almış çocuklarını. Şimdi 12 dilde noterden imza yetkisine sahip cevirmen. Yani mümkün bu kız kendi okumuş kızları ile okumuş Yorumla Soran 1 yıl Bizim öyle bi imkanımız yok maalesef Yorumla Trachovski 1 yıl İstersen mümkün sen o eve mahkum değilsin Yorumla
Nazikerkek28 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl gördün mü dikkat et boşalmasın 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Spermle karışık işiyor onu demeye çalışıyorum zaten hep temizlemek zorunda kalıyorum yeter mk Yorumla Nazikerkek28 1 yıl doğrudan diyemezsın de işte gel anlat Yorumla Nazikerkek28 1 yıl kaç yaşında Yorumla Soran 1 yıl Sen işiyorsun diyor mk Yorumla Soran 1 yıl 42 yaşında Yorumla Nazikerkek28 1 yıl çamaşır suyu spermi öldürür kullan yaşı genç aslında Yorumla Nazikerkek28 1 yıl sen kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 20 yaşındayım Yorumla
erisvalinx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl baban daha ergen galiba 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ooff iğrenç yaa sürekli temizlemek zorunda kalıyorum Yorumla erisvalinx 1 yıl sorsana manyak mısın sen diye niye böyle yapion diye Yorumla Soran 1 yıl Ben yapmıyorum sen işiyoraun diyor allahım ya mxnsnsns Yorumla erisvalinx 1 yıl canım adam ğnpmğbnm Yorumla Soran 1 yıl Yaa sus sinirlerim bozuk zaten dkdkdkd Yorumla erisvalinx 1 yıl yas kac kanki Yorumla Soran 1 yıl 20 knk Yorumla erisvalinx 1 yıl iyimis yaz konusak Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sende diğerine git 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Diğeri mi var Yorumla ahmetcann16 1 yıl çökmeli Yorumla Soran 1 yıl O yok bizde Yorumla ahmetcann16 1 yıl Aga ayakta hela yap Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Söyle kaldırsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Söylüyorum zaten sen yapıyon diyo Yorumla Kadirk34 1 yıl Yok ya deseydin Yorumla
Mrtcn02323 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Tutturamiyor mu 0 5 Yorumla Mrtcn02323 1 yıl Sen nasıl yapacaksın ki😂 Yorumla Soran 1 yıl canım işte kafadan kontak mk en son valizini eline vericem kovcam mk Yorumla Mrtcn02323 1 yıl Yinde cok sinirlenmd sen Yorumla Soran 1 yıl Anama dicem boşasın onu suçu da bana atıyor sanki benim skm var Yorumla Mrtcn02323 1 yıl Değişik bir durum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç doğru değil bu ama cidden efendim bize de yazık
Niye yazıkmış size?
E biz de tuvaletiz ya ayıp ya bizi de düşünün
Tuvaletmisin? Gel üstüne işim o zaman kdkxjdjd
Ohaa cidden mi e gelirim efendim seve seve hemen nasıl isterseniz
Size özel tuvalet hizmeti veririm işte kurtulursunuz babanızdan
Tuvalet eğitimi verin
Sorsan ben işiyorum mk
Ayakta yapamadığını bilmiyor galiba 😂
Biliyor da evde ondan başka erkek olmadığı için kimi suçlayacağını bilmiyor nsnsnsnsn
Yapmasın yani. Kapağı kaldırmak bu kadar zormu
Yani yanlış anlama da babanın mk yani
Mal adam ya suçu da bana atıyor sanki skm var benim
Puhahahahahshs
Yani skniz yok ama şöyle inceden minicik bir taşıma kolu niyetine boru çıkıntınız olsa fena olmazdı, dudaklar arasında kalıp koku yapıyor sonra mk
Yoo vajina kendi kendini temizliyor zaten ama sizde öyle bi özellik yok ahahha acınası
Gerek mi var kızım? Bizde haşmetli bir beyefendi var
Aman hiç olmasa da olur djdjjd
Hiç olmaması bizim için dert değil rahatlık ama size sorun olabilir iyi düşün ahshshs
Kapağını kaldırmıyor mu
Yaa hayır iki kapağı varya hani ona işiyor
Anana kız
Anneme de benim işediğimi söylüyor
Babannen suçlu egitmemis çünkü bir orman hayvanı ile yaşıyorsun. Annen de suçlu bu hayvan ile evlenmiş. Evlenmeden önce beyin kullanmak önemli
Zorla evlendirmişler yoksa o da Bi hayvanla niye evlenmek istesin ki kendi de şikayetçi
Boşanmak mümkün
Benim arkadaşım var 48 yaşında 3 çocuk annesi 2 kızı 1 oğlu 25 21 yaş arası bu çocuklar. Kaçmış almış çocuklarını. Şimdi 12 dilde noterden imza yetkisine sahip cevirmen. Yani mümkün bu kız kendi okumuş kızları ile okumuş
Bizim öyle bi imkanımız yok maalesef
İstersen mümkün sen o eve mahkum değilsin
gördün mü dikkat et boşalmasın
Spermle karışık işiyor onu demeye çalışıyorum zaten hep temizlemek zorunda kalıyorum yeter mk
doğrudan diyemezsın de işte gel anlat
kaç yaşında
Sen işiyorsun diyor mk
42 yaşında
çamaşır suyu spermi öldürür kullan yaşı genç aslında
sen kaç yaşındasın
20 yaşındayım
baban daha ergen galiba
Ooff iğrenç yaa sürekli temizlemek zorunda kalıyorum
sorsana manyak mısın sen diye niye böyle yapion diye
Ben yapmıyorum sen işiyoraun diyor allahım ya mxnsnsns
canım adam ğnpmğbnm