Babam emrivaki yapiyor?

29 buçuk yaşındayım. Daha geçen aylarda bir hastaneye göz doktoru olarak atandım. Maaş dolgun bir maaş biliyorsunuzdur ki. Babam oğlum işe başlasın bana ve eve çok destek olacak , bize bakacak diyordu ben okurken hep. Evet asıl olaya gelelim ben işe başladım maaş zamanı geldi. Babam da sürekli soruyordu ben geçiştiriyordum ama. En son bu geçen ay dayanamadım aldım dedim (zaten almıştım) hemen kendi kendine alışverişe çıkarız bana birkaç parça şey alırız annene altın alırsın , gıda da alalım diye daha çok şey dedi. Benim ise hayallerim var. Ev almak , araba almak gibi. Bir de birikim yapmak lazım tabi. Ba kolba kusura bakma bütün bunların hepsini yapamam aylık bir miktar destek olurum ama benim de özel yaşamımın olması lazım dedim (ben ayrı eve çıkma anlamında demiştim) o yanlış anlamış. Hayatımdan sileceğim onları sanmış anladığım kadarıyla.
Tokat attı, hayırsız evlat dedi, bir anlık zevkim yüzünden sen oldun olmazolsaydın dedi, küfürler havada uçuştu.
Çok üzüldüm ben, gerçekten beni para için okuttuğunu düşündüm ben de senin gibi baba olmaz olsun beni kendi rahatin için mi okuttun haddini bil babaysan babalığını bil dedim. Ve bir tokat daha attı seni evlatlıktan reddededeceğim dedi. Ben de ona karşılık verdim vurdum. Ben de seni insanlıktan reddediyorum dedim ve tüm bu olanları akrabalara, arkadaşlarıma anlatmış. Beni hayırsız, bencil ve saygısız evlat olarak göstermiş. Ben bu insan görünümlü ama içi şeytan vardığı nasıl başımdan atarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün babamla konuştum neden böyle yaptığını cevap vermedi suratıma bön bön baktı konuşmam bitince de " ay bak hele şu velede sanki avukat hakim olmuş da bana laf söylüyor, sen benim g. tume kurban ol" dedi
Babam emrivaki yapiyor?