Sevgilimle ayrıldık yardıma ihtiyacım var?

Sayın okurlar sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz vardı gerçekten ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçenlerde kavga ettik eh tabi kıskançlık konusundan Bi kavgaydı sonra whatsaptan çıkıp uyumaya gittiğini söyledi daha sonra geri dönüp kiminle konuşuyorsun sen diye mesaj attı o sırada yakın bir arkadaşımla konuşuyordum sevgilimle olan kavgamızı ona anlatıyordum bu arkadaşımın cinsiyeti kadın ama sevgilim bizi desteklemeyi onunla gorusmemi istemiyordu ayrıca kardeşçe Bi arkadaşlığımız olduğunu da biliyordu yinede istemiyordu arkadaşımı hayatımda ben arkadaşımla konuştuğumu söyleyince çıldırdı neden konusuyosun diye daha sonra tekrar kavga ettik arkadaşım biliyordu bu konuyu ve aramızda anlaşıp arkadaşlık ilişkimizi kestiğimize dair Bi whatsap konuşması yapalim bunu sevgilime göndereyim en azından bu stresi icinden atsın ama yinede arada selamimizi kesmeyiz dedim okeyledi ve bunu yaptım sabah olduğunda sevgilim ekran görüntüsünü gördü ve bu kurgu dedi ben aptal degilim diyip benden ayrıldı çok uğraşlar verdim çok çabaladım inanın ki ama kendime olan saygımı yitirmem diyip durdu geri dönmedi 1.5 hafta oldu beni tersleyip sert çıkmaya başladı tamam hatam var ama ayrılmak için yeterli bir neden mi bu? Siz olsanız yerimde ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Instagramdan hala yakın arkadaslardayiz takipleşiyoruz her storymi saniyesinde görüyor ve ulaşmam için engel koymuyor ama arama diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
İlk kavgamizdi bu..
Sevgilimle ayrıldık yardıma ihtiyacım var?