Yabancı ülkedeyiz. Ve 2 güm sonra buradan gidiyorum. Bu şehirde sevgilimden başka bir arkadaş ya yakın insanım yok. Yaşadığım yer tehlikeli olduğu iÇin hergün gece Eve dönerken sevgilim beni bırakar. dün gece aramızda bir anlaşılmazlık oldu ve Sevgilim bana çok kızdı ben de aynen. Kavgada benim payım da var kabul ediyorum. Sevgilimi öyle görünce Eve yalnız giderim dedim. Gelmene beni bırakmana gerek yok dedim ama sinirimden. O da git dedi kendisi de çekti gitti. 2 saate yakın yol aradım en son çok geç saatte eve gelebildim. Beni yoldayken aradı neredesin geliyorum eğer gelince durduğun yerde olmazsan bir daha konuşmayalım dedi. Ben de zaten beni bırakıp gittin gelmene gerek yok ben kendim gidiyorum konuşmayalım zaten dedim kapattım.
sevgisinden şüphem yok benim için hangi çabaları yaptığını görüyorum her gün, ama birden kızınca her şey mahv oluyor. İki kez de önceden beni kızıp yol ortasında bırakıp gitmişti.
sizce bir erkek ne kadar sinirlenirse de kız arkadaşını böyle dışarıda çok gece zamanında yalnız bırakarak gider mı? Ve burada son günlerim olduğu iÇin nasıl davranmalıyım? Konuşmazsam görmezsem, Gittikten sonra üzülürüm pişman olurum diye korkuyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ama bu tavrını da kabul edemiyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN.
sevgisinden şüphem yok benim için hangi çabaları yaptığını görüyorum her gün, ama birden kızınca her şey mahv oluyor. İki kez de önceden beni kızıp yol ortasında bırakıp gitmişti.
sizce bir erkek ne kadar sinirlenirse de kız arkadaşını böyle dışarıda çok gece zamanında yalnız bırakarak gider mı? Ve burada son günlerim olduğu iÇin nasıl davranmalıyım? Konuşmazsam görmezsem, Gittikten sonra üzülürüm pişman olurum diye korkuyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ama bu tavrını da kabul edemiyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer