yarın birkaç haftadır konuştuğum çocukla görüşeceğim de termosla kahve getirmeyi düşünüyorum. hoş karşılar mı sizce? hem para da harcamak zorunda kalmaz
Güncellemeler:
yarın birkaç haftadır konuştuğum çocukla görüşeceğim de termosla kahve getirmeyi düşünüyorum. hoş karşılar mı sizce? hem para da harcamak zorunda kalmaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6984İki kahve ısmarlamaktan iflas etmez merak etme, baştan böyle alıştırırsan ilerde çok pişman olursun..
Çok zekice bir hareket. Hayat kurtarır 😃 direkt nikah basılmalı
Böyle ilişki yaşayan varsa ne güzel onlar için
Benim hoşuma giderdi.
Olur neden olmasın. Nerede buluşacağınıza da bağlı piknik tarzı bir buluşma olacaksa aşırı mantıklı. Ama bu davranışın nedeni karşı tarafın ve senin maddi gücün olmaması ise çok mantıklı değil, çünkü bir kahve içmeye para yoksa bir süre sonra yapacak aktivite bulamazsınız. 🌸
Yok ya önermem kendi paranı kendin ödemeyi teklif edersin bu da gayet yeterli imajsal olarak. Artı öyle yaparsan pinti imajı verirsin. Hem belki öpüşürsünüz falan dişlerini güzelce fırçala dudaklarınada rujun üstüne çok az bal sür. Ağzın kahve kokmasın. 😊
Bu tatlış hareketi ben olsam ilk buluşmada yapmazdım beni nereye götüreceği belli değil pikniğe gitmiyoruz ve bana ilk buluşmada kahve ısmarlama şansını da elinden almak istemem bana bir şeyi ikram etmesi ayrıca hoşuma gider o kendine göre güzel davranır ısmarlayacağını ısmarlar sonraki buluşmaya kendime de değil ikimiz için getiririm karşılıklı içeriz o başka
Amma da paragözsünüz be.
@Akper34 ya ne alaka ne alakaa diye haykırmak istiyorum bir bardak çay ısmarladınız diye batmaz veya ölmezsiniz
Hep bizden geçinmeniz uygun değil.
@Akper34 hmm tamam şimdi anladım
Bizi seviyorsanız basinizin ustunde tasimanizi bekleriz.
@Akper34 başımızın üstünde taşıyalım öyle mi başka bir arzunuz?
El üstünde tutulmayalım mı sevdigimiz kiz tarafindan? Ne yapacaksiniz bizim icin?
@Akper34 her şeyi kızlar mı yapsın
Sevginizi belli etmemek sizin hatanız.
@Akper34 bir de kızlar ilk açılsın diyorsun?
Ilk acilma meselesinden bahsetmedim.
Baslamis ve devam eden bir iliskinin icinde ilginizi alakanizi eksik etmeyin diyorum.
Nerenle anlıyon acaba.
Termosla kahve getirmek samimiyet ister, yaşanmışlık bekler. Zart diye aha bu da benim kahvem hüsnü der gibi termos çıkartılır mı? yersiz samimiyet de samimiyetsizliktir. İlk buluşmada olmaması lazım bence
Olur tabii, hem de çok güzel olur. İlk buluşmaya termosla kahve getirmek, anlayana çok şey anlatır. Kadının mekanda olma takıntısı olmadığını, kendisi için para harcanması beklentisi içinde olmayacak kadar düşünceli olduğunu, nerede olup ne yaptığıyla değil, kiminle olduğunun daha önemli olduğunun bilincinde olduğunu, ilk buluşmada evden getirilen kahvenin bile ortamı güzelleştirebileceğini düşünecek kadar sade bir kişiliği olduğunu gösterir.
Ben olsam şahsen hoş karşılarım hatta tam aradığım kız derim ama karşındaki kişinin yetiştiği ortama göre değişir bu hoş karşılamayadabilir seni pinti olarak göredebilir
Dışarda alınan kahveden çok daha güzel oluyor evde yapılan ayrıca kahve demlendikce daha lezzetli oluyor
Olabilir neden olmasın yani seninle birlikte kahve içmek için hazırladım dersin
En baştan ezik hareketlere gir bakalım noluyor görürsün biraz cool olsana bırak harcasin para sana ne erkekler kendilerini annesi gibi davranan kızları çekici bulmazlar
Konunun para harcamamayi düşündüğün şeklinde değilde tatlı bir kız haraketi olduğunu düşünerek yorumlayabilecek kapasitededir inşallah. Iyi eğlenceler size
Yani cay kahve sigara kullanmayan biriyim ama bence gayet hos bise ozellikle sahil kenari vb kolay atistirmaliklara uzak kalcaginiz huzurlu rahat biyerde olcaksaniz gayet mantikli
Bence kesinlikle olur utanmadan getiriyorsa gerçekten sizi benimsemis demektir bence çünkü ben aşık olduğum çocuğun yanında su içemiyorum yemek yiyemiyorum o kadar çok kendimi kasıyorum ki ama isteyerte yapmıyorum. Bir kız ilk buluşmaya termosla geliyor ise sizi kendine yakın buluyor demektir.
İlk gün için olmayabilir sonrasi olur.. gerçi ben çayır cimende oturduk (pinti mekana goturmedi beni) ama ilk buluşmalar ya park ya cafe oluyor flflgl
Para harcamak zorunda kalmaz durumundan ziyade ben kamp yapan biriyim ve çoğunlukla motorda termosum yanımda olur hatta küçük sandalyem de. Bu yüzden ben olur derim :)
Senden olmaz, fazla iyisin iyi niyetlisin, bir süre sonra iyi niyetin altında ezilir aldatır seni.
Cebindeki parayı hesap etmeden kafelerde ye iç gez toz kıymetin bilinir.
Bırak sen düşüneceğine onlar düşünsün. 😄
Termosta kahveyi karşıdaki para harcamasın diye getiriyorsan, sorun var. Bu ne hemen ev ekonomisi bilen ev hanımı rollerine girmeler falan ? Kendin için getirip ona da ikram etmen daha mantıklı ve hoş bir davranış.
Şimdiden bunları düşünme. Piknik yaptığınız zaman, ilişkiniz belli bir düzeye geldiğinde termos bulundurabilirsin yanında ama şimdi bunun için erken