AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahve teklifi edecen evlenme teklifi değil erkeni falan yok kahve içmenin
Peki tamam
Erken olur, bir kaç gün daha konuşup sana güvenmesi lazım
Çok geç cevap vermeye başladı kadın samimi ancak 2-3 saate cevap veriyor ben hızlıca dönüş sağlıyorum. İşi gücü olabilir ama bu kadar neden geç dönüyorlar anlamıyorum
O zaman pek ilgisi yoktur ya, boşuna ümitlenme derim
Peki
Erken olur mu yarında evlenme teklifi et djfj
Birkaç gün sonra etseniz daha iyi gibi, bana da 1 günde kahve içelim dese biri biraz çok aceleci görürdüm, ima edin birkaç gün sonra sohbetiniz koyulasir zaten söylersiniz ki doğru da.
Kendisi ile dün tanıştık sosyal medyadan. 7-8 dk içinde ne yazsam dönüş sağlayıp konuşmaya devam ediyorduk. Üstelik mizah ve eğlenceli bir şekilde. Bugün günaydın yazdım 2-3 saate bir mesajlara dönmeye başladı. Dünkü olan güzel sohbet bugün kızda yok.
Belki yoğun olabilir mi? Sonuçta mesajınıza donmusse konuşmak istiyordur diye düşünüyorum ama aceleci olmayın
1 saat önce hikâye attı mesajıma görüldü bile atmadı
Hmm o zaman ilginç. Siz sürekli ustelemeyin biraz aklı karışsın, yazarsa dönersiniz
Midem bulandı maalesef yazsa ile çok fazla isteksiz olacağım
O zaman aldırış etmeyin, tanımıyoruz tam belki başkası vardır bilemeyiz ki
Siz olsaydınız ne yapardınız ben büyük ihtimal bana mesaj atarsa kısa kesip bir daha yazmayacağım
Ben bir erkege böyle yaptıysam konuşmak istemiyorumdur, ama baştan cevap vermem ben hiç. Onun karakteri nasıl bilmiyorum, ama icinizs sinmediyse aldırış etmeyin derim, önünüze bakın
Aslında dediğiniz hiçbir şekilde konuşmazdım ama yine de yanıt veriyorsa konuşmak istiyordur mu
Akışa bırakın bakalım
Peki teşekkürler
Oldukça erken ama buluşmak için ima edilebilir karşı tarafın düşüncesini de öğrenmek için
Kendisi ile dün tanıştık sosyal medyadan. 7-8 dk içinde ne yazsam dönüş sağlayıp konuşmaya devam ediyorduk. Üstelik mizah ve eğlenceli bir şekilde. Bugün günaydın yazdım 2-3 saate bir mesajlara dönmeye başladı. Dünkü olan güzel sohbet bugün kızda yok.
O yüzden kıza teklif edip tepkisini ölçmek istedim
Kaçarak uzaklaşır senden
1 günde ciddiye bile almam
Kendisi çok geç cevap veriyor 2-3 saatte bir dönüş sağlıyor
O yüzden etsem mı dedim belki yüz yüze daha iyi olur
1 gün çok erken soğur
Kendisi çok geç cevap vermeye başladı kadın samimi ancak 2-3 saate cevap veriyor ben hızlıca dönüş sağlıyorum. İşi gücü olabilir ama bu kadar neden geç dönüyorlar anlamıyorum
Dün böyle değildi kendisi
Soğumuş olabilir
Bir iki gün geçsin o şekilde sor.
O zaman gerçekten biraz daha sohbetin sarmasını beklemelisin.
Kız dengemi bozdu yazıp hangi samimiyetle bana yaklaşacağını bilmiyorum.
Olur, neden olmasın
Erken olmaz mı peki edeyim mi teklif
Kız nasıl birisi
Hımm. O zaman çalışmıyorsa eğer pek beğenmedi seni
Çalışıyor evden işi bitti ama saat 5 gibi
Beğenmediyse neden dün fazla esprili bir şekilde konuştuk ve sohbet sardı
O zaman söyleme kahveyi. Yanlış anlar. Bir hafta sonra iyi olur.
O hâlde 1 hafta sonra derim ama böyle yapması size normel gelmediyse sohbeti bile kesebilirim. 2-3 saat dönüş normal değil
Yha şimdi şöyle. Misal ben senle konuşuyorum diyelim. Hafta içi doluyum genelde. İşim oluyor. Birkaç saatte bir yazarım sana. Hafta sonu da temizlik vs derken gene aynı. Kişiden kişiye değişir bu durum. Ama az çok sezersin yani senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı vs diye. Ona göre yol alırsın 😇
Ben sezme işini pek anlayamıyorum maalesef. 2-3 yazmayan birine bile düşüncem bu kadar süre içerisinde dönüş sağlamaması normal gelmiyor diye düşünüyorum
Sizce kendime belli süre verip örnek vereyim 7 gün. Bu süre içinde bana olan tavrı aynı şekilde devam ederse geri çekilip yazmam o hâlde
Aynen iyi düşündün. 1 hafta iyi bir süre. Senin fotonu gördü mü peki
Tabi ki
Gördü
4 tane fotom mevcut
Beğendi mi peki, belirti verdi mi
Tipim bu https://hizliresim.com/jc5po0c
Beni gördü benden 3 yaş büyük olmasına rağmen hiç rahatız olduğunu bile belli etmedi sohbeti uzun tuttu açıkçası bende ya şu sorun etmiyor sadece hiçbir şekilde açıklama yapmıyorsa demek benimle konuşmak istiyor fikrine kapıldım
Ben 25 kendisi 28 olur
Hımm gayet iyisin. Genelde ilk konuşmada tipe bakılır. Yani öyle tefe atılacak tipin yok. Sen 1 hafta bekle bakalım 🧚♀️
Çok teşekkürler şu an sohbet ettik biraz hafif işinden bahsetti hızlıca görüldü atıp cevap verdi az bir sohbet şimdi kayboldu
Kendisine ayırdığı bir zamanı var sanırım öyle düşünüyorum
Ne iş yapıyormuş
Yapı kredide satış yetkilisi olarak çalışıyor
Aaa o zaman baya yoğundur. Banka işi acayip...
Görevi bireysel kredi, kredi kartı, sigorta gibi ürünler pazarlıyor. Müşteriyi ikna etmeleri için uğraşıyor yorucu olduğu için benimle sohbet etmesi daha da yorucu oluyor o hâlde
Evet. Müşterilerle uğraşmak zordur. Kafası kalmaz. Hani ciddi olsanız ve bu şekilde davransa sıkıntı. Seni takmıyor derim. Ama ilk konuşmalarda bunlar normal.
Peki siz benim yerimde olsaydınız mesela diyelim ki işini biliyorsunuz kadının ciddi olma evresi size göre hangi süreden sonra olabilir 15 gün 20 gün yüz yüze buluşmanın bir etkisi olur mu sizde
Kesinlikle yüz yüzeden sonra karar vermem daha garanti olur. Çünkü boyuna posuna da bakarım. Konuşmasına, oturup kalkmasına vs
O zaman bana karşı bir şeyler hissederse ben anlarım o zaman ona göre durumu ilerletirim. O halde ben bu konuda biraz karşı tarafı da düşünmem gerekiyor. 2-3 saatte geç cevap vermesini sorun etmemem gerekiyor
Yani evet. İlk başta pek önemli değil bu şeyler. Çünkü daha kimdir nedir vs bilmiyorsun ki
Oda beni bilmiyor bende onu zaman gösterecek inşallah
Bakalım yol nereye götürecek. Haber et emi 😉
Tabii ki edeceğim 🌹
✨✨✨✨
Merhaba haber etmemi istemiştiniz. Kendisi kahve teklifimi kabul etti hafta sonu bir yerde buluşacağız büyük ihtimal. Ancak bu sefer bana dönüş sağlaması 4-5 saatte bire çıktı buluşma teklifini geçiştirsin diye yapmamıştır umarım
Merhabalar. Sanmıyorum. Kabul ettiyse tamamdır. Ne güzel işte 💃
Biri dedi ki o gün gelmeyecek bahane uyduracak seni ekecek.
Sen bekle hele. Belli olmaz. Kişi kendinden bilir işi demişler. Belli mi olur
Hafta sonu gelsin bakalım umarım güzel olur
Gene haber et emi 😉. Bence gelecek
Tabi ki edeceğim 🙏
Bekle az
erken
olmaz et bence etmemen hata
Olmaz bro.
Geç bile
Puhahahahha
Erken değil