soru trol falan değil gerçek, birtane ismi lazım olmayan uluslarası uygulama kullanıyorum 2 yıldır pandemide keşfettiğim ingilizce ve fransızcamı geliştirmek için gerçi şimdi ufaktan ispanyolca bile yazabiliyorum o ayrı faydası çok oldu bana ama... avrupadan, asyadan, güney amerikadan kadınlar konuşuyorum sorduğum her kadın tipsiz değilsin yakışıklısın gayet iyisin hatta rock yıldızına benziyorsun falan diyor ama Türkiyedeki kızlarla konuşsam tipe bak tipsiz falan yazıyor ben anlamadım bu işi cidden ya bu yabancı kızlar yalan söylüyor ki çoğuyla whatsapp ve instagramdan görüntülü konuşma yaptım sordum.. ya da Türkiyedeki kadınlar bir garip!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiye de kadınlar çok özellik ararlar çoğunluğu yakışıklı olsun isi evi arabası birçok şey ama yabancı ülkeler de o yok yakına yakıştı mı değer verdin mi olay bitiyor arabanın olmaması evin yok olması sorun olmuyor bide sen doğru hamleyi yapmam lazım Türkiye de yabancı dil biliyorsun onu doğru yerde kullanman lazım antal ya bolgesin de yabancı dil bilmen konusman senin çok kız arkadaşın erkek arkadaşın olması sağlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ahhahahaa snapchat mi o uygulama? Eğer o ise gerçekten dil konusunda işe yarıyor baya. Benim de Amerika, kanada, Finlandiya, güney kore, İtalya, fransa, peru, tayland, japonya, azerbaycan, almanya ve Meksikadan falan böyle biiir sürü arkadaşım var. Amerikalılardan biri baya yakın arkadaşımdı. 1 yıl kadar arkadaştık. 2,3 hafta önce sevgili olduk 😅✌️. Türkiyede eski konuştuğum çocuklar falan keko gibiydi. Keko olmayanlar da ne biliyim değişikti. Bu çocuk da aman aman iyi tipli değil, başka konuştuklarım çok daha iyiydi tip olarak. Arkadaşken bana sürekli tatlısın, güzelsin falan diyordu. Gayet iyi bir çocuk. Türkiyedekiler değerimizi bilmiyor biz de yurt dışına açılıyoruz mdldmdldmdll
04 Yorumla- Soran+1 yıl
paylaştığım görsel whatsap webb başka uygulama kullanıyorum numaralarını alıp whatsappdan veya instagramdan konuşuyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Hee anladım
- +1 yıl
Birlesmis milletlerin okadar uyesi yok be 😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
@Cubbeliprof 😅
Çünkü Türkiye'deki kadınlar kendini çok değerli ve güzel sanıyor o yüzden kendisini en iyi erkeklerin hakedebileceğini düşünüyor.
Yapılan bir araştırmaya göre de kendini güzel bulan kadınlar sıralamasında Hindistan birinci Türkiye ikinci sırada çıkmış
Bu veriye google'dan ulaşabilirsiniz 😂😂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
kendini güzel bulma hakları var ama yabancı kadınların beğenip bunları tipsiz demesinde bir asimetrik durum var :)
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bir çocukla konuşurken abi sende e sporcu tipi var demişti. Bence millet ve devlet olarak yanlış bir benzetme ve değerlendirme ölçeğine sahibiz 😂 sadece kadınlara özgü değil yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Türkiye’deki kızlar hiç kimseyi beğenmiyor Türkiye’deki erkeklerde hiç kimseyi beğenmiyor herkes kibir tavan yapmış durumda
11 Yorumla- +1 yıl
Yooo gayette güzel olanları ben beğeniyorum hiç erkeklere çamur atma valla kızların hepsi tavan yapmış mezara götürüyolar heralde 😃
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Güzellik göreceli kavramdır eğer sakalın yoksa esmer değilsen subay traşin yoksa, uzun boylu iri değilsen türk kızlarına göre çirkinsin. Sana çirkin diyen kızlar muhtemelen senin ilgi duyupta onların seni beğmeyen kizlardır.
Eminim biryerlerde sana ilgi duyan kızlar vardır da sen pas vermiyordursun
12 Yorumla- Soran+1 yıl
187 boyunda kumral uzun saçlı kendi çapında kaslı ya da fit biriyim... aslında çokta takıldığım konu değil ama dediğim gibi yabancı kadınlar beni beğenirken Türkiye de hangi kızla konuşsam bana tipsiz demesi garip geldi.. ayriyetten beğenilmemekte çok takıldığım konuda değil zaten Türkiyeden son 6 yıldır kız arkadaşım olmadı :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Herne kadar ülkenin kızları itici bulunsa da insan yine de Kendi ırkı tarafından güzel sözler duymak ister. Aslında uzun boy türk kızları için tek başına kriterdir. Dediğim gibi eğer beğendiğin türk kızları yoğun makyajlı estetikliyse bu kızlardan umudun olmasın onlar sadece sana değil hem cinslerine dahi egolu davranırlar. Anlattığına göre kötü bir profil oluşmadı gözümde. Bence tercih ettiğin kızlarda sıkıntı var. Dışı güzeli değil kalbi güzel olanı seç
- +1 yıl
200 kiloluk yağ bezesi kınamak istemiyorum bana tipsiz diyor,
Alman genetiğimin kemikleri sızladı mk
00 Yorumla - +1 yıl
Kardeşim kendini üzme bizim güzel türkiye mizin kezban kızları böyleler yapacak bişey yok senin aklın varsa eli yüzü düzgün sevebilceğin yabancı birisini bul git yanına evlen orada kal uğraşma boş ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
zaten öyle yapıyorumda ve Türkiyede kalma veya Türkiyeden kız bulma derdinde değilim sadece yabancı kadınlar beğenirken bu Türkiyedeki kızların tipsiz demesi garip geliyor :D
- +1 yıl
Kezbanus yapacak bişey yok ki 😃
- +1 yıl
Sanaldan yürümek hata. Türk kızı reel seviyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Uygulama adı ne :D Burada nasılım sorunca beni de taşlıyorlar oysa bence iyiyim :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Türk kızı pişmanlıktır. Beğenmedikleri senin hayrına olmuş bence. Yabancıdan şaşma.
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
80 lerin rock yildizlari baya tipsizdi. İnce mesaji anlamamissin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
devamını oku yani hoşlandın mı yazmışım oda harika yazmış..
- 1 ay
Bizim ülke anormal, son yazımı okumanızı öneririm.
00 Yorumla - +1 yıl
çünkü türkiye bir ortadoğu ülkesi
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Fotograf atsana
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancı kızlar beni beğenirken, Türkiye'deki kızlar neden beğenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi