Güncellemeler
+1 yıl
Hatta bir kız vardı dershanede yan yana oturduk mecburen ben burada oturmak istemiyorum falan diyor bana bakma diyor etek boyunu indirdi bir de daha sonra sevgilisi oldu sonradan onada canım falan diyordu sonrasında ondan ayrılınca bana yazmaya başladı ama teklif edemedi benden bekledi bende teklif etmedim hiçbir zaman
Güncellemeler
+1 yıl
Geçmişteki yaşanan olaylar arkadaşlar ama dediğim gibi yaptıkları hareketler tavırlar saygısızca idi ve medeniyetsiz kültürsüz kişilerin yapacakları şeylerdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normaldir
Bana göre normal değildi tabi ki tepkileri davranışları
Engelle geç olum kafa yormaya değer mi lan
Senden zerre hoşlanmıyor duygularinla oynamaya çalışıyor. Lütfen enayi olma.
Geçmişteki olayları anlatıyorum şu an da öyle bir şey yok
He tamam reis
Aynısını erkeklerde yapıyor dostum
Bilmiyorum ben Türk değilim ben farklıyım benim gözlemlerim böyle oldu
Nesin sen
Bunun bir önemi yok önemli olan bu davranışlar hiç hoş değildi ve evlenirsem'de kendi Irkımdan birisiyle bu olur sadece
Tamam merak ettim sadece neden söylemiyorsun ki
Çünkü üslubun çok yanlış nesin sen diye bir soru sorulmaz
Aslında nasıl soracağımı bilemedim o an ırkın ne demek daha çirkin geldi nerelisin yazsam belki Türkiyede büyüdün bilmiyorum o yüzden öyle yazdım yani aslında baya düşünüp yazdığım birseydi banada iyi gelmedi ama baska sekilde ifade edemedim
O zaman ben söyleyim hangi millete mensupsunuz diye sorulur? Ya da Etnik kökeniniz nedir diye sorulur?
Nesin sen lafzı kaba ve çirkin bir tabirdir
O an aklıma gelmedi kusura bakma
Söylemek zorunda değilsiniz yanlış bir şey söyleyip rahatsız etmişim kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzatmadan gideyim iyi akşamlar 🙏🏻
Peki İyi Akşamlar
Hakkınızı helal edin rahat gideyim içim rahat değil
Anafikri anlamışsan eğer bu konuya önem verip araştırma yapacaksan Helal Olsun
Araştırma yapacaksan derken? Ben zaten anladım sizi ve hakta verdim araştırmadan kastınızı anlayamadım
İnsan İlişkileri kısaca Psikoloji mesela Sosyal Terapi diye bir kanal var Youtube'da içerikleri güzel izlemeni tavsiye ederim. Sosyal Deney videoları çekiyorlar insanların tepkilerini test ediyorlar
Ben insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilen biriyim sadece bilmiyorum belkide saat geç olduğu için ya da boşluğuma denk geldi o an aklıma gelmedi. Sizinde bunu yazmanız çok kırıcı. Neyse size iyi akşamlar dilerim.
Ben size insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz demedim ki sadece amaç araştırmaya teşvik etmek bu konular üzerinde etkileşim sağlamak insanlar maalesef günümüzde genellikle finansal konular ile ilgileniyorlar
YouTube kanalı yazdım mesela sadece 1 tane video izleseniz bile ben mutlu olurum çünkü amaç bu konular üzerinde etkileşim yoğunluk sağlamak
Türk kızlarıyla asla yapılmaz net söylüyorum