Diğer Türk kızları neden bana bakmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rus kızları vs hepsi beni severdi. Erasmus'ta da gözdeydim. Bir bizim ülkede böyle durum. Güncellemeler11 ay istek attım bak diye Türk kızları neden bana bakmıyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Güzelgünler45 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 11 ay Rus kizlarinin kriteri mi var?Ayrıca onlar için yabancısın bakarlar.Turkiye ye gelince genelde sarisin erkek beğeniliyor ne azsa ona cok ilgi var sen esmer isen çok kızın sana gelmemesi çok normal değil mi?Aynı şey türk erkeklerinde de aynı sarisin kiz talebi ve en çok ona giderler beğenirler 0 5 Yorumla Soran 11 ay Türk kadını genel olarak esmer seviyor.. Ben kumralım Yorumla Güzelgünler45 11 ay Ben esmer sevmiyorum çevremde de hep sarisin seviyorlar gördüm biliyorum. Kumral isen nasil kimse beğenmiyor?Boyunu seni görmeden bir şey diyemicem yakışıklı ise her türlü bakarlar Yorumla Soran 11 ay istek attım bak diye Yorumla Güzelgünler45 11 ay Bakmaları lazım Yorumla Soran 11 ay Bilmem 🤷 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Rus kızları değerlerinin farkında değiller çünkü kendilerini hiç ediyorlar yazık güzelim rus kızlarına üzülüyorum 0 5 Yorumla Soran 11 ay :( Beni beğendiklerinden değil yani Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çirkin Türk erkeğini kim napsın zavallı kızlar gerçek yüzünüzü bilmiyorlar tabi Yorumla Soran 11 ay Demek o kadar kız bu sebepten ilgi gösterdi bana: kendi değerlerini bilmedikleri için Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet saflar onlar Yorumla Soran 11 ay Ben ne yapayım hep yalnız mı kalayım djdjdj Yorumla
kalbikırılmışkiz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Neden sevmiyorlar djdjjxjx 0 4 Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum bu gidişle mecbur yabancı bulacağım Yorumla kalbikırılmışkiz2 11 ay Yxhxhbxjx sordun mu neden sevmiyorsunuz diye Yorumla Soran 11 ay Burada sordum işte Yorumla kalbikırılmışkiz2 11 ay Burada seni tanımayan birisi nasıl cevap versin dayı cncnjc Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay İlgi verin paşama 1 35 Yorumla Soran 11 ay Doğru ama. Bizim kızlar beğenmiyor 😄 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ahahshss Yorumla Soran 11 ay Mecbur yabancı bulacağım yalnız kalmak istemiyorum 🤣 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bul bul geç kaldın bile Yorumla Soran 11 ay Tercihim Türk ama olmuyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kürt olmaz mi 😂 Yorumla Soran 11 ay Olur tabi ghhjkhg sen kürt müydün Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet Yorumla Soran 11 ay Olur :) Elin yabancısı yerine bir Kürt kadını tercih ederim. Çıksana gizliden. Sonra tekrar gizlenirsin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neden? Yorumla Soran 11 ay Ya da soruyu beğen sonra beğenini çek Yorumla Soran 11 ay Seni merak ediyorum. Hiç Kürt bir kızla konuşmadım flört anlamında Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evliyim ben! Yorumla Soran 11 ay Aaa kusura bakma. Eşin Türk mü Yorumla Soran 11 ay Senin gördüğün farklar neler Türk kadını ile Kürt kadını arasında Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kürt Yorumla Soran 11 ay Nedir farklar Yorumla Cevap sahibi 11 ay Türkler soğuklar biraz Kürtler samimi cana yakınlar. Amcamın eşi türk iyi biri kendisini seviyoruz Yorumla Soran 11 ay Eş olarak daha kocasına düşkün diyorlar kürt kadını için Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet öyleler. Değer verirler Yorumla Soran 11 ay Keşke bulsam Kürt. Bıktım şu yabancılardan Yorumla Cevap sahibi 11 ay Umarım bulursun. Yorumla Soran 11 ay Sen niye sordun Kürt olmaz mı diye Yorumla Cevap sahibi 11 ay Öylesine sordum 😃 Yorumla Soran 11 ay Kadında hafif kavruk seviyorum ben zaten. Ruslardan uzak durma sebebim bu 🤣 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Zevkler renkler tartışılmaz. Senin kararın senin hayatın Yorumla Soran 11 ay İşte kürt kızları da esmer olduğu için kulağa hoş geldi ben sizin oralardan bulayım yanlış yerde aramaktansa Yorumla Cevap sahibi 11 ay Esmer de var sarışın da var kumral da var. Misal eşim sarışın. Ben esmer kızlarım beyaz tenli kumral 😄 Yorumla Soran 11 ay Allah bağışlasın. 🤣 Benim kriterim de çok katı değil hoşuma giderse kumral vs de olur diyorum Yorumla Soran 11 ay Ayarla diye söylemiyorum zaten kimse buradan bulduğu birine kimseyi ayarlamaz da bana birini ayarlayacak olsan kimi ayarlardın çevrenden 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Amin.. evlenilecek birini ariyorsan dış güzelliğe hemen bakma.. insan zamanla güzelliğini kaybedebilir ama kalbinin güzelliğini asla kaybetmez Yorumla Soran 11 ay Zaten ahmak değilim çekici olduğu için ömür boyu ömür törpüsü birine tahammül etmem 😄 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ben kimsenin hayatına karışmam. Evlendiğim de kimse bana karışmadi kararima saygi duydular. Yorumla Soran 11 ay Doğru. Olabilir Yorumla Soran 11 ay Maalesef hayata karşı tutkusu olan tutkusuz insanlarla yapamıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Bakar. 0 1 Yorumla Soran 11 ay Bakan çıkmazsa mecbur yabancı bulacağım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Rus kizlarinin kriteri mi var?
Ayrıca onlar için yabancısın bakarlar.
Turkiye ye gelince genelde sarisin erkek beğeniliyor ne azsa ona cok ilgi var sen esmer isen çok kızın sana gelmemesi çok normal değil mi?
Aynı şey türk erkeklerinde de aynı sarisin kiz talebi ve en çok ona giderler beğenirler
Türk kadını genel olarak esmer seviyor.. Ben kumralım
Ben esmer sevmiyorum çevremde de hep sarisin seviyorlar gördüm biliyorum. Kumral isen nasil kimse beğenmiyor?
Boyunu seni görmeden bir şey diyemicem yakışıklı ise her türlü bakarlar
istek attım bak diye
Bakmaları lazım
Bilmem 🤷
Rus kızları değerlerinin farkında değiller çünkü kendilerini hiç ediyorlar yazık güzelim rus kızlarına üzülüyorum
:( Beni beğendiklerinden değil yani
Çirkin Türk erkeğini kim napsın zavallı kızlar gerçek yüzünüzü bilmiyorlar tabi
Demek o kadar kız bu sebepten ilgi gösterdi bana: kendi değerlerini bilmedikleri için
Evet saflar onlar
Ben ne yapayım hep yalnız mı kalayım djdjdj
Neden sevmiyorlar djdjjxjx
Bilmiyorum bu gidişle mecbur yabancı bulacağım
Yxhxhbxjx sordun mu neden sevmiyorsunuz diye
Burada sordum işte
Burada seni tanımayan birisi nasıl cevap versin dayı cncnjc
İlgi verin paşama
Doğru ama. Bizim kızlar beğenmiyor 😄
Ahahshss
Mecbur yabancı bulacağım yalnız kalmak istemiyorum 🤣
Bul bul geç kaldın bile
Tercihim Türk ama olmuyor
Kürt olmaz mi 😂
Olur tabi ghhjkhg sen kürt müydün
Evet
Olur :) Elin yabancısı yerine bir Kürt kadını tercih ederim. Çıksana gizliden. Sonra tekrar gizlenirsin
Neden?
Ya da soruyu beğen sonra beğenini çek
Seni merak ediyorum. Hiç Kürt bir kızla konuşmadım flört anlamında
Evliyim ben!
Aaa kusura bakma. Eşin Türk mü
Senin gördüğün farklar neler Türk kadını ile Kürt kadını arasında
Kürt
Nedir farklar
Türkler soğuklar biraz Kürtler samimi cana yakınlar. Amcamın eşi türk iyi biri kendisini seviyoruz
Eş olarak daha kocasına düşkün diyorlar kürt kadını için
Evet öyleler. Değer verirler
Keşke bulsam Kürt. Bıktım şu yabancılardan
Umarım bulursun.
Sen niye sordun Kürt olmaz mı diye
Öylesine sordum 😃
Kadında hafif kavruk seviyorum ben zaten. Ruslardan uzak durma sebebim bu 🤣
Zevkler renkler tartışılmaz. Senin kararın senin hayatın
İşte kürt kızları da esmer olduğu için kulağa hoş geldi ben sizin oralardan bulayım yanlış yerde aramaktansa
Esmer de var sarışın da var kumral da var.
Misal eşim sarışın. Ben esmer kızlarım beyaz tenli kumral 😄
Allah bağışlasın. 🤣 Benim kriterim de çok katı değil hoşuma giderse kumral vs de olur diyorum
Ayarla diye söylemiyorum zaten kimse buradan bulduğu birine kimseyi ayarlamaz da bana birini ayarlayacak olsan kimi ayarlardın çevrenden 🤣🤣
Amin.. evlenilecek birini ariyorsan dış güzelliğe hemen bakma.. insan zamanla güzelliğini kaybedebilir ama kalbinin güzelliğini asla kaybetmez
Zaten ahmak değilim çekici olduğu için ömür boyu ömür törpüsü birine tahammül etmem 😄
Ben kimsenin hayatına karışmam. Evlendiğim de kimse bana karışmadi kararima saygi duydular.
Doğru. Olabilir
Maalesef hayata karşı tutkusu olan tutkusuz insanlarla yapamıyorum
Bakar.
Bakan çıkmazsa mecbur yabancı bulacağım