Burada Davayı Açan Kadın ve Kadın 2 Ay Uzaklaştırma Almış. Bu İki Ay İçerisinde Kadının Ailesi 2 Kere Aramış. Hiç aramadınız çocuğun masrafları evin kirası felan demiş. Uzaklaştırmada Bitmek Üzere. Erkekte Karşı Dava Açmış. Erkek Hiç Arayıp Sormazsa Kadın Ne Düşünürr?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Dunya uzerinde bosanma davalarinin %80 i kadinlar tarafidan acilir zaten.
Kadin neyden dolayi uzaklastirma aldi? Zaten davayi acan kadin oldugu icin sei karin degildir artik ve herhangi bir sey saglamak zorunda degilsin. Sen cocugun velayetini almaya bak
Sözde dövmüşüm yalan beyan vererek uzaklaştırma aldı. Çocuk 6 aylık velayetini alamam.
Öncelikle çok geçmiş olsun çekişmeli boşanma sizinki karara bağlanması 3.6.12 ay surer
Peki davayı açan onlar. Neden arıyorlar o zaman?
Sizin süreci tam bilmiyorum biraz açarsanız anlarim
Tarafların bir birini aramasında bir sakınca yok fakat tehditkar olmadıkları muddetce
Abi Aramızdaki durum şu eşim demeye utanıyorum eski eşim bana evlilik boyunca hakaret etti ben böyleyim diyerek. Ve Annesi kız kardeşleri sürekli evime karıştı. Olay en sonunda patladı. Ben bu şahsı evden kovdum. İstemiyorum seni dedim. Bu karakola gidip benim onu dövdüğümü iddia ederek uzaklaştırma kararı almış ve ardından boşanma davası açmış. Bende bunun ardından hiç bir şekilde iletişime geçmedim. Ailemde geçmedi. 1 ay sonra aradılar. Bu üstte yazdığım şeyleri söylediler olay bu.
Hiç arayıp sormadınız çocuğun masrafları evin kirası vs demişler. Evin kira kontratı elektrik su Doğalgaz hersey kızın üstüne.
Senin onu dovdugunu söylesede karakolda bu tutanak işleme alınır ama mahkemede darp raporu isterler oda olmicagina göre kovdugunu söylüyorsun buda bir somut degil
Evin masraflarını oturuyorsanız siz ödersiniz eşiniz zaten dava acmis
Ancak SSK ise nafaka olur
Peki aramalarındaki amaç ne olabilir?
Dedimya onu ben bilemem sizin kendi ailevi sorunlarınız ne niyetle aradıklarını siz bilirsiniz
Bana kalırsa ya para koparmak ya da barışmak gibi geliyor
Ben bir dönem hukuk fakültesinde bulundum o zamanlarda aklımda kaldığı kadar yardımcı oldum
Para niye koparsinlarki
Sizin işiniz var mı
Kendi işim var. Kız memur öğretmen devlette.
Sen annesimisin kızın yoksa bu işler senin başınami geldi
Sanmiyorum
Peki o zaman ailesi niye arıyor hiç arayıp sormadınız diye. Çocuğun masrafları kira parası felan diyor?
Bilemem aramizdaki durum nasil nerden bileyim
Aramızdaki durum şu eşim demeye utanıyorum eski eşim bana evlilik boyunca hakaret etti ben böyleyim diyerek. Ve Annesi kız kardeşleri sürekli evime karıştı. Olay en sonunda patladı. Ben bu şahsı evden kovdum. İstemiyorum seni dedim. Bu karakola gidip benim onu dövdüğümü iddia ederek uzaklaştırma kararı almış ve ardından boşanma davası açmış. Bende bunun ardından hiç bir şekilde iletişime geçmedim. Ailemde geçmedi. 1 ay sonra aradılar. Bu üstte yazdığım şeyleri söylediler olay bu.