- Kuzenim bana fiziğimib güzel olduğunu söyledi ve benden hemen peşine boydan foto istedi çok şaşkınım ve kötü hissediyorum kendimi sizce ne yapmalıyım onun benim yüzüme bakamaması gerekiyor aslında ama ben bakamam kaçarım hep ben şimdi düşünmeden nasıl durucam bana akıl verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En yakın zamanda bir aile büyüğüne durumu açıkla kanka mümkün olduğunca uzak dur
En haklı yorum başka bir şey demeye gerek bile yön
Yok*
Aslında bugüne kadar bu konu hiç açılmadı ve ben kapalı bir kızım dc oynuyorduk sonra konuyu değişik yerlere getirdi sonra dedi sana itirafta bulunucam ve balık etli olduğum için fiziğimi beyendiğini söyledi
Büyüğüme nasıl diyim ki diyemem
Daha yeni şu an yaşadım hala şaşkınım
Kanka eğer herhangi bir büyüğüne durumu açıklamazsan daha kötü sonuçlara yol açabilir bu durum senin iyiliğin için konuşuyorum
Anladım teşekkür ederim
Eğer dersem nasıl diyeyim peki
Annen veya ablana olan biten herşeyi anlat mesajları okut
Mesajları sildirdi bende ondan sildirdim konuyu kapattık bir daha açılmıyıcak dedi
Mesjaları sildirdi bende sildirdim bu konuyu burada kapattık dedi
Umarım bir daha açmaz cidden kendimi kötü hissediyorum
Mesajları sildirdiyse bile bunu sana güvenen birine açıkla senin için iyi düşünmüyormuş o karaktersiz
Tamam en kısa zamanda büyüme danışırım
Çok iyi olur gerekirse davacı falan ol
Uzak dur asla konuşma ve anne babana durumu anlat bu ne ya heryer hastalıklı insan kaynıyor
Anlatamam ki utanırım benn ve annemgil öğrenirse her şey çok karışır
Senin değil onun utanması lazım karışırsa karışsın sapığın teki anlatamam diyorsan da asla aynı ortamda bulunma asla konuşma
Tamam öyle yaparım kimseye söylemiyicez aramızda dedi
Öf bide konuşuyor musun muhattap olma bak
Hayır konuşmam bundan sonra
Açık ve net bir şekilde reddet.
Tabikide reddettim
Sadece düşündüğüm şey bundsn sonra ben düşünmeden nasıl yapıcam iğrenç bir durum
Unut gitsin zira bunu yaşayan tek kişi değilsin.
Tabikide yaşayan tek ben değilim ama Teyzemin oğlu ve teyzmgil neredeyse çoğunlukla bizle beraberiz illaki karşılaşıcam o zaman ne yapıcan
Unutmuş gibi davran, görmezden gel.
Öyle yapmaya çalışıcam
Atma. Bundan dolayı da o utansın
Atmadım zaten atmamda
Belki seni kankasına ayarlayacak, aranızı yapacak
Bunu fiziğimi beyendiğini söyleyerek mi yapıcak öyle bir fikri yok bence
Seni beğenmiş ya da seni beğenen biri ona söyşemiş, o da bi yerden konuya girmiş olabilir
Sanmıyorum çünkü ısrarla foto istedi ve ben atmıyıcağımı söylememe rağmen ısrar etti
Seni görmüyor mu zaten neden fotograf istiyor ki
Boydan anlık at dedi sence bunu neden istemiş olabilir ve öyle bir itiraftan sonra
Evde yarı çıplak olduğunu falan söylediysen, vücudunu merak etmiş olabilir
Hayır yazışırken balkondaydım ve oda bunu biliyordu
Balkonda normal halinde olduğuna göre bu konuyu abartacak ne var
Yarı çıplakta olsam bunu kuzenime söylememki
Söylersin demedim ki, hani öyle bişey olduysa dedim, ihtimal
Anladım kusura bakma gerginim ve kötü hissediyorum
Farkettim gerginliğini, anlatabilirsin sorun yok ☺️
Konuyu inanki abartmak istememm ama bana ısrar edince ben hayır dedim tamam bari üstünde bişey olsun çıkar demiyorum yan profilden at dedi inanki şok oldum hatta dedim sen içtin kafan güzelmi hayır dedi
Seni görmek istemiş yaa
Yani beni görmek istemesi normal mi
Kuzen yani sonuçta ve kuzense numaran onda illaki vardır, neden görüntülü aramadı?
Anlamadım yani ne demek istiyorsuuz
Neden görüntülü aramadı da senden fotograf çekmeni istedi
Çok açık değilmi bu fiziğimi beyendiğini söyleyip fotoğraf istedi sizce görüntülü ararmı
Kuzen sonuçta, ben kuzenlerimle görüntülü konuşabiliyorum
Bende konuşuyorum sorun o değil zaten neyse anlatamıyorum sanırım sizde anlamıyorsunuz
Sana karşı ayrı bir ilgisi olduğunu mu düşünüyorsun
Şöyle düşünün kuzeniniz size hiç fiziğin güzel ben senin fiziğini çok beyeniyorum diyip sonra sizden foto istedi mi
Sizce bu normal kuzen ilişkisimi
Erkek olduğum için böyle bi istek olmadı ben de istemedim ama senin kuzenininle arandaki bağı nasıl çözcez bilemiyorum
Aramızda bir bağ felan yokki normal kuzenlerimle nasılsam onlada öyle mesafelyim dc oynayalım dedi bende tamam dedim sonra ordan konu açıldı sonra baktım onu ileri gidiyor sonra dediki sana bişey itiraf edicem sonra ben senin fiziğini çok beyeniyorum vs dedi sonra da bana anlık boydan foto at dedi
İlgi çekecek kadar güzel misin
Çevremdekiler güzel kız olduğumu söylüyor fiziğim de normal hafif balık etli bir fiziğim var yani öyle çok ilgi çekici bişeyim yok
Senin kuzen seni çok istemiş gibi geliyor bana
Cidden iğrenç ve kötü bişey bilmiyorum ne yapıcam uyku bile tutmuyor
Farkındayım, anlat içindekileri bari öyle rahatla
Anlatsam da rahatlamıyorrum keşke hiç yazmasaydı cidden berbat bişey artık yüz yüze gelmek istemiyorum
Büyürme bu kadar, istersen çünkü kendine zarar vermeye başlayacaksın psikolojik olarak
Çok doğru ama büyütmeden yapamıyorum hala aklım almıyor korkmadımı ya da utanmadımı bunları derken
Bak halen kafanda büyütüyorsun, takılma, kendin için
Takmamaya çalışıcam en iyisi uyumayı deniyim iyi geceler benle konuştuğun için teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Nasıl oldun
Kötü olmuş