Daynamıyorum arkadaşlar. Kafayı yiyecekmism gibi hissediyorm. Yardımcı olabilir msiniz?

Arkadaşlar 6 senye yakn bir iliskim var. Ikimizde karsilikli olarak ilk baslarda birbirimizi kisitladik. Sevgili olduktan sonra daha cok kisitladik. Kendimizi birsekilde bu kisitlamalara karsi torpulemeye calistik yani karismamaya calistik. Benim bir iki defa hatam oldu. Yani hoşuna gitmeyecek seyler yaptım. Sevgilim herseyime karisan birisi uniye başladigimizda sinifimda erkek var mı diye sormustu bende hayir demistim o zamanlar yoktu sonradan gelenler oldu ve sordugunda soyleyememistim biraz çekindim kavga ederiz diye sonradan ogrendi ve yalanci oldum güvenini sarstim. Onun disindada bir olay oldu. Bu olaydan sonra güveni biraz sarsildi. Eski erkek arkadasim hakkinda arkadasima yorum yapmistim onu gördü. Buyuk kavga ettik. Amacim kotu birsey yapmak degildi. Normalde insanlarla dahi iletisime giren bir insan degilim kimse ile gozgoze bile gelmem. Kendimi bir türlu affetiremiyrm ne yapacamı da bilmiyrm. Bu konundisinda ailelerimizde bilmiyor sevgili oldugumuzu bilselerde bizimle ilişkilerini keserler bu tür durumlara karsilar hem mezheplerimizde ayri. Her tartistigimizda alttan almaya calisiyor ama sanirsam brnim tahammülüm kalmadı bazı seylere. Ysrdimci olur musunuz?

Daynamıyorum arkadaşlar. Kafayı yiyecekmism gibi hissediyorm. Yardımcı olabilir msiniz?