Arkadaşlar kafayı yiyicem ne olur yardım edin bana?

Eşimle 6 yıılık evliyiz eşimde eleştiri huyu çok fazla var ve giderek artmaya devam ediyor çocuğumuz da var 1 tane geçen gün kardeşi gelmişti annemlere geçtik birlikte uğradık yani o sırada benim bir makinam bozuldu maşam annemde burayı biliyor ordan almıştık anneme dedim ki anne orayı konum at bana gidip garantiye verelimmmakinayı şirket arabası eşimde Mehmet verir geçerken dedim kardeşinin yanında ben veremem vallahi dedi tamam ben götürürüm dedim sonra annem dedi ki ben veririm zaten Şirinevler’de işim var eşim başladı ayakları mı yok onun kendisi versin ayakların ağrıyor sen veremezsin gitsin kendi halletsin dedi sonra ablama doğru bakarak ablam bekar sen böyle yaptığın için bunlar böyle dedi ama bize diyor yani şok geçirdim babam var kardeşi benim anneme diyor bunu sustum çıktık neyse ben ağlama krizine girdim öyle böyle değil yani dedim sen ne hakla bana bize böyle şeyler söylersin dedim boşanmayı düşünüyorum açıkçası siz olsaydınız ne yapardınız birde pişkin pişkin bugün benden yemek soruyor nasıl yapmazsın diye Allah bana cidden sabır versin öldürmek istiyorum artık kendimi tam narsist pislik

Güncellemeler
1 yıl
Geçen günde kardeşinin eşinin arabası var kadının kardeşin yanında diyor ki millet kocasına araba veriyor sen hiççç böyle dalga şak yapıyor güya ulan kirada oturuyoruz arabamız yok sen nasıl bunı söylüyorsun bir erkek olarak
Arkadaşlar kafayı yiyicem ne olur yardım edin bana?