Biz insanların bizi önemseyenlere olan tutkusu ne düşünüyor?

Bir kişi vardı bir şekilde bir televizyon programında rast geldim ve hesabını buldum güzel şarkıları vardı dinledim daha sonra konuşmaya başladım 3 sene konuştum ama araliklarla ve o ara zamanda da sürekli onu düşünüyordum... Çünkü şarkılarındaki sözleri o kadar beni yansıtıyordu ki hayatın geciciligi evren ölüm insanlar metaverse Matrix gibi konular. Konuştuğumuz zamanda hep kendini anlatıyordu aşırı egoistti bunu daha geçen gün anladım aslidns hep biliyordum ama nasıl denir beni de birgün görür düşüncesi vardı yok öyle değildir vs. En son konuşmamızda yine bir şarkısını attı yorumladım benden yaşça büyüktü hiç cizgisini de bozmadı bu konuda çok stabildik. Soru sordu hem dedi benimle sen neden konuşuyorsun ki senin yaşına uygun daha dinamik tipler var ben senin hayat enerjini somururum buna yanıt verdim sonra ben sordum o da ben seninle o kadar konuşmuyorum ki LOL VS dedi ve gerçekten kırıldım sen kendjni ne sanıyorsun gibi bir imaydi en son engelledim sürekli bu tip insnalara beni değersiz hissettiren insanlara çekiliyorum derdim nedir
Biz insanların bizi önemseyenlere olan tutkusu ne düşünüyor?