Neden sevdiğimiz kişilerden ilgi göremiyoruz da bunlar dışındakilerden değer görüyoruz?

Sevgilim var onu çok seviyorum fakat onun beni sevdiğini düşünmüyorum. Aramızda sohbet muhabbet naber nasılsın nereye gittin geldin iyi geceler bunlardan ibaret.. Bunlarda 1 saat 2 saat aralıklarla olan mesajlaşma. O geç yazdığı için bende geç yazıyorum ve sohbet dahi yok aramızda.. Lafa gelince çok seviyorum ölüyorum bitiyorum sensiz yapamam tarzı şeyler diyor. Toplam gün içinde 15 mesajı geçmiyordur. Buluşmak aramak zaten yok belirli sebepler yüzünden. 4 ay olduk. Her neyse. Erkek kankamla falan daha çok konuşup sohbet ediyoruz inanır mısınız. Ve beni seven peşimden koşan başka bi çocuk var. O da devamlı devamlı yazıyor ama çoğunlukla cevap vermiyorum sevgilim olduğunu söyledim. Zaten umrumda da degil kendisi.. Ama bu çocuğu sevseydim daha mutlu olurdum orası kesin.. Çünkü yeterince vakit ayırıp değer verdiğini gösteren biriydi. Ama benimkine bakıyorum yok.. Anca lafta. İcraata gelince yok. Ama seviyorum işte. Onu sevilmediğine dair şüpheye düşürmek istiyorum. Sevgimden fazlasıyla emin çünkü. Aynı benim gibi olsun sürekli sevgimden şüphe duysun. Benden şikayet etsin. Kafası benim gibi rahat olmasın istiyorum. Bana akıl verin nolur? Ayrılmak istemiyorum
Neden sevdiğimiz kişilerden ilgi göremiyoruz da bunlar dışındakilerden değer görüyoruz?