Sevgilim var onu çok seviyorum fakat onun beni sevdiğini düşünmüyorum. Aramızda sohbet muhabbet naber nasılsın nereye gittin geldin iyi geceler bunlardan ibaret.. Bunlarda 1 saat 2 saat aralıklarla olan mesajlaşma. O geç yazdığı için bende geç yazıyorum ve sohbet dahi yok aramızda.. Lafa gelince çok seviyorum ölüyorum bitiyorum sensiz yapamam tarzı şeyler diyor. Toplam gün içinde 15 mesajı geçmiyordur. Buluşmak aramak zaten yok belirli sebepler yüzünden. 4 ay olduk. Her neyse. Erkek kankamla falan daha çok konuşup sohbet ediyoruz inanır mısınız. Ve beni seven peşimden koşan başka bi çocuk var. O da devamlı devamlı yazıyor ama çoğunlukla cevap vermiyorum sevgilim olduğunu söyledim. Zaten umrumda da degil kendisi.. Ama bu çocuğu sevseydim daha mutlu olurdum orası kesin.. Çünkü yeterince vakit ayırıp değer verdiğini gösteren biriydi. Ama benimkine bakıyorum yok.. Anca lafta. İcraata gelince yok. Ama seviyorum işte. Onu sevilmediğine dair şüpheye düşürmek istiyorum. Sevgimden fazlasıyla emin çünkü. Aynı benim gibi olsun sürekli sevgimden şüphe duysun. Benden şikayet etsin. Kafası benim gibi rahat olmasın istiyorum. Bana akıl verin nolur? Ayrılmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çünkü aranıza mesafe koyuyorsunuz gurur yapıp sen veya o biriniz illa gıcıklık yapıyor
Oda kız kankasiyla konuşuyor olabilir sabahtan akşama kadar ne konuşabilirsin ki?
Ya anlamıyorsunuz galiba. Sabahtan akşama kadar konuşalım demiyorum zaten. Ama bana gün içinde yarım saat bile ayırmıyor.. Ne bileyim sıkıldığını düşünüyorum
Çalışmıyor işi yok șuan. 7/24 evde
Biraz zaman ver konuşmak isteyen yazar zaten belki başka biri var hayatında
Başkası yok bundan da eminim. Bütün sosyal hesaplarının şifresi bende. Watsaba da girmiyor. Bakkala gitse bile haber verir. Ama konu sohbet muhabbete gelince yok işte. Ilk 1 ay çok konuşurduk habire muhabbet ederdik. Ama şu an çok farklı
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir çocuğu az rahat bırak belki ailevi sorunları var belki sıkıldı senden bunlarıda göz ardı etme
Ben hep rahat bırakıyorum zaten. Bu konuyu bir kez olsun bile açmadım ona. Ailevi problemler diyosun da 3 aydır böyle bu. Sadece ilk 1 ay iyiydi zaten 4 aylık olduk. Her neyse
O zaman yolunu ayır en basiti bu yol istemeyen insan böyle konuşur
Ailenizi sevmezssniz böyle olursunuz bizim ailedendemi ders almadınız
onunla bu konuyu konuşmayı denedin mi
Konuşmadim açıkçası çünkü konuşmak isteyen insan zaten gelir konuşur. Benim dememle yapacaksa hiç yapmasın daha iyi. İçinden gelerek konuşsun istiyorum zorlamakla olmaz. Benim sizden ricam şu ; o da benim sevgimden şüphe duysun benden yana kafası rahat olmasın acaba sevmiyor mu diye düşünüp dursun. Bunu hal hareketimle göstereyim istiyorum. Ama nasıl yapicam bilmiyorum. Çünkü ben hep bu durumdayım
sana şöyle anlatıyım o zaman senin durumundaydım daha çok üstüne düştüm ben yazdım hep yazmadığı zamanlarda da ve ondan vazgeçemiyceğimi düşünmeye başladı tavsiyem bence yazmayı bırak 1 2 gün yazma hatta seni merak etsin
Yok ben zaten üstüne düşmüyorum. Hatta yarım saat geç yazsa bende aynını yapıyorum. Biz gün içinde Aralıklarla mesaj yazdığımız için en sonki mesajina 2 saat cevap vermemiştim. Watsapta cevrimici olduğum an nerdesin merak ediyorum seni yazmış. Beni hiç bırakma sensiz yapamam perişan olurum diyip duruyor zaman zaman.. Sosyal hesaplarının şifresi bende başkasıyla da konuşmuyor bakkala gitse bile haber ediyor. Ama iş sohbete gelince yokk. 1 saat vakit ayiripta cevrimici kalmıyor. Sadece tartışma kavga konusu olunca hızlı yazar. Gerçi konuşacak bişey de kalmadı gibi. Ama sohbet etmek isteyen her türlü eder diye düşünüyorum her neyse. Tüm bu anlattıklarıma yorumun nedir
öyle laflara inanma bence işi falan yoksa yazar insan sevdiği insanla konuşmak ister ilişkide duraksamalar olur konuşma açısından o da kısa sürer ama 4 ay olmuş 4 ayda herşeyi bitmez bence belki ben yanılıyorumdur seni de yanıltmak istemiyorum ama benim ilişkimde öyle olmuştu
Çok haklısın bence. Seven insan sevdiğiyle konuşmak muhabbet etmek ister. Bunun beni sevdiğine gram inanmiyorum. Peki ne yapmalıyım nasıl kendimi geri çekerim nasıl davranayim?
sana güzel şeyler söylediğinde hemen yumuşama sen biraz daha soğuk dur neden böyle yaptığını sorgular
O zaman geç cevap veriyim soğuk davranayim. Bide yapma dediği şeyleri yapmayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
evet ama çok abartmadan yap dozunu kaçırma soğumaya gitmesin rica ederim
Ayrılırsa da ayrılsın napim. Canıma tak etti. 3 aydır hep şüpheyle duruyorum acaba seviyor mu sevmiyor mu diye kendimi yiyorum içten içe.. Mutlu değilim onunla. Beni sevmeyen insanla devam etmenin anlamı da yok
kesinlik bunları düşünmek insanı daha çok yıpratıyor ne olduğu belli olunca insan rahatlıyor
Kesinlikle katılıyorum o yüzden ayrılırsa da kayıp olarak görmem galiba. Hayırlısı olsun