Hayata şimdi nasıl tutunmalı?

Merhaba yaklaşık 3 ay önce 1.5 yıllık evliliğim bitti. O İstanbul da bense Antalyadaydim evlendik İstanbul a tasinmistim alışamadım borçlar sıkıntılar kavgalar derken bitti. Bitmemesi için çok çabalayacagini söyledi ama öyle şeyler yaşadım ki hâlâ gözlerimi kapattigimda aklıma geliyor. Ailem Allah'tan çok anlayışlı neden bize daha önce söylemedin dediler şimdi onlarlayim iş bakıyorum falan bir yandan psikoloğa gidiyorum ilk zamanlar sürekli uyurdum ya da ağlardım şimdi o kadar ağlamıyorum ama içimdeki öfke duruyor Instagram biyografisinden bile bana laf sokuyor sanki hiç aynı yastığa baş koymamisiz gibi nasıl güçlenecegim nasıl toparlayacagim nereden başlayacağım bilmiyorum çok başarılı olmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum bazen öyle boşluğa dalıp gidiyorum 1 hafta sonra evlilik yıldönümümüz olacaktı 2 yılı dolduracaktık çok acı bir tecrübe oldu bana stresten yüzümde gözümde her şeyler çıktı saçlarım döküldü dibi görmek istemiyorum ama çok üzülüyorum pişman olmasını kapıma kadar gelip yalvarmasini isterdim sadece içimdeki öfke için geriye dönmek için değil

Hayata şimdi nasıl tutunmalı?