Hayatı alt üst olan ve olmaya devam eden insan ne yapmalı?

Fazlasıyla kötüyüm Tehdit edildim Acık fotograflarımın paylasılması tehditi.. Hicbisey yapamadım Zorbalıga ugradim Sustum Ailem söz konusu Bu ögrenilse inanın ortada aile kalmaz Tüm yuva dagılır Belki de olay eli kana bulamaya kadar gider. Gitmesin diye sustum Bana emrettiklerini yaptım Agladım. Yine agladım Yalvardım İsinin bittiğini söyledi Yapmak istediklerini yaptırdı Ama hesabimi calmıs İstese yine calar Galerimi görebiliyor İstese ilerde yine görür Güvenli degilim Sadece susuyorum Baskalariyla tanısıyorum Kafamı farklı seylerle mesgul ediyorum Allahım üzerine yeminim olsun ki tek bir kötü kelime veya düşünce de bulunmamis ben Sırf kıskanclıgı yüzünden belki cekemedi belki de sevemedi Hakarette bulundu. Grupta. Sustum. Durduk yere attı Gruptan kimse geri eklemedi ya da gelip yazmadı Gelecek kaygısı yaşıyorum Korkudan huzursuzluktan calısamıyorum En yakın arkadasım dedigim insan sattı Sevgilisi icin. Vs vs. Ben ne yapayım Gercekten sadece aglıyorum Söyleyin cidden baska ne yapayım Kime güveneyim kime inanayım Korkmadan nasıl yasıyayım
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar.. neden bu kadar kötü ki
Hayatı alt üst olan ve olmaya devam eden insan ne yapmalı?