Hayattan hiçbir beklentim yok hicbir amacım yok malesef ki.
Bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim?
Bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim?
Hayat bir denizdir ve bizlerde gemisini yürüten kaptanlar. Karşımızda rakibimiz yok, sadece bir yol var ve rotası elimizde. Hedeflerimizi belirleyeceğiz ve yolumuza bakacağız. Hayatla aramızdaki tek ilişki yolumuzu ve hedefimizi belirlemek. Bu arada tek hedefimiz mutlu olmak ve mutlu etmek.
Kendini kitaplara adayarak
Yardım kuruluşlarına üye ol
Akuta başvur
Afet yardım
Dernekler dayanışmalar vakıflar
Sosyal topluma gir
Yakın zamanda ilişki şoku yaşamazsın hiç yaşamadığın bişey hemde
Baya bir şoka uğramışsın yani hayatında hiç o kadar üzülmemişsindir bunu diyorum yani bu seni baya bir sürüklemiş belli boşluğa düşmüşsün bunuda nasıl aşarsın git bir araziye dağa denize bağır bağıra bildiğin kadar
Ha senin derdin oda duysun görsün halimi üzülsün annecim bmyle düşünme bu hayatta hangi kötülük yapan üzülmüş o üzülecek ya da şunu yap tanımadığın bir kızla otur herşeyini anlatsana güzel anıları hikayenizi valla bak anlata anlata bitirirsin 👌
Susma işte konuş ağzın durmasın rahatlarsın en azından bunu herhangi biri için söylemiyorum genel olarak söylüyorum konuş konuşabildiğin kadar bir başkası duymuş duymamış umrunda olmasın
Ya sen milletin lafına niye bakıyon kardeşim istediğini söyle istediğini yap önemli olan sensin ha rahatlayana kadar devam 😂👌
Beklentilerin başkalarından değil sadece kendi başarılarından ibaret olmalı
Önüne küçük hedefler koy öyle başla. Her isteğin birer hedefin haline gelmeli hobilerini basite alma mesela kendini yeteneklerin olduğu konularda geliştirmeye çalış.
Sıkılgansın aslında bu bir bakıma iyi de bir şey kafana takacağın bir problem de olamaz. Sanırım bıkkınlıkta var hic bir şeyden eğlenip mutlu olamayacağını da düşünüyorsun. Yeni ortamlar ve yeni insanlar keşfetsen hayatına belki bir amaç katabilirsin.
Depresyon belirtileri taşıyorsun üzgünüm. Aile ilişkilerinde mi soğuk? Güven problemin varsa insanları sınırlardır senin izin verdiğin sınıra kadar yakın olmaları en iyisi.
Tabii ki ben atarim msjlarim kapali
Cevap
18Cevap
Hiç bir şeyden beklentin yoksa kendine koyduğun hedefe kuralsız koşarsın yalnızlığı seçersen seni olgunlaştırır yalnızlığın içine düşersen seni çürütür
Yaşananları ve getirileri hızlı ve sorunsuz atlatarak
Hayatan hiç beklentin olmadığı için dik durursun zaten böyle devam
Gencecik yaşında yazık edersin kendine bence yapma yazık olur.
Beklentin yoksa neden dik durasin ki
Bende senin gibo amacsizim
Gunluk yaşıyorum
Ne yaşadın da bu duruma geldin onu bilmek lazım sanki?
Yazışmaları okudum aynı ben his duygu mutluluk hiç birşey yok sanki ölümü beklermiş gibiyim 😓😓😓😔
YouTube sözler köşkü takip et
Bediüzzaman eserlerini oku 2 haftaya herşey süper olucak
Zaman ile olur o durum, birden olmaz
Ayağa kalkman gerek kalkmalısın
Hedefler koyup onlara giderek.
Saglikli beslenirsen dik durabilirsin
Vurdum duymaz olarak
İplemeyerek
Durma, herkes dik duracak diye kural yok
Kendine amaç bul
Bunu detaylı söylerim ama burdan olmaz
Calis uret