Ona ondan hoşlandığımı söyledim. Ama bana sadece bu sene boş ver böyle şeyleri dedi başka bir şey söyleme ihtiyacı hissetmedi. Sınav senemiz bu sene. Bu beni sadece bu senelik reddediği anlamına mı gelir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle bir cevap verdiğine göre aşk meşk işlerine girmek istemiyordur ve sana karşı duyguları olduğunu da hiç zannetmiyorum. Basbayağı reddetmiş seni, sen de vazgeç ondan. Bunlara kafa yormak istemiyor, hedefi bayağı yüksek çünkü.
Haklı sinav daha onemli
E ama mezuna kaldı 2 senedir böyle yapıyor
Demekki hedefi çok büyuk hayalleri var
Pilot olmak istiyor
Askeri pilot mu
Evet
Askeri pilot olucak bakar mı bana bilmiyorum
Ben dilciyim çalışırsam bende iyi yerlere gelirim
İşi cok zor o zaman normal pilotluk istese sadece para yeter parasi olsun tamam ama askeri pilot da baya yuksek puan almasi lazım dereceye yakın
Of bilmiyorum tutturmuş askeri pilot diye illa
Iyide kaç yasinda bu 20 yasından buyukse msu ye basvuramiyor zaten bu sene son şansı o zaman 18 19 da girebiliyor sanırim sinava 20 ye adim atınca basvuru yapilamiyor diye biliyorum
18 yaşında
2 yıl mezuna kaldi demedin mi 17 de mi mezun oldu bu
Yok 2 kere mezuna kalmadı bana 2 yıldır böyle yapıyor geçen seneden beri. Sınava girdi olmadı bu sene yeniden giricek
Belki mulakatta eleniyordur bu benim bir arkadasim vardi cok yuksekalmasina ragmen 2 kez elendi şu an yazılım muhendisligi okuyor bak senin yasadıginın tam tersini yasadım biri vardi askeri pilot olmak istiyordu beni seviyordu bende kabul etmemistim sinav senesi diye hem ilkokul hem lise hemde mezunken ayni dersanedeydik yani oda cok stresliydi cok çalisirdi sanki seninki senden hoslanmiyor gibide olabilir ama her insanda ayni olmaz ya bilmiyorum kendisine sor net konusmazsa gorusme sende unutmaya calis
Ne iyi yapmışsın kendini boş verip onu düşünmüşsün. Ben yapamıyorum bana nette olmuyor biz beraber oyuna giriyorduk sürekli istek atıyordu en son bu konuşmayı yaptıktan sonra sildim onu oyundan Instagramda hâlâ takipleşiyoruz yazmaya çekiniyorum o son kez bunu yazdıktan sonra
Mülakatta elendi bu arada
Senede 1 görüşme olduğu için benden hoşlanmaması normal ayrı şehirlerde yaşıyoruz yazın aynı yere tatile geliyoruz
sende derslerine çalıs boş ver dusunme sinav senesinde oyun oynama sosyal meyadan biriylede tanısma yani ne olabilir ki zaten hadi diyelim kazandi sinavi bu zaten harbiyeye gidedecek erkek erkege 4 sene okuyacak yani kazanamazsan msu yu kesin bu polislige gider tyt ile cunku yas siniri var istesede bundan sonra harbiye icin mezuna kalamaz benin soyledigim arkadasım surekli hakki yendigi için uzuldu ondan basvurmadi polislige ya da normal jandarma falan olabilirdi olmadi ama bu takık sekilde askeriye istiyorsa baska yere gitmez zaten yani İzmirde okuyup ortanlara akacak biri değil gibi sanırim belliki kendi kendine zaman geçirmeyi seviyor evde oyun falan oynuyor oyle merak edecegin bir durum yok yani sende kendi hayatinla ilgilen dusunme
Yani çok oyun oynayan bir tipte değil aslında arkadaş ortamları var boşluğunda oyun oynuyor. Ama şu an sosyal aktivitesi yok ders çalışıyor sanırım hep. Babası polis zaten oda kafasına takmışsa ya pilotluğu kazanır ya da öyle senin dediğin şekilde olur. 16 ağustosta son kez doğum gününü kutlamak için yazıcam beni istemezse o zamanda. Kapatıp sosyal medya hesaplarımı dersime odaklanıcam bende
Zaten benimle çıksaydı da 10 dk yeterdi günde konuşmak için ama olmayacak oda galiba
Sadece erkekler mi oluyor bi de erkek erkeğe okuyacak dedin ya
Harbiyede erkek erkege okuyorlar 4 senelik hem askeri hem lisans egitimi alıyorlar pilotluk dahada zor ya bu senede kazanmasin babasi gonderir onu polislige zorla yaş sinirı var zaten sende derslerinle ilgilen boş ver dogum gunundede yazma ya net olsun ya da bitir net değilse konuşma
Yazmıyayım mı yani doğum gününü kutlamak için?
Hâlâ takipleşiyoruz ama istemese çıkarmaz mıydı
çikarmayalabilir takip çokda onemli degil net degil yani tavri yazarsan yaz ama asla 2. kez yazma ve geri donersede konusma net degil cunku
Tamam çok sağ ol beni yönlendirmiş oldun. Unutucam onu inşallah unuturum
Unutursun annen mi baban mı elin oğlu ve dengesiz biri hani unutulmayacak çok saf temiz kalpli birinede benzemiyor
Bilmiyorum , uzaktan akrabam ama 😅
derlserinne çalıs baska bir sey umrunda olmasın istersen sinavla ilgilide tavsiye verebilirim
Olur valla sen mezun oldun mu
Dilciyim bende işte üniversiteyi kazandıktan sonra 2 yıl sonunda erasmus projelerine katılıp başka bir ülkeye gitmek istiyorum
Bak zaten oyle olursada zaten sizin onunla gorusme ihtimalinizde dusuk o asker sen yurt dısinda zor olur. Tyt ye çok calıs dilde sıralamayi belirleyen tyt kendi alanini herkes yapiyor ama tyt yi hep ihmal ediyorlar seviyene gore kitap al guncel kitaplari al youtubede cozumu olan ya da dijital uygulamada cozumubolan yayinlari al
Dershaneye 1 yıl gittim bu yılda gidicem. Ben en çok tyt ye yükleniyorum inşallah olur ya
Sor çekinme ee sınavdan sonra ne olacak de
Dedim bişey demedi
Nasıl bir şey demedi hiç bir şey demedi mi
Beraber oyun oynuyorduk sonra cevap vermeyince sinirlendim sildim oyundan instagramda hâlâ ekli
Hiç bişey demedi
Mantıklı drmiş helal olsun
Reddetmiş mi oldu
Evet seviyorsan bir yıl bekle
Döner mi ki sonra
Bilmiyorum ki canım üniversiteye geçince başka birini de bulabilir bence sen de sınava hazırlan bakarsın başkası çıkar karşına
Öyle yapayım en iyisi😔 ama çocuk akrabam görmezden gelmek zor olucak
Akrabaysa uzak dır zaten ne işin var
Neden uzak durayım ki. Çok yakın akrabam değil birlikte büyümedik. Yakın görmüyorum
Akeaba evliliğinin zararlarını araştır burada tek tek anlatamam
Çooookkkk uzaktan akrabam. Annem ve babamda akraba evliliği yaptı çok şükür hepimiz sağlıklıyız
Bu hastalıklı gen taşımadığın anlamına gelmiyor
Hoşlanmıyor